Ettår har gått...
2011-07-30
23:34:53

... sen Buster lämnade oss... :heart:



My precioussssss...
2011-07-30
22:30:41

Blev lite orolig här för en stund sen... har haft en del problem med trådlöst internet här hemma ett tag nu... och vad vi än testade så verkade det som att det var nåt fel på min dator... min fina lilla tokrosa dator... Men så var det ju som tur var inte... det är nåt fel i nån av dosorna... routern eller nåt sånt... skitsamma... huvudsaken är ju att det inte är fel på datorn... Säga vad man vill om den här lilla skiten... den är inte sådär jääätttesnabb som man kanske skulle önska ibland... och så finns det ingen cd-rom... har i och för sig bara varit i behov av det en gång hittills sen jag köpte den här... men jag är väldigt förtjust i den... :biggrin:



Tråktant
2011-07-29
12:02:59

Nu börjar det kännas som att det är dags att blogga lite... har ju inte skrivit ett inlägg på flera dar... men vad tusan ska jag skriva om... det händer ju inget nu... Det här med vattenskadan suger all energi från mig... det är så sjukt hur det funkar... men som sagt... vi har inte sett några hantverkare ännu som ska återställa väggarna... vi har blivit lovade att de ska komma nästa vecka... men det tror jag inte på förrän jag ser det... så där finns inte så mycket att rapportera om än... Bläääää... känner mig sååååå tråkig just nu... visst... förra helgen hände det ju en hel del... men sen dess har det liksom bara varit tråkigt... Men det är i alla fall fredag idag... så vem vet... det kanske blir en uppsving i helgen... :biggrin:



Diss
2011-07-26
12:38:37

Egentligen vill jag inte skriva nåt dåligt om nån produkt... men den här gången kan jag bara inte låta bli... Den här 3-minuters varianten är INTE bra... Ok... den håller vad den lovar med tanke på att det ska gå fort... och det gör det... men är du inte superduktig på att färga fransarna själv... eller den som hjälper dig... och minsta lilla mängd av det här hamnar på huden... så har du en urtjusig fläck som visserligen försvinner på ett par dagar... men det finns som sagt ingen möjlighet till att "korrigera" ifall det hamnar på något oönskat ställe... hur man än försöker med skyddskrämen och de små lapparna... Utöver det tyckte jag inte att färgen fastnade heller... fullt medveten om att man inte får mascara-effekt när man färgar ögonfransarna... men jag tyckte ändå att det borde synts lite mer... Det finns en variant med hemmafärgning från samma märke som kanske tar en 20 minuter eller nåt sånt... den ska tydligen vara bättre... man kan kleta runt men ändå ha en chans att ta bort det innan färgen fastnar på huden... Så ska ni färga hemma... så är det värt det ifall det får ta lite tid...



Låt-slakt
2011-07-24
20:38:35

Idag har vi givetvis hunnit med lite Singstar också... Och vad säger ni? Inga dåliga poäng va?! :biggrin:



Tanter med hatt
2011-07-24
20:31:13

När vi var på vår shoppingrunda igår så hittade vi en del hattar som vi givetvis blev tvungna att fjanta oss med... :tongue:



Övningskörning
2011-07-24
20:24:57

Förutom att vi haft roligt i helgen... så har vi faktiskt gjort nåt vettigt också... jag har fått lära mig nåt nytt!! Nu kommer ju folk sucka och tycka att det var väl inget märkvärdigt... men för mig var det faktiskt det... är ju väldigt skraj när det gäller bilkörning... och nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen och kört en automat... och inte bara en automat... men en mycket större bil än vad jag är van vid... :biggrin: De senaste åren har jag kört en liten polo... en yaris... och en volvo s40... inga jättestora bilar... men nu jäklar har jag kört en volvo xc60... automat dårå... :wink: Och jäkligt bra gick det också!! :biggrin:



Det blev en del
2011-07-24
20:05:53

Här kommer nu lite bilder på det jag shoppade med Kristin i helgen... och totalt gjorde jag inte ens av med typ 1700kr... :biggrin:



Freeeedaaaag!!
2011-07-22
17:14:19

Och det är inte vilken fredag som helst!! Det är en fredag då Kristin kommer! Tjohooo!!



