Fullt i frysen
2011-05-31
23:18:28

Glassbilen kom och tog alla våra pengar... :biggrin: Som en liten tröst fick vi en kylväska på köpet...



Hmm...
2011-05-31
13:37:25

Det här är en av infartsskyltarna i Botkyrka... och varje gång jag ser den här bilden kommer jag av någon anledning att tänka på min brorson Jimmy... på nåt sätt liknar det honom när han var liten... alltså nu menar jag inte att han sett ut som en clown eller så... han var väldigt söt när han var liten... men det är nånting som påminner mig om honom... kan bara inte riktigt sätta fingret på vad det är... :biggrin:



Snoozare
2011-05-31
12:12:49

Sen jag blev sambo försvann mina insomningsbesvär... jag somnar snabbt... sover oftast som om jag blivit nerklubbad... vilket är jätteskönt... MEN... Sen när det blir morgon... då är det inte lika kul längre... jag har visserligen alltid varit en snoozare... men jag är långt ifrån lika hemsk nu som jag var när jag var yngre... när jag gick i skolan minns jag att jag snoozade i tre timmar... helt sjukt... Nu har det blivit så att när klockan ringer (ja kvittrar dårå) första gången... det hör jag uppenbarligen i och med att jag trycker på snooz-knappen... men det registreras liksom inte i mitt huvud... jag kan inte komma ihåg att klockan skulle ha ringt... vilket betyder att jag inte är vid medvetande förrän vid ringning nummer två... och så trycker jag på snoozen igen... den tredje ringningen reagerar jag också på... men bara för att den är en halv minut senare än den andra (9 minuter emellan egentligen)... och det är ungefär efter den tredje ringningen som jag börjar fatta att det är dags att kliva upp... och då har det ju redan gått tjugo minuter... Det är inte så att jag studsar upp ur sängen med glädje... snarare tvärtom... skulle göra nästan vad som helst för att inte behöva kliva upp... sen måste jag ju ligga kvar och bända upp ögonlocken... för någon har ju limmat ihop dem under natten... och ibland... som imorse... fick sambon nog (att jag snoozar är bland det värsta han vet) och slet av mig täcket... Jag fattar inte att det ska vara så jäkla svårt att vakna på morgonen... jag sover ju... varför är jag alltid så trött ändå... jag är helt slut... vad ska man göra för att komma upp ur sängen? Tips någon?



Majbilder
2011-05-31
00:30:38

http://greger.grigorii.se/#41



Update igen
2011-05-30
23:08:22

Tillbaka vid tangenterna igen... :biggrin: Då är det åter dags för en update... jag ogillar updates... önskar att jag hade bloggat om saker och ting då när det hände... eller även om det inte händer nåt... men just för att slippa såna här tråkiga och långa inlägg... Just nu kretsar allt kring hus och lägenhet och mäklare och pengar och räntor och avtal och lån och fan och hans moster... Det har varit en mäklare här och vi har lite att åtgärda... och när vi vet lite mer säkert när vi kan flytta in i huset kommer lägenheten att läggas ut till försäljning... är inte helt enig med mäklaren men han bör ju veta mer om saken än jag... jag vill ju bara bli av med den NU! I helgen var vi iväg och gluttade lite på soffor och sånt... lite kul... men man kan inte köpa nåt än... så man får snällt "fönstershoppa"... :tongue: I söndags var vi givetvis och hälsade på hos våra mammor... med blommor... Och så har vi tittat på en del filmer för en gångs skull... en lugn helg... igen... :wink:



Bastuande
2011-05-26
18:37:27

"Enligt gammal finsk tradition bör varje bastu ha en egen Bastu-Ande. Varje sten är ett unikum Lägg Anden tillrätta bland de andra stenarna på hällen. Ös vatten över stenarna och i andens mun. Snart hörs den pysa och pusta. Ångan stiger och Anden begynner sin sägen. Bastu-Anden är en utmärkt stämningskapare. Fängslande för både stora och små." Bild och text från Bastuspecialisten Vi har ju bastu i huset... så vi måste ju bara införskaffa oss en sån här... eller en liknande i alla fall... :biggrin:



