Bara halva dagen kvar
2010-07-30
13:31:53

De få sekunderna som solen faktiskt tittat fram idag har fått mitt humör att stiga avsevärt jämför med resten av den här veckan... och så är det ju äntligen fredag... det tjatas mycket om fredagar... men det är ju inte helt utan anledning... :tongue: Tänkte dela med mig av en bild på hårbollarna... jag fick den här bilden i veckan... husse hade lyckats ta en bild... och jag blev ju sådär töntigt glad som vanligt... Bägge är inne i en gosperiod just nu... men det är sällan de gosar med varandra... så det är därför sånt här gör mig alldeles varm om hjärtat... (nänä... inte alls någon blödig matte) :biggrin: IMG_0229x



Kitty Brain Train
2010-07-30
00:01:29

Tänkte att jag skulle "aktivera" mina katter lite... Ja alltså... jag vet inte... Greger har ju övat längre med den här mojängen till skillnad från Sessan... han har liksom hittat tekniken... han svingar bollarna rätt smidigt... men jag vet inte riktigt om jag tycker att det här är så mycket brain train... De kommer springandes när de hör att jag tar fram den... men jag tror nog att det beror på att de vet att de får godis... :wink: Men men... de roade sig i ett par minuter med den så...



Jagär inte ensam
2010-07-29
16:24:07

Det finns fler... det är inte bara jag som är konstig... :biggrin: Jag blir lätt åksjuk när jag åker med de "nya" tunnelbanevagnarna... det går lite i perioder... och när det varit som värst har jag fått använda mig utav såna här åksjukeband...   åksjukeband Hur som helst... pratade med en tjej på jobbet idag... och hon är likadan!! Hon behöver inga åksjukeband men det har hänt att hon blivit tvungen att kliva av för att hon mått så illa... :sick: Folk brukar titta på mig som om jag vore helt knäpp när jag berättar att jag blir åksjuk... och jag kan inte komma ihåg att jag skulle ha träffat någon tidigare som är likadan... så det är faktiskt lite skönt att ha en som förstår vad man menar... :cheerful:



PS3 - Voodoo Dice
2010-07-28
12:00:11

(Tidsinställt inlägg)

Jag har inte hittat så många spel till Playstation 3 ännu... som jag gillar menar jag... men det här är en jag tycker är lite rolig... :biggrin:



Tant Lelle
2010-07-28
11:13:34

blus Skrev nån gång tidigare om att jag hade beställt en blus (eller vad jag nu ska kalla den för) från Ellos i mars... och att det var lång leveranstid på den... fick hämta den förra veckan... Givetvis så ser det ju inte ut som på bilden... otippat... not... den är mer V-ringad än på bilden... med en del småplotter... alltså typ pärlor som inte syns nånstans på bilden... :w00t: Men jag bestämde mig för att behålla den ändå... När jag skulle visa T så hade jag tagit på mig den här... plus att jag nertill hade en gammal kjol... jag var lite missnöjd med allt just då så jag stog och kutade med ryggen och plutade med underläppen... såg ut som jag vet inte vad... T konstaterade lite försiktigt att "jajo den är väl fin... kanske lite tantig bara"... :blush: Den är väldigt skön... och med jeans och högklackat ser det faktiskt rätt ok ut... sådär propert... funkar finfint på jobbet... :biggrin:



I give up!
2010-07-27
23:10:24

Nu har jag suttit framför datorn sen jag kom hem... och letat efter en ny design till bloggen... men jag hittar inget jag vill ha... Så nu skiter jag i det här... bloggen får se ut som den gör för all framtid... hahaha... Njae... kanske inte det... men jag tänker inte lägga ner nån mer tid på det här idag i alla fall...



Bara tisdag
2010-07-27
11:28:31

Hua... idag känner jag mig helt klubbad... sjukt trött... och ändå gick jag och la mig tidigt... sen blev det ju inte bättre av att jag nickade till ett antal gånger på t-banan... det brukar jag typ aldrig göra... Hade nån sjuk dröm om att jag inte orkade gå upp och jobba utan stannade hemma en dag... så när jag vaknade trodde jag att det var onsdag... Idag ska jag luncha med Alisa... det var ett tag sen sist så det ska bli riktigt trevligt... :biggrin:



