Inte bara skit
2011-09-29
00:33:38

Det snackas ju om att det är så himla mycket strul med pendeltågen... och det är det säkert också... men jag måste säga att allt är faktiskt inte deras fel... Två mornar i rad har pendeltåget gått i tid från Östertälje... men blivit stående i Flemingsberg på grund av att någon inte kan låta bli att slita i dörrarna... "klämskydden" i dörrarna klarar väl antagligen inte av att man tvingar upp dem utan går sönder... och så blir det förseningar... och det tycker inte jag är SLs fel... Men som sagt... hösten har bara börjat... och snart kommer väl förseningarna orsakade av löv på spåret och annat dumt... vi får väl se vad det blir imorrn... :tongue:



Stövlar
2011-09-29
00:14:58

Idag var det tänkt att jag och Eva skulle jaga byxor till mig... det slutade med att vi hamnade på Din Sko och kom ut med ett par stövlar... ett par typiska Lelle-stövlar...
Det är så jäkla tråkigt att mina vader är så stora... finns jättemycket snygga stövlar just nu men som vanligt så får jag inte på mig dem... pga vaderna... får helt enkelt acceptera att jag måste köpa stövlar som går att "rynka" så skaften hamnar lite längre ner... :unsure:



Skrämda katter
2011-09-29
00:06:46

Härom kvällen fick vi oss ett gott skratt... katterna var ute på altanen... det var givetvis mörkt... och nånting skrämde dem ordentligt... T var ute på altanen och hann inte mer än höra att Greger morrade till och sen sprang han in alldeles platt... liksom kröp längs med golvet... och Sessan efter... Sen vågade de inte ens komma in i köket på ett bra tag... fick till och med vänta med att ge dem mat i några timmar... de var helt hispiga... till och med morgonen efter... Tanken slog mig att det kanske var nånting där ute... men när T var ute och kollade fanns det ju såklart inget... Stumpan var så himla söt när hon gömde sig under soffan... och liksom kikade fram...



Värmefilt
2011-09-28
23:48:10

Dagarna bara rusar iväg... och som vanligt hinner jag inte riktigt med... Hade i alla fall min b-day i måndags... 33e... och ÄNTLIGEN fick jag en värmefilt... den är helt underbar! Blir varm snabbt och allt... älskar den... Har också fått hem gardinerna jag beställde förra veckan... men det får bli ett eget inlägg sen senare nån gång... :biggrin:



Svensk safari
2011-09-25
23:14:53

Minns inte ifall jag redan skrivit det nånstans i bloggen... men en läkare jag var till för några veckor sen... har släktingar här ute... och hon sa att det var som svensk safari här i skogen med alla djur... :biggrin: Igår fick vi höra från en av grannarna att det tydligen ska finnas två par med havsörn som flyger omkring här... och imorse tror jag faktiskt att jag såg en utav dem... jättestor var den i alla fall... hur häftigt som helst... :tongue:

Bild från Wikipedia




Tidsbrist, bra grannar ochångest
2011-09-25
23:01:46

Jag är helt förvirrad... har liksom ingen aning om vart all tid har tagit vägen... tyckte det var härom dagen jag bloggade sist... men det var visst typ en vecka sen... Och vad har hänt den här veckan då... minns knappt... men vi har i alla fall världens bästa föräldrar... vi har fått ny diskmaskin... tvättmaskin och torktumlare... helt underbart med nya fungerande maskiner... :biggrin: Våra pappor har börjat bygga ordentlig "bastubänk"... börjar bli riktigt snyggt där inne... den gamla bänken står ju inte kvar och givetvis hann jag inte ta någon bild... men jag ska försöka ordna en bild på bänken fast den står i källaren och så en bild på när det hela är klart... :tongue: Vad mer... hmmm.... jo väldigt trevliga grannar verkar vi också ha... en familj kom över och hälsade oss välkomna med blommor och glass... Grotesk jäkla ångest har jag också... jag vill inte jobba... haft två veckor semester nu... eller semester kanske man inte kan kalla det... men hur som helst... det är väl egentligen så att jag inte har nåt emot att jobba så... det ska bli skönt med lite rutiner igen... men jag vill liksom inte behöva åka härifrån... jag vill stanna här... Och i och med den känslan... så är jag inte orolig för att jag inte ska trivas här... :biggrin:



Djurliv...
2011-09-20
01:38:22

... här ute i skogen... :w00t:



Mango Body Butter
2011-09-20
01:04:48

I helgen när Kristin var här och hälsade på och vi var iväg och shoppade lite... så hittade hon en hudkräm med Mango-doft... fick prova den utav henne för jag vågade ju inte köpa en egen bytta med tanke på min supernäsa... Men jag tål den! Är riktigt glad... äntligen kan jag smörja in mig med nåt som luktar gott... trodde faktiskt inte att det skulle gå i och med att den faktiskt doftar ganska starkt... men det gick... :biggrin:

29kr på ÖB




Får skylla mig själv
2011-09-20
00:57:33

Det var vad tandläkaren sa till mig idag... och jag kan inte annat än hålla med henne... och det gör mig skitsne... jag borde vetat bättre... :angry: Har varit duktig och borstat tänderna morgon och kväll... tandtrådat ibland... och inte haft några problem... MEN jag har däremot inte varit hos tandläkaren på några år... ja fy skäms på mig... för det får jag betala nu... och dyrt också... För ett tag sen så tog jag i alla fall tag i det här och bokade en tid för undersökning och imorse var det då dags... Det tog kanske 20 minuter... en undersökning med bilder och lite tandstens-skrap... 480 spänn! Med rabatt från Försäkringskassan!! Sen hade jag tappat en lagning... hade inte ens märkt det själv så då fick jag en tid senare på eftermiddagen... ungefär 20 minuter senare... 705 fucking spänn!! Sen har jag ett major problem med en tand till... och det kommer kosta skitmycket och förmodligen göra skitont också... jag är inte nöjd med mig själv just nu kan jag lova... och det här hade kunnat undvikas... OM JAG BARA GÅTT TILL TANDLÄKAREN!! Mitt råd är helt enkelt... ta hand om tänderna och gå till tandläkaren... just do it!