Nami nami
2011-05-25
23:51:12

Det här är bland det godaste jag vet... :biggrin: Det är som en krämig chokladpudding... och den finns i Finland... ja den finns ju att få tag i här också men köper man det för jämnan så är det ju inte lika gott längre... så nu när mina föräldrar kom hem från Finland hade de köpt med sig några stycken till mig... Förut hette de Nami nami men har av någon anledning bytt till Kidius... i och med att det är en HYLA-produkt så innehåller de dessutom väldigt lite laktos... :biggrin:



För få timmar på dygnet just nu
2011-05-25
23:25:08

Stoppa klockan! Tiden räcker liksom inte till... :wassat: Igår var jag ensam på jobbet... vi är normalt två i min lilla delgrupp... jobbade häcken av mig... och när jag kom hem gjorde jag inget vettigt... låg i sängen och glodde på TV... rätt skönt faktiskt... Idag var det lugnare på jobbet... sagt upp abonnemang och lite sånt inför den kommande flytten... och så har vi bokat en tid för mäklaren att komma och titta på vår skruttiga lägenhet... och det blev på fredag... så förutom att vi var och handlade så har jag spenderat den här kvällen med att städa... och det kommer att fortsätta imorgon... vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt... not so funny men det måste ju göras så... :biggrin:



2år
2011-05-23
17:57:23

Åååh... jag har ju helt missat... Den 16 maj 2009 började jag blogga... alltså lite mer ordentligt än den lilla kattbloggen jag hade innan... så nu har det alltså gått 2 hela år... och lite till... :biggrin:



Magnum Ghana
2011-05-23
17:50:26

Blev så himla sugen på glass för ett tag sen... så jag gick ner och köpte mig en Magnum Ghana... jääääättttegoooooood!! Det rikliga chokladöverdraget döljer krämig hasselnötsglass med virvlande chokladsås.



Bilder på huset
2011-05-23
15:34:34

Här kommer mer bilder på huset... och som ni ser... det blir att måla en hel del och byta tapeter och sånt... :biggrin: [nggallery id=22]



J-a Murphy!
2011-05-23
11:34:33

Efter en totalt pissig helg kommer man till jobbet... och folk frågar om man nu är husägare... ja svarar jag... känns det bra är nästa fråga... och jag svarar nej... Jag bara orkar inte ens låtsas... jo det är ju meningen att man ska vara glad... men går det inte så går det inte... Och så får man frågan ifall säljarna var ok... och jag svarar att de var jättetrevliga... då kommer kommentaren i stil med... ja men det var ju iaf bra... ifall säljarna är trevliga eller inte är väl det sista problemet... vet inte vad tanken bakom det var... Ifall någon missat... humöret är fortfarande uruselt... ikväll kommer mina päron hem från Finland och det är bara att klistra på sig ett leende och hoppas på att jag lyckas lura dem hur bra allting känns just nu... allt bara för att slippa en massa jobbiga frågor... Ibland får jag frågan om varför jag vill vara hemlig med saker och ting... det här är anledningen... så fort nånting bra händer... och jag berättar om det... så bara skiter sig allting... hade jag haft vett att inte säga nånting hade jag kunnat fortsätta som vanligt utan att behöva förklara nåt för nån... men jag lär mig tydligen aldrig... Det är väl bara att försöka göra det bästa utav situationen... det ordnar sig... det blir bättre... ja och så restan av alla klyschor (stavning???)... det är väl den där jävla "Murphy" som är i farten igen...



Skitdag!
2011-05-21
20:46:59

Som det står i rubriken... en jävla skitdag är det idag... spenderat halva dagen i sängen... bortkastad tid... och det gör mig ännu mer sur... kan bara hoppas på en bättre kväll... och att ni haft en bra dag...