Mobilinlägg
2010-07-26
09:45:25

Måndag... Semestern är slut... På väg till jobbet... Man kan ju bli deppig för mindre... Bläää... Skulle kunna sätta mig och tjura om det bara hjälpte... Det enda jag saknat med vardagen är rutiner... Livet känns lite mer strukturerat på nåt sätt... Dessutom är det länge sen jag sovit så illa som inatt... Har alltså inga större förhoppningar om att det här ska bli en bra dag... :o(

Följ Lelleland direkt i din mobiltelefon



Mobilinlägg
2010-07-25
19:19:40

Det är lyx när två grabbar lagar mat och man själv bara behöver titta på... :o)

Följ Lelleland direkt i din mobiltelefon



Snackar i nattmössan
2010-07-24
17:00:17

(Tidsinställt inlägg)

Jag har en tendens att prata i sömnen... det visste jag ju om... men här i veckan lyckades jag med nåt annat... Väcktes en morgon av att T gormar typ "Fan klockan är sju... och jag har sovmorgon till klockan åtta!!"... tänker inte så mycket på det utan tror att nån fiskmås eller nåt väckt honom så jag vänder mig om och somnar om... när han sen kliver upp och ska gå till jobbet mumlar jag "Hej då" lite glatt... han stirrar ilsket på mig och stänger sovrumsdörren... och jag fattar ingenting... När jag sen ringde honom lite senare berättade han att jag... prick klockan sju... hade väckt honom... jag hade alltså legat och tittat på honom... "ruskat" om honom dessutom och sagt att det är dags att kliva upp... det var då han hade gapat om att han hade sovmorgon... Jag har alltså på nåt sätt "vaknat" precis vid klockan sju... (jag visste att han hade sovmorgon till klockan åtta för det sa han kvällen innan)... och väckt honom... fast jag själv sov... Nu var ju det där en rätt harmlös grej... (beror iofs på vem man frågar.. hihi...) men jag tänker ju givetvis på vad mer man håller på med när man sover... inatt sa jag tydligen "Jag kommer inte hem" två gånger... och näe... jag sjöng inte... ;o) Vet ju att det här inte var det sista utav mina nattliga aktiviteter... men jag kan ju bara hoppas att det fortsätter vara "harmlöst"... Vad har ni varit med om eller lyckats med själva? :biggrin:



Liten utflykt och TV-spel
2010-07-24
11:56:20

Igår tog jag och T en sväng till Fjärilshuset... hade inte varit där tidigare och tyckte det var dags nu... Det var mindre än vad jag trodde... men helt ok ändå... :o) Resten av dagen spenderades med TV-spel... eller ja... jag, T och R låg i sängen... T i mitten... det var han som spelade... och jag och R låg på varsin sida om honom och gapade instruktioner.... hahaha... kan inte varit lätt... heheh...



Delfinshowen
2010-07-22
12:18:06

Världens bästa Alisa har gjort det igen!!! Tack vare henne slapp jag en väldans massa svordomar och slit i håret... Tack vare henne kan jag nu visa er det där klippet från Kolmården jag nämnde förut... :o) Tänk på att jag inte är världens bästa på att filma... (uppenbarligen) Jag tittade på showen ovanför mobilen och glömde ibland att följa med... heheh... så det kan gå... och ja... kvalitén är ju som den är då... Delfinshow på Kolmården 100718 Uploaded by Lelleland. - Watch funny animal videos.



Silver
2010-07-22
11:17:46

20100722191 Såhär ser de ut den här gången... De kapades med mer än hälften... de var riktigt långa :o) men jag tyckte det var dags att korta ner dem lite... jag har ju minst fyra veckors galet arbete att "se fram emot" och då vill jag kunna knappa så fort som möjligt... Känns lite knasigt med längden... hade väl hunnit vänja mig vid de långa... men det gör inget.. de växer ju... däremot kan man ju undra varför mina fingrar ser så stora och krokiga ut på alla bilder... tycker ju inte att de ser lika illa ut i verkligheten... :biggrin:



Inte många dagar kvar :o(
2010-07-22
11:09:15

Vart tar dagarna vägen... varje dag tänker jag att jag måste blogga lite... men så blir det inte av... och nu är det torsdag och det sista inlägget jag lyckats få till var i måndags... :w00t: Finns i och för sig inte så mycket att berätta om dagarna som gått den här veckan... på måndagen och tisdagen lyckades jag sola ett par timmar... hann dock inte få någon bränna att skryta om... det har handlats och lagats mat... kollat på film... I tisdags blev vi med tv-spel... alltså ett eget... Playstation 3... så nu måste jag ta och hitta nåt roligt spel till mig... :o) ja förutom Singstar då såklart... ;o)  Några tips?? Igår så var jag till Riikka och fick naglarna fixade... vi var och käkade med R och M... och så en film på kvällen... that's about it... Börjar känna paniken över att behöva börja jobba på måndag... blääääää...