Gillestugan
2011-09-18
23:03:40

Här kommer ett par före och efter bilder på gillestugan... :biggrin: Det är inte helt klart i det här rummet ännu... men det kommer... sakta men säkert... :biggrin:



Promenad och Cupcakes
2011-09-18
22:43:30

Helgerna går alltid så himla fort när Kristin är och hälsar på... Den här helgen har vi i och för sig inte gjort så mycket... hon kom sent i fredags... och i lördags var vi iväg och shoppade lite... ja inte så mycket vettigt så... ett par riktigt varma stövlar och en ordentlig regnrock... och lite annat smått och gott... Sen drog vi iväg på en liten promenad... som slutade på 8,14km... efter det var vi helt slut... och avslutade kvällen med att glo på film och basta... Idag har vi verkligen bara tagit det lugnt... en ordentlig sovmorgon... sen bakade vi lite cupcakes... mitt allra första försök... hahah... såg ju lite söta ut iaf... Sen blev det faktiskt en film till... och sen var det i stort sett dags för Kristin att åka hem... :( Som alltid... tusen tack för en toppenhelg! :biggrin:



Ligger efter...
2011-09-16
01:25:18

...med uppdaterandet igen... men några bilder har jag lyckats ta... :tongue:

Fasadflaggan är på plats...

Altanen ser ut som ett fängelse...

Och så har vi en snigel som vaktar... :tongue:




Så slut
2011-09-15
00:11:43

Det hade varit bra mycket lättare att jobba... fy fan säger jag bara... Sen i fredags har vi kört järnet... från klockan 8 på morgonen till 2 på natten... utan att överdriva... vissa dar har vi till och med börjat tidigare än 8... Men det har gett resultat... det är inte många kartonger som är kvar... sovrummet och vardagsrummet på nedervåningen är målade... det börjar liksom bli lite ordning nu... Orkar inte skriva så mycket mer nu... ska njuta av att bara titta på TV en liten stund... när klockan bara är 10... och inte som sagt 2 på natten... :wink:



Vi hörs när vi hörs
2011-09-08
15:23:30

Ja det har ju inte uppdaterats speciellt flitigt på sista tiden... och värre lär det bli... Nu har jag asmycket att göra på jobbet idag... sen så fort jag kommer hem ska det börjas ordnas med en massa saker... och imorgon går flyttlasset... Trots allt strul med Telia så har de faktiskt lyckats ordna så att telefonen fungerar där ute... men mobilen funkar ju inte sådär jättebra... och vem vet när internet kommer igång... vilket betyder att jag mer eller mindre inte är nåbar... och kan heller inte uppdatera blogg, instagram, twitter osv... Alltså... det kan bli rätt tyst här ett tag tills vi får igång allt... :smile: See ya! :tongue:



Regn hos mig
2011-09-06
14:31:48

När vi var på visningen på huset så regnade det... när vi körde över ett lass med grejer inför visningen (som iofs inte blev av) så regnade det... Och än så länge ser det ut som att det ska regna på fredag när vi flyttar... hmm... Det är tur att det fortfarande hinner ändras... och gör det inte det... ja då får vi väl flytta i regn i alla fall...



S*Magica De Vil's
2011-09-05
23:47:51

Förrförra fredagen... mmm det var ett tag sen nu... åkte jag och T till E-tuna för att hälsa på Lotta och Aleksej-kullen... Tog massor med kort på kattungarna... men då sötnosen Matishka inte hittat något hem ännu så blir det en bild på henne... Och så måste vi ta med en bild på "älgen" Calimero... en Greger-bebis... pappa Greger har aldrig varit så "stor" som sin lurvige "son"... :tongue: Han är inte tjock... det är bara en väldans massa päls på den här killen... :wink:



Dagens fundering
2011-09-05
22:47:18

De flesta av Ts vänner har erbjudit flytthjälp... och en av mina kollegor... Just sayin'...



Refillable Buffing Brush
2011-09-05
18:35:00

Som sagt... bloggandet har varit uselt på den sista tiden... ska försöka komma ihåg ifall det finns nåt värt att skriva om... men här kommer i  alla fall ett litet tips... :biggrin: Som det står i rubriken så är det en sån där påfyllningsbar borste... kort och gott... det sitter en liten behållare i som man fyller med sin id foundation och sen är det bara att köra... Jag gillar den här... det enda som får mig lite fundersam är själva borsten... jag antar att man kan rengöra den... det står inget om det nämligen... och vad jag vet så kan man inte köpa nya borstar till den... men det kan ju finnas nånstans bara det att jag inte hittat... hojta gärna till ifall nån vet att det finns att köpa lösa borsthuvuden... :biggrin:



Dålig uppdatering!
2011-09-05
13:14:56

Nää men vad hände?! Har inte bloggat på en vecka... trodde inte att det gått så lång tid... Ja det har i och för sig inte hänt nånting spännande... jobbat och packat... och nu är jag dessutom sjuk... Men det måste ju bli nån ordning på bloggen hur som helst... hoppas jag... :whistle:








 

RSS 2.0