Detär illa...
2011-07-21
16:33:41

... när man ska handla för 20kr... man drar sitt kort och apparaten skriker tillbaka till en "köpet medges ej"... hade som tur var en tjugolapp så jag behövde ju inte gå därifrån och skämmas så mycket... men det är ändå lite snopet att man inte har bättre koll... :blink: Ordningen är nu återställd och den planerade shoppingturen i helgen är fortfarande aktuell... :wink:



Jag försökte faktiskt...
2011-07-20
15:15:20

... jag tittade efter en annan färg än svart... men de var inga fina... :whistle: Även denna är från Only... det syns inte på bilden men den är så där genomskinlig och tunn... :biggrin:



Renewal lip complex
2011-07-20
15:10:44

I onsdags beställde jag lite Dermalogica-produkter... förutom det jag använder och som då snart är slut ville jag som vanligt även testa nånting nytt... Igår kom paketet... och den för mig nya produkten är renewal lip complex... hade testat den lite grann tidigare då jag hade en sån där tester... och blev helt kär i den här... Helt underbar... läpparna blir alldeles jättemjuka... och den sitter kvar i timmar... dyr i och för sig... men det är ju som med resten av deras produkter... de kostar men är bra och räcker länge... En daglig intensivbehandling för läpparna. Närande växtoljor från avokado och ris mjukgör och ger fukt. Avancerade polypeptider minimerar fina linjer. Produkten ger överlägsen konditionering som varar i timmar.• Minimerar läpprynkor och jämnar ut hudstrukturen. • Motverkar tecken på förtida hudåldrande. • Superkonditionerande effekt som varar i timmar. • Kan även användas som utslätande behandling innan läppstift appliceras.Text från dermalogica.se



Det funkar!
2011-07-19
18:51:01

Tänkte imorse att nu börjar det bli dags att redovisa hur det gått med mina naglar... är inne på min andra omgång med Miracle Nails Super Nagelstärkar... jag fuskade ju lite den första gången såklart... :whistle: Nu har jag hållt på och duttat väldigt duktigt... i kanske fyra veckor... och jag måste säga det att naglarna blir faktiskt hårdare... och lite vitare... mina naglar är ju normalt nästan genomskinliga och mjuka... Har varit så himla glad för att de inte gått av och att medlet faktiskt fungerar...men bara för att så har jag ju brytit en nagel under dagen nudå... och som vanligt så långt ner det bara går så att det gör så ont som möjligt... :dizzy: Kan inte minnas när jag haft lite längd på naglarna utan att de gått av på en gång... så trots trasiga nagelband och dåliga bilder så tänkte jag visa er i alla fall... :biggrin:



Lite nytt
2011-07-19
15:16:15

Kristin kommer på fredag... vilket ska bli skitkul... som alltid... :biggrin: Och vi hade tänkt shoppa lite på lördagen... men jag kunde inte låta bli att tjuvstarta lite på lunchen idag... :tongue: En tunika från Only... fanns även i vitt men jag kladdar ju sådant så fort jag tar på mig nåt vitt så det fick bli en svart... :wink:



The runs
2011-07-19
14:40:29

Min kollega Eva är så jäkla härlig ibland... :biggrin: När vi kom tillbaka från lunchen kom vår engelsktalande chef och frågade henne om saker och ting gick bra och så... och så skulle hon svara något i stil med: "Näe kommer inge vart på grund av de tre senaste dagarnas körningar..." Bara det att när hon svarade på engelska blev det lite tokigt... körning blev the run... och chefen gick iväg... :w00t: Så när Eva berättade att hon inte riktigt hade kunnat översätta ordet körning och sa vad hon hade sagt började jag ju asgarva... och berättade för henne att the runs betyder diarré... hon hade visserligen sagt the run... men nu finns det ju då risk för att chefen tror att hon inte kommer nå vart på grund av att hon haft diarré i tre dagar... hahahahaha... Vi på avdelningen har skrattat gott åt det här... men Eva är som sagt härlig och bjuder på den... helt klart det roligaste på länge!! :biggrin:



Ommöblering och Ancient Aliens
2011-07-17
22:57:34

Av det jag hade hoppats på att åstadkomma idag... blev det bara inköp av kattmat som blev av... nån promenad var det inte tal om... Vi hamnade hos sambons kompis där vi assisterade i en ommöblering... så det känns som att den här dagen har ju faktiskt varit helt ok... inte bara slösat bort den... :biggrin: Vi har dessutom blivit "hjärntvättade" att se en dokumentärserie... Ancient Aliens... så vi fick låna hem första säsongen... ska bli lite spännande... :alien: "Five-part documentary from the History Channel which explores unexplained phenomena spanning thousands of years. Travelling to Peru, Iraq and Mali, experts seek out evidence of a possible alien presence in ancient times. The scientists uncover artefacts and use DNA technology to examine remains. Interviews with scholars and paranormal enthusiasts are also included in the show. The episodes are: 'Evidence', 'The Visitors', 'The Mission', 'Close Encounters' and 'The Return'." Bild och text från cdon.com



Yep, I am a dork...
2011-07-17
12:21:25

...alltså... Glee is the shit!!



Slöhög
2011-07-17
11:48:13

Det är nästan så jag skäms att säga det... men igår gjorde jag verkligen ingenting... låg i sängen och glodde på dumburken... ja ok... jag satte igång ett par maskiner tvätt och diskmaskinen och så... men mer än så blev det inte... På ett sätt skönt... men som vanligt så känner jag att jag slösar på ledig tid... idag är det i alla fall bättre väder... så på nåt sätt ska jag försöka få mig själv att ta en promenad... inte så lätt när jag kommer att få gå ensam... det är liksom inte så himla kul att gå på promenad ensam... sambon har åkt iväg till verkstan igen... och jag har ingen susning om när han kommer tillbaka... Men jag måste till djuraffären idag i alla fall... annars har jag två ledsna och hungriga katter imorgon bitti när de inte får nån mat... Känner att jag inte kan slappa bort en dag till... nåt måste göras idag... :biggrin:



Jobbar och går
2011-07-12
23:27:36

Alltså... det händer liksom inte speciellt mycket i mitt liv just nu känns det som... Jobbar hela dagarna på jobbet... och sen åker jag hem och fortsätter jobba... det är ungefär så det ser ut... Helgen blev värsta slapparhelgen... hade bestämt att jag fan inte skulle jobba under helgen... nån måtta får det ändå vara på dumheterna... Låg på soffan med huvudvärk större delen av lördagen... som sen gick över till nåt migränliknande skräp... och större delen av söndagen låg vi i sängen och glodde på tv... strax efter fyra började det krypa i kroppen och sambon slängde ur sig: "Ska vi gå på promenad?" Han brukar aldrig gå med på det när jag föreslår så jag nappade ju direkt... På med MBT-skorna och så gick vi... och gick och gick och gick... 11km gick vi... :w00t: Visst det har känts i benen att jag varit på långpromenad... men jag har även träningsvärk i ryggen nästan ända upp till skulderbladen... och magen och rumpan... så nån nytta gör nog de där skorna... :biggrin: Idag fick vi ihop till 4,5km... det började småregna så det var inte läge för nåt längre... :wink:



Workaholic
2011-07-07
23:06:58

Känner mig lite av en ofrivillig "workaholic" just nu... :w00t: Det är givetvis inte så att jag vill jobba på det här sättet... men är det semestertider så är det... än så länge är det inte jättekris... så just nu jobbar jag liksom arslet av mig inför de kommande 2,5 veckorna... få undan vissa grejer som sen inte dyker upp igen förrän i slutet av månaden... få undan allt jag bara kan redan nu... så att jag kanske inte behöver gå under den närmaste tiden... Som jag twittrade tidigare... två av mig skulle inte räcka... behövs minst tre... har nog tagit mig vatten över huvudet eller vad det nu än är man säger... men det här ska nog gå... Jag vet... gnäll gnäll gnäll... :wink:



Såååå söta!!
2011-07-05
16:56:47

Ni bara måste gå in och titta på de toksöta kattungarna som Sessans uppfödare Lotta har just nu!! Kolla in den här magen... gosa gosa gosa gosa!!

Magica De Vil's

Hemsidan

Bloggen




Junibilder
2011-07-04
22:32:26

Inte speciellt många... men bättre än inga... :tongue:
http://greger.grigorii.se/#42








 

RSS 2.0