Ingen bra start på veckan
2010-07-19
09:53:54

Vilken jäkla natt... Låg på soffan igår kväll och glodde på TV... T hade gått och lagt sig... han har ju slut på semestern nudå... och jag började må så fruktansvärt illa... det var inte långt ifrån att jag kräktes... fy... så jag låg kvar på soffan hela natten... med en hink till sällskap... ifall att... Vaknade när T åkte till jobbet... jag har ätit lite frukost... mår bra men känner mig väldigt misstänksam mot min mage än så länge... Är lite seg och orkar inte sätta igång med nåt riktigt än... så jag ska ta och spela lite Wii en stund tror jag... :o)



Kolmården
2010-07-19
00:52:54

Jag blir så less på alla dåliga grejer man har... Filmade delfinshowen med mobilen... det blev sådär... men så är klippet givetvis över tio minuter och då säger youtube stopp... så ifall jag lyckas kapa det på nåt sätt så lägger jag upp det sen... Sen har vi då systemkameran... den är i och för sig bra... men objektivet räcker ju liksom ingenstans... så bilderna jag lagt upp här har jag fått zooma och beskära... och kvalitén blir ju därefter... morr... Hur som helst... vi var till Kolmården idag... och istället för att lägga upp en massa bilder på djuren som jag gjorde sist så tänkte jag göra lite annorlunda den här gången... Det är varmt den här sommaren... och det var ett visst mönster på djuren vi såg... förutom björnen och järven som uppenbarligen hade kliande bakdelar... så var det väldigt många som bara tog det lugnt... här kommer bild på några... :o) IMG_3967-crop IMG_3972-crop IMG_3966-crop IMG_3982-crop IMG_4023-crop IMG_4024-crop



Mobilinlägg
2010-07-18
13:49:25

Som vanligt, så har jag inte hunnit med bloggen.... Även om jag inte haft så mycket märkvärdigt för mig... Igår lånade vi Nintendo Wii utav Ts kompis.... Jag hade aldrig testat det tidigare... Så vi körde järnet igår kväll... Hur kul som helst... Trodde faktiskt att jag skulle ha riktigt ont i armen idag.... Men det är inte så farligt...

Just nu sitter vi i bilen... Vi är på väg till Kolmården... Ska bli roligt :o) Och det lär väl dyka upp en och annan bild sen... ;o)

Följ Lelleland direkt i din mobiltelefon



Aquaria och Grönan
2010-07-15
15:05:02

Igår hade jag och J bestämt att vi skulle in till stan och hitta på nåt... så vi tog färjan över till Djurgården och gick på Aquaria... jag hade varit där tidigare och tyckte då att det var helt ok... men igår blev vi bägge två väldigt besvikna... det var ju jättelitet... vet inte riktigt vad vi hade förväntat oss... Hur som helst så fungerar det inte alls bra att fota med min mobil när det är mörkt och utan blixt... så jag var tvungen att testa att filma istället... :o) Efter Aquaria blev det Gröna Lund... minns inte ens hur många år sen det är jag varit där sist... och faktiskt åkt nåt... Det blev en del åkande... 20100714182 20100714183 20100714184 20100714189  och lotteriköp... J har ju en sån otrolig tur när det gäller att vinna på Grönan... 20100714181 20100714185 20100714186 Vi spelade tillsammans så jag fick hälften med mig hem... 2kg kexchoklad och M&M... inte illa... ja och så ett gäng nallar... alla finns inte ens med på bild... men den stora elefanten vann J till mig... :o) Ja och så en sån här blev det ju också... ;o) 20100714188 Tusen tack till J för en toppendag!! :o)