20110521-184623.jpg




Husägare
2011-05-20
21:59:38

Nu kan jag inte hålla mig längre! Måste berätta! :biggrin:

Här kommer vi att bo snart... :biggrin:




Nagelstärkare
2011-05-19
14:51:50

Mina naglar är hopplöst tunna och sköra... det går att böja dem hur lätt som helst och de går av lätt... till råga på det så skivar de sig också... Älskade att ha akrylnaglar... men det blir så himla dyrt... så jag har nu testat Miracle Nails Super Nailhardener... Man håller på och duttar var och varannan dag... alltså dag ett tar man på ett lager... dag två målar man på ett lager till... dag tre tar du bort allt och målar på ett nytt lager... och så håller man på i två veckor... sen ska det ha skett under... typ... och så kan man fortsätta att ha det som ett underlack sen... Jag har hållt på i 1,5 vecka nu... och mina naglar är inte hårda... MEN... de är hårdare!! :biggrin: Det är lite kul faktiskt... så jag ska faktiskt fortsätta ett tag till... :biggrin:



Nytt plugin
2011-05-18
13:10:29

Var inne och läste Nelayahs blogg... och hon hade fixat ett plugin som visar bilder från Instagram... så jag blev ju givetvis tvungen att testa det jag med... vet inte vilken av alla plugin som hon använder... men jag testar Instapress... :biggrin: Så nu är även det kopplat till bloggen... sitter för tillfället i den högra kolumnen... :biggrin:



Världen är bra liten ibland
2011-05-16
22:47:56

Då har vi varit och kollat på ett hus igen... vi åkte dit... även om det inte kändes helt hundra efter det vi sett på bilder... men va fan... bilder ljuger ju en del så vi tänkte att jamen varför inte... I bilen på väg dit sitter vi och pratar om huset... kommunalt avlopp men vattnet kommer från en brunn på grannens tomt... och så sitter vi och skrattar åt olika scenarion... det händer nåt och vi får gå över med en hink och be om vatten... och ja allt tokigt vi nu kunde komma på... och konstaterar att ja man kan ju bara hoppas på att det är en bra granne... När vi kommer fram så säger T nåt i stil med att fan vad nära grannhusen låg... och vi tittar oss omkring... och ut ur ett av dessa grannhus... kommer en kille... och det första jag tänker på är vilken nyfiken granne som kommer ut så fort det dyker upp en bil... men riktigt så var det ju inte... Killen som kom ut är en gammal barndomskompis till oss bägge två... vad är oddsen... hur jäkla coolt som helst... så efter en snabbtitt på huset gick vi över och hälsade på hos kompisen istället... :biggrin: Till historien hör också att vi precis nyligen pratat om att vi skulle behöva åka och hälsa på hos den här killen... och T visste att han bodde nånstans i det området... men inte kunde vi tänka oss att han bor granne med det huset som vi skulle titta på... Så nu har vi avlagt en visit där också... :biggrin:



Förbannat!
2011-05-16
15:52:14

Fan... jävla helvetes skit... mina glasögon har gått sönder... :angry: Ok... jag borde fixat med nya glasögon för länge sen... det har liksom bara inte blivit av... men nu blir jag ju illa tvungen...



ESC, hus, röda faran och dans
2011-05-16
13:19:43

På nåt sätt kändes den här helgen väldigt kort... kanske för att man inte gjorde sådär jättemycket... I fredags var det dans som vanligt... jag virvlade runt som en dåre... wienervals... och blev snurrig som bara den... :silly: I lördags kom Kristin... vi hade för en gångs skull inga direkta planer... så vi började med att titta på film och bara ta det lugnt... sen blev det lite tjejpyssel... smink... fixa hår... måla naglar... ja sånt där tjafs... :wink: Vi åkte och storhandlade... åt lite mat... och sen gick vi upp till ett lokalhak för att titta på finalen av ESC... när vi kom dit var vi glada och peppade... men för varje bidrag som gick sjönk humöret... och det slutade med att vi helt deprimerade konstaterade att Sveriges bidrag var bäst men att det vore rena döden ifall det bidraget vann... vid omröstningen körde de igång med karaoken... men då det var alldeles för hög volym och vi var helt nedstämda gick vi hem istället... näe inge pensionärsvarning här inte... det var sjukt högt... :biggrin: Vi hann se resultatet och kände oss lite bättre till mods över att Saade inte vann... kan väl bara tillägga att Finlands bidrag gillade jag verkligen inte... Söndagen spenderades till större del i soffan... innan det var dags att åka iväg och titta på ett hus... mer om det en annan gång... kanske... Röda faran (Kristins bil) tog oss från huset till dansskolan på nolltid... och jag hann till min lektion... [caption id="attachment_4598" align="aligncenter" width="300" caption="Röda faran"][/caption] Kristin filmade en del och jag kan bara konstatera att det inte ser speciellt bra ut och att jag borde på riktigt fundera på att sluta... nej det kommer inte upp några bevis på det på bloggen... men det var nyttigt att se hur det ser ut... Resten av kvällen spenderades framför datorn... med en massa kalkyler åt alla håll och kanter... och inte blev jag nå klokare av det... snarare tvärtom... men Finland vann ju VM-guld så det var ju iaf nåt bra... :wink:



Hyvä Suomi!
2011-05-16
11:09:44

Bryr mig inte så värst mycket om hockey... förutom när det är final... och när det dessutom är final mellan Sverige och Finland... :biggrin: Som igår... i början av matchen twittrades det en hel del... folk svor över mål och domare... hejade... var kaxiga... ja ni vet... Sen när det verkligen började gå utför för Sverige... ja då blev folk väldigt trötta och skulle gå och lägga sig och när matchen väl var över... var det dödstyst på twitter... hahahah... Jag har ju ett halsband med det finska leijonet... och idag känns det extra bra att ha det på sig... :wink:



Prosit!
2011-05-13
16:40:06

Normalt så nyser jag i stort sett aldrig... det händer att jag nyser ett par gånger precis innan jag blir sjuk... det brukar liksom vara tecknet... Men den här veckan har jag nyst så jag nästan har träningsvärk i magen... (jajo... lite träning skulle ju inte skada...) Det känns inte som en förkylning... sådär som det brukar... jag har ingen feber... men som sagt jag nyser... antingen är jag täppt i näsan eller så bara rinner det... ibland känns det som att man får anstränga sig lite extra för att andas... Däremot så har jag hosta... en riktigt jobbig jävla rethosta... och stundtals kanske till och med liiite ont i halsen... Jag är lyckligt lottad och har inte lidit av pollenallergi... och är därför inte alls kunnig inom ämnet... men ni stackare som vet... Kan man få hosta av pollenallergi?



Mannen som talar med hundar
2011-05-13
12:26:27

Igår var jag, Kristin och Jenny och såg Cesar Millan på Hovet... Fy faan vad bra det var... skrattade igenom hela showen... :biggrin: Nu har ju inte jag någon hund... men jag har ju haft två rottisar... så man kände igen sig i många beskrivningar... det tragiska är väl att alla skrattade just för att de själva gör/gjort typ alla felen han tog upp... När man ser det och får det förklarat som igår så är det så himla självklara saker... men det är inte så lätt alla gånger att tänka så som man bör... hålla sig lugn och så... men det var skithäftigt att se hur han "fixade" hundar på scenen på bara några minuter... Han måste ju utstråla enorma mängder bra energi för hundarna kom upp på scen studsandes med husse eller matte... och när Cesar höll i kopplet och gjorde sitt "tss" ett par gånger blev hundarna bara helt avslapnade liksom... och det var alltså hundar som Cesar inte träffat tidigare... hur häftigt som helst att få se det live... när man sett programmet på TV har man ju ibland känt sig lite skeptisk med tanke på hur fort det gick att få hunden att bete sig bättre... Han blev lite rörd när han berättade hur glad han var för att vi i Sverige förstått det här med att det inte hjälper att förbjuda hundraser... utan att det faktiskt är människan bakom som är "skyldig"... och att vi faktiskt går ut med våra hundar... :biggrin: En fantastisk show... gå och se den om/när han kommer hit nästa gång... :biggrin:



Tung vecka
2011-05-12
13:47:47

Förutom jobb har hela den här veckan kretsat kring hus... och lån... och procenter... och pengar... och lagfarter... och pantbrev... ja allt möjligt... Har pratat med banken och det är inte lätt det här med lån och lånelöften när man inte är miljonär... :dizzy: Vi börjar äntligen få kläm på alla dessa saker vi måste tänka på vid köp av hus... det räcker inte med att få ett lån och att ha pengar till kontantinsatsen... man måste ha koll på lagfarten och pantbrev... de pengarna ska man ju hosta fram nånstans ifrån också... Planerna från början var att bygga ett nytt hus... men det ändrades till att vi inte skulle göra det i alla fall... nu känns det som att vi velar fram och tillbaka... det finns ju som sagt för- och nackdelar med allt... och likaså när det gäller bygga nytt eller köpa gammalt... Börjar bli smått knäpp... vi ska på en visning på söndag som vi har väldigt höga förhoppningar om... men det känns som att nånstans kommer det att skita sig... om vi nu vill ha det här huset... så kommer det bara för att bli så att någon budar över oss... eller att vi kan köpa huset... men då får vi problem med den lägenheten vi har... Det är nämligen så att vi får köpa ett hus... skriva på kontrakt och så... men vi får inte flytta in i huset förrän vi har ett försäljningskontrakt på lägenheten... och det betyder att om vi har otur och inte lyckas sälja lägenheten under den tiden man nu avsatt i huskontraktet... så finns risken att vi måste mer eller mindre "skänka" bort den för att bli av med den... alltså sälja för ett väldigt lågt pris... Vet inte riktigt vad jag hoppas på just nu... men ni kan väl hålla tummarna i vilket fall som helst att det blir bra till slut... :biggrin:



Summithelg - del 3
2011-05-11
21:54:07

SÖNDAG: Ja söndagen hade ju i och för sig inte så mycket med summiten att göra... i och med att jag hade bestämt att jag skulle gå på min danslektion så valde jag ett flyg som var framme på Arlanda kl 13... Det innebar ju att det var bara att ställa klockan och glatt kliva upp... liite för tidigt men det gick ju... och väldigt glad över att inte vara bakis... Som sagt... vi hade en toppenhelg i Oslo... även om vi inte hann se speciellt mycket utav den... det får bli en annan gång... :biggrin: Väl framme på Arlanda hoppade jag på bussen och åkte till Märsta där jag mötte upp Kristin... vi åt lite lunch och satt ute i solen en liten stund... sen var det dags att hoppa på tåget och åka mot dansskolan... :biggrin:



Summithelg - del 2
2011-05-09
23:42:28

LÖRDAG: Dagen startades tidigt med frukost på hotellet... jättetrött men nöjd över att ha kommit i säng hyfsat tidigt och inte bakis... :smile: Vi promenerade till DogA (Norsk design- og arkitektsenter) där vi hade konferensen... vi var uppdelade i grupper om 5-6 personer (totalt över 30 grupper) och varje grupp fick en liten mobilliknande mojäng... som skickade ut instruktioner om vad vi skulle göra... vi har haft det på tidigare konferenser men i år var det hela väldigt lättsamt och roligt... inte alls prestationsångestframkallande... (långt ord.. heter det så tro?) [caption id="attachment_4544" align="aligncenter" width="311" caption="Utanför DogA"][/caption] Förutom uppgifterna vi skulle utföra fick vi lyssna till en fantastisk föreläsare... och jag menar fantastisk... Micael Dahlén... upp på scen presenterades denna professor... och jag tänkte att jaha... nu kommer det upp en rund liten farbror i kostym och glasögon... ja typ så... mmm jag vet... förutfattade meningar... men hur som helst... och upp på scen springer en helcool man... och håller en jätterolig föreläsning om ekonomi och marknad...

Bildkälla: Wikipedia 2010

Efter konferensen var det då promenad tillbaka till hotellet för att göra sig iordning för kvällens middag och fest... allt var hemligt... och vi hämtades med buss utan att veta vart vi skulle...

Det visade sig att vi skulle till Wallmans... stället var bokat enbart för oss och vi fick äta en jättegod middag och se en superbra show... stämningen var på topp och det gick liksom inte att låta bli att ryckas med i det... jag sjöng och dansade och hade mig...