I love my bed
2010-07-13
21:58:33

Jag förstår inte vart den här dagen tog vägen... eller jo... iofs gör jag väl det... Idag var ju dagen med stort D.... leverans av sängarna... wiiii... Vi hade bokat in att de skulle levereras mellan 10-12... vi tänkte att de kommer säkert vid fem i tolv så vid tio låg vi fortfarande i sängen... vi hann knappt få i oss frukost så ringde telefonen... jag tror de var här vid 10:30... Det var bara att sätta igång och montera ner den gamla sängramen och gå och kasta den gamla madrassen... städa... montera ihop de nya... givetvis saknades en bäddmadrass... MORR!! Ni kan ju tänka er vilken laddad stämning det var här... bägge smått irriterade och trötta redan som det var... skitvarmt... katterna var i vägen precis överallt... och så saknas det en del... det hade vi räknat med för det är alltid nåt som skiter sig... men ändå... Jag hade kvar numret till den personen som bokade in leveranstiden... och vips... inom en timme hade vi fått den saknade madrassen... kan säga att det var väldigt skönt att inte behöva vänta till en annan dag för att få den... Så idag har det varit sovrumsstädning... lagat lite mat... och till slut tyckte jag det var för varmt att göra nånting så jag tog en kall dusch och la mig i den nya underbara sängen och glodde på en film... Nu är det tack och lov liiite svalare... så jag ska väl ta och fortsätta en liten stund till... :o) Men jag kan ju bara säga att jag är typ redan helt kär i min nya säng... ska bara få ryggen att hålla med också... ;o)



Sköna dagar ute i solen
2010-07-13
20:55:17

Då var det dags igen då... update... Fredag: Efter jobbet så träffade vi kompisar till T... och det slutade med att vi gick upp till ett lokalhak i Norsborg och satt där en stund på uteserveringen... ingen alkohol för vår del... vi åkte hem väldigt tidigt som ett par gamla pensionärer... ;o) Lördag: Vi var och fixade lite i Ts lägenhet... har jag för mig i alla fall... sen satt vi uppe hos Ts kompis på kvällen... grabbarna spelade TV-spel och jag roade mig med att spela labyrinten på Ts iphone... inget vettigt alltså... men ändå tillräckligt för att inte bli uttråkad... Söndag: På söndagen var vi faktiskt utomhus större delen utav dagen... vi var i Slagsta Marina och käkade lite... träffade kompisar till T också... sen åkte jag, T, Ts kompis R och hans tjej M (mmm jag vet... dessa bokstäver...) till nåt som kallas för Utsiktsplatsen... det var verkligen en fin utsikt men just så blåste det storm däruppe... 20100711172 20100711173 På kvällen åkte vi till Gömmaren och grillade... det blev inget badande... hade inga badkläder med mig... men jag hade nog ändå tyckt att det var för kallt... japp... jag är en riktig badkruka... ;o) Måndag: Aaaah... första riktiga semesterdagen... :o)  Igår var vi då iväg till Gnesta... R tog oss på en liten sightseeing... vi åt lunch på Luis kök... och sen var vi en sväng till Södertuna slott... tror det hette så... jättefint... strosade lite längs med vattnet... och så fotade jag det där trädet... men jag vet inte varför det var nåt märkvärdigt... hann inte läsa skylten... ;o) 20100712174 20100712175 20100712176



Ändrade planer
2010-07-08
15:56:36

Då är det äntligen bestämt... Imorgon går jag på två veckors semester... :biggrin: I och med att jag inte fått tag i kattvakt blir det tyvärr ingen resa till Finland... (min brorson som tidigare varit kattvakt kan inte inte bo ifrån sin flickvän i en vecka)... har till och med kollat på kattpensionat som jag för övrigt inte gillar alls... Jag hade faktiskt velat åka till Finland en sväng... men men... nu är det som det är... Men det betyder att jag för första gången... vad jag kan minnas i alla fall... tar semester utan några planer... normalt tar jag ingen semester för att bara sitta hemma... det känns som slöseri med semesterdagar och jag brukar bli lite stressad om jag inte har nåt att göra... men jag tänkte testa det i alla fall... Någon som har några bra förslag på vad jag/vi kan hitta på? :o)



Vilken jäkla start på dagen...
2010-07-08
14:28:39

Imorse när jag kom till jobbet fick jag frågan hur det var... jag svarade med att fråga hur olagligt det är att skjuta fåglar... ja jag vet... det låter hemskt... Jag är djurvän... det är jag... men nu är det nära bristningsgränsen... Igår morse blev vi väckta av ett gäng förbannade jävla fiskmåsar som tyckte det var lämpligt att sitta och skrika utanför vårt sovrumsfönster... HALV FEM PÅ MORGONEN!! Det verkar som att de tyckte att de inte förde tillräckligt med liv igår... så imorse hade de gaddat ihop sig och bildat kör med ett gäng kråkor eller skator... HALV FEM PÅ MORGONEN!! De kan tydligen klockan också... Bägge vaknade såklart... och jag säger till T att "om du sätter igång fläkten så stänger jag vädringsfönstret"... vad jag just då glömt är att det inte går att stänga det fönstret då ac-tratten sitter där... (stänger man fönstret blir det tokvarmt och ac:n låter för mycket) varpå T sätter igång fläkten ändå... och i och med att den låter lite grann när den snurrar från ena sidan till den andra så bestämmer han sig för att välja läget där den bara står still... det blir storm och jag muttrar att jag inte kan ligga kvar i sovrummet då... förmodligen så hörde inte T att jag sa det utan kryper ner under täcket... så jag ilsknar till och går ut och lägger mig på soffan istället... Tror vi får ta ett "krismöte" ikväll och komma fram till nån lösning... men inga alternativ är ju bra... stänger vi fönstret blir det lite mindre ljud men det blir varmare i sovrummet och då måste fläkten vara igång... låter vi fönstret vara öppet måste vi ibland ha fläkten på ändå... men bara en liten stund... men då har vi som sagt en väldans massa jobbiga ljud istället... Vad göra?



Brorsan Golos
2010-07-07
23:31:19

Igår var jag och hälsade på hos J och Golos... Gregers bror... så här kommer några bilder på honom också... 20100706165 20100706166 20100706167



Rena missar
2010-07-07
23:20:26

I lördags var det äntligen dags för katterna att bli rena... Vi har bara en liten duschkabin... så det betyder att jag måste in där och i princip duscha med dem... och då det är så litet får jag sitta på en liten pall och täcka låren med en handduk och axlar och överarmar med en kortärmad för att de inte ska riva sönder mig när de försöker smita... ;o) Bilderna vart inte så himla bra... men här kommer före, under och efter bilder... de ser ju inte sådär jättenöjda ut va? ;o)

Greger

P7030156 P7030159 P7030161

Sessan

P7030163 P7030167 P7030172



Vemär vem?
2010-07-07
23:08:57

Ja hur var det nudå... vem är mannen och vem är kvinnan i det här huset... hahaha... Jag har lekt rörmokare och rensat avloppet till handfatet i badrummet... och T lagade mat... hahahah...



Update
2010-07-06
12:04:51

I'm back!! :biggrin: Jag tog tydligen en ordentlig paus från allt med blogg och datorer överhuvudtaget i ett gäng dagar... det har varit rena berg- och dalbanan på sista tiden men nu börjar det ordna upp sig... Så här kommer då en sån där kort och tråkig liten update: Fredag: Det blev ju som jag skrev i det förra inlägget middag på Kolgrillsbaren... jättegott såklart... minns inte riktigt hur vi spenderade resten av fredagen... men vi glodde säkert på någon film på kvällen... Lördag: Vi låg i sängen och drog oss väldigt länge på lördagen... sen var vi och handlade och hälsade på hos Ts föräldrar... de kom även förbi och hälsade på hos oss sen senare på eftermiddagen... kvällen spenderade vi med att tvätta katterna... det kommer bilder sen... ;o) Söndag: Jag och gumsan J var och såg Eclipse på Heron... filmen var givetvis bra och nu väntar jag bara på att få se nästa... jag och J tog en sväng på IKEA också... så mycket mer vettigt gjordes inte den dagen... Måndag: Arbetsdag... jag gick hem lite tidigare... jätteskönt... det blev middag på Sonarga och sen blev det film på kvällen... fick även sms om att vår säng kommer att levereras på tisdag nästa vecka... UNDERBART!!



Supergott!
2010-07-02
17:50:12

Som det ser ut just nu... så är planen att det blir grekiskt till middag ikväll... SMARRIGT VÄRRE!! Det var väl ett tag sen nu... tror jag... :biggrin: grekiskt



Jag har inte tid med sånt här
2010-07-02
11:26:21

Suck... pust... stånk och stön... och så ett stort morr!! Den här arbetsdagen började mindre bra... problem med datorn/system/program... och så är det halvårsbokslut... KAN DET BLI BÄTTRE!?!?!?! Det är ju så typiskt... det är inte första gången saker och ting strular när det är som minst lämpligt... och det är inte skit bakom spakarna... jag är inte ensam om att ha problem... ;o)



Mobilinlägg
2010-07-02
10:05:56

Det har varit en tung vecka... Både hemma och på jobbet... Har inte hunnit registrera vad det varit för dag... Så när jag igår insåg att det var torsdag blev jag ju givetvis nöjd... Äntligen fredag... Det var på tiden...

Följ Lelleland direkt i din mobiltelefon








 

RSS 2.0