[caption id="attachment_4545" align="aligncenter" width="311" caption="Wallmans Oslo"][/caption] När middagen och showen var över var det dags att svänga sina lurviga... men det tog inte lång tid förrän ett liveband tog över... gissa vilket band... de presenterades (lite pinsamt) som "from boyband to manband".... hahahaha... men det var popbandet A1... ja ni i min ålder kommer nog ihåg dem... ett band med fyra grabbar... fast numer är de bara tre...  för att fräscha upp minnet lite så har ni en av deras äldre låtar här...
Killen som sjunger första versen är inte med i bandet längre... Visste inte riktigt vad jag tyckte om det där... liveband är ju alltid kul och jag stog som vanligt vid scenen och dansade... men på nåt sätt kändes det antingen nostalgiskt då det här bandet var nåt jag lyssnade på när jag var ung... eller bara tragiskt... tragiskt mest för deras skull kanske... vad tusan gjorde de på en spelning för vårt företag... går det dåligt för dom... ja inte vet jag... men lite kul var det ju då trots allt... de var ju faktiskt med i norska melodifestivalen förra året... Bara för att så blev jag ju tvungen att lyssna på deras nya album... eller ja det är väl från förra året tror jag... och den här rackarn har fastnat i mitt huvud... den bara vägrar försvinna...
Hur som helst... det hade ordnats med transport tillbaka till hotellet och jag åkte med bussen som gick klockan ett... halv två ungefär låg jag i sängen igen och slocknade fort som ögat... :biggrin:



Summithelg - del 1
2011-05-09
12:37:41

FREDAG: Åkte hemifrån jättetidigt... flög till Oslo... vi skulle ha aktiviteter med samma avdelning som jag själv jobbar på fast från alla länder... när vi kom fram hann vi inte mer än att åka till det norska kontoret för att lämna våra väskor... och sen var det dags för lunch på Månefisken där vi kunde sitta utomhus och äta i det fina vädret... restaurangen var jättemysig... Efter lunchen åkte vi till Operahuset... en fantastiskt vacker byggnad... där vi fick en guidad tur plus en liten titt på när de övade för Romeo & Julia... hur häftigt som helst... [caption id="attachment_4538" align="aligncenter" width="311" caption="Operahuset"][/caption] [caption id="attachment_4539" align="aligncenter" width="311" caption="Operahuset"][/caption] [caption id="attachment_4540" align="aligncenter" width="311" caption="Operahuset"][/caption] Efter turen fick vi hämta våra väskor och checka in på hotellet... hade ett eget rum med två sängar... och det såg liksom lite ensamt ut när bara den ena sängen blev använd... men det var jätteskönt... [caption id="attachment_4542" align="aligncenter" width="311" caption="Sängarna"][/caption] [caption id="attachment_4543" align="aligncenter" width="311" caption="Utsikten från rummet"][/caption] Efter en snabb dusch  var det dags att göra sig i ordning för kvällens middag med samma gäng som tidigare på dagen...  vi åt på en jättefin kinesisk restaurang som heter Dinner... är så stolt över mig själv... vet inte hur mycket konstig mat jag smakade... :wink: Efter middagen gick vi till Stratos där vi mötte upp alla andra och hade ett litet välkomstparty... jättetrevligt... var så himla trött så jag var på hotellrummet i hyfsad tid och tog ett bad... sen gosade jag ner mig under täcket... :sleeping:



Så skönt att vara hemma
2011-05-08
22:00:49

Tänkte först att jag skulle skriva ett inlägg om helgen... men jag är så himla trött... blev inte mycket vila den här helgen... så det lilla som är kvar utan den här kvällen tänker jag bara slöa... :sleeping: Men jag måste säga att av alla de gånger jag varit med... så är den här summiten den bästa hittills... :biggrin:



Trött
2011-05-07
00:56:09

Det har varit en väldigt lång dag... Klev upp fem för att sen ta mig till Arlanda och sen Oslo... Orkar inte skriva så mycket mer än att det inte blir nåt partajande ikväll... utan jag tänker ta ett skönt bad trots att det är "mitt i natten"...
20110506-225328.jpg



Fixar och donar
2011-05-05
21:56:03

Håller på och packar och fixar och donar inför konferensresan till Norge... och av någon anledning kom jag att tänka på den här sången... :whistle:



Burlesque
2011-05-04
17:37:12

Kan inte sluta lyssna på soundtracket till filmen Burlesque... blir så glad av många utav låtarna... och det bara rycker i hela kroppen... :biggrin: Gillade filmen... älskar ju såna här dans- och musikfilmer... storyn är givetvis rätt förutsägbar... men sånt bryr jag mig inte om... den var bra i vilket fall som helst... se den... :biggrin:



i.d. bareMinerals
2011-05-03
23:00:02

Det är rätt tomt i min foundation-bytta... så jag tyckte det var dags att köpa nytt... Istället för att köpa en foundation för fyrahundranånting... så bestämde jag mig för att köpa ett Get Started Complexion-paket... som innehåller åtta delar... kostade fortfarande på tok för mycket... men för tusen spänn fick jag det här... :biggrin: 1. mineral veil 2. medium foundation 3. medium beige foundation 4. warmth all-over face color 5. summer bisque multi-tasking concealer 6. flawless application face brush 7. full flawless application face brush 8. maximum coverage concealer brush Nu kommer jag klara mig hur länge som helst igen... och det ska bli jättekul att testa mineral veil och concealern... dom har jag inte provat tidigare... :biggrin:



Fin igen
2011-05-02
22:57:52

Ja ok... jag blev tvungen att välja... och då åkte konserten bort... och det betyder att jag kunde göra nåt annat idag och nästa måndag... så jag bokade tid hos frissan... den fula utväxten är återigen borta... tjohooo!! :biggrin:



Kunde inte lämna den i affären
2011-05-02
14:19:50

I fredags var jag ute på stan en sväng med J innan dansen... hon skulle shoppa och jag skulle agera sällskap... Givetvis kom jag ju inte hem tomhänt... köpte en poncho i svart (såklart)... bilden ljuger lite då ponchon är vit och "dockan" också... så den är mycket mer genomskinlig än vad som syns på bilden... och så ser man inte mönstret lika bra... men kunde inte hitta en bild med den svarta... men visst var den fin?? :biggrin:



Vilka bekymmer man har
2011-05-01
22:00:25

Ett annat problem jag har med dansen... är att jag har så svårt med ögonkontakt... eller ja... jag har ju det problemet för jämnan... men det blir så tydligt när man till exempel ska dansa med läraren... och han vill ha ögonkontakt... jag klarar inte av mer än några sekunder... sen måste jag bara titta bort... Vet inte om det är av den anledningen som han flinar åt mig när vi dansar eller om det är nåt annat... men hur som helst så känns det nästan lite otrevligt att inte göra det när det liksom skulle behövas... läraren gillar ju inte att man tittar ner... så ibland har jag till och med kommit på mig själv med att blunda... och hur otrevligt är inte det då...ja förutom när det gäller wienervals... för då måste jag blunda om jag inte ska rasa ihop... Det ses väl som osäkerhet och sånt när man inte vill se någon i ögonen... det stämmer ju i och för sig till en viss del... men i det här fallet känns det lite som att jag är påträngande på nåt sätt ifall jag stirrar honom i ögonen... äh jag vet inte... Idag fick jag i alla fall kommentaren "Du uppför dig bra"... vi dansade tango och jag kunde verkligen inte hälften av stegen... vad han menade med det vet jag inte riktigt... men jag svarade med att "jag kan ju inte stegen, så vad gör det för nytta"... och så skrattade han åt mig... skulle inte sitta helt fel med lite privatlektioner... Någon som känner för att donera lite pengar till det? :wink:



Sjunga eller dansa?
2011-05-01
21:35:27

Ååå jag gillar verkligen inte att behöva välja... Först och främst.... fredag till söndag är jag i Oslo och kan alltså inte gå på fredagsdansen... så på söndag får jag åka från Arlanda till dansskolan för lektion... tänker inte missa den... Helgen efter... då är det fredagsdans som gäller som vanligt... men sen på söndagen.... den 15e... då är det konsert med kören... Samling kl 12... konsert kl 16... danslektion kl 17... Kan ju omöjligen vara på två ställen samtidigt... har redan missat så mycket av danslektionerna så jag vill verkligen inte missa mer... samtidigt som det vore jättekul att vara med på konserten tillsammans med Lisa Nilsson och Stephen Simmonds... Vad tusan ska jag välja... :sad:








 

RSS 2.0