Mina nya tofflor
2010-11-30
21:35:58

Härom dagen var det nån av katterna (gissar på fröken pip) som spydde rakt in i en av mina tofflor... vad det nu skulle vara bra för... hur som helst så åkte de gamla i soporna på en gång... de var rätt gamla ändå... hemsläpade från London för ett gäng år sen... så jag köpte nya... Visst är dom väl lite söta... :biggrin: IMG_0268



Tur i oturen
2010-11-29
10:41:59

Det blev så att jag låg i sängen och testade det lilla tangentbordet igår kväll... men jag var så arg så jag ville inte blogga... påbörjade en jullista på Spotify istället... Anledningen till att jag var så arg? Jo... jag var så arg och till och med lite chockad och skakig för att jag kunde ha eldat upp lägenheten igår... Först och främst blev jag arg på katterna... man kan inte ha nånting framme... och igår hade jag tänt ett värmeljus som jag la i en lykta... inte lykta som i tomtelykta... men i alla fall... katterna bryr sig inte ett dugg om ljuset annars... det är genom bus de river halva lägenheten... Jag tänkte tanken att jag skulle släcka ljuset för säkerhets skull för jag skulle hoppa in i duschen... nånstans där emellan hann jag glömma det... och när jag kommer ut ur duschen så har katterna givetvis vält hela skiten... Lyktan låg på sidan på bordet... ljuset hade hoppat ut ur lyktan helt och hållet och stog tack och lov kvar på bordet åt rätt håll... det brann fortfarande... och ännu mer tur är ju att katterna inte gått i närheten av ljuset just då och tuttat eld på en svans eller nåt... och så är bordet fullt med stearin... Jag var som sagt skitförbannad... på katterna... men mest på mig själv... för i slutändan så är det ju faktiskt mitt ansvar... det kunde ha slutat hur illa som helst... det största bekymret nu är att få bort allt stearin... orkade bara inte ta tag i det igår kväll... så ikväll ska det skrapas stearin...



Ny leksak
2010-11-28
15:55:45

Jag älskar tekniska prylar... det är bara hur kul som helst... Vår senaste leksak är en sån här... diNovo mini Det är som ett mini tangentbord som man styr datorn med... som då är kopplad till TVn hos oss... som är i sovrummet... heheh... måste ta och testa den ordentligt sen... kanske till och med blogga medan jag ligger i sängen... inte helt fel... :wink:



Vinnarna!
2010-11-28
15:35:58

Tävlingen är då avslutad och jag använde mig utav random.org för att slumpa fram vinnarna...

VINNARNA ÄR:

 Desirée (utan blogg)

Alisa (med blogg)

Kristin (med blogg)

Jag har skickat mail till er som vann... Grattis!! Och tusen tack till alla som ville vara med i min tävling!! :biggrin:




Underbara fredag
2010-11-26
10:07:12

*gäääsp*... god morgon... Tror jag måste kontrollera volymen på min väckarklocka... försov mig imorse igen... vaknade 20 minuter för sent... och inget minne av att jag skulle ha hört klockan ringa... men jag vet ju att den måste ha ringt tre gånger... sov väl riktigt tungt imorse... :sleeping: Min buskompis Eva är sjuk... så jag blir nog "ensam" på dansen ikväll... trist... hoppas att jag inte åker på att dansa med nån konstig... men det ska bli kul ändå... hur som helst... Krya på dig vännen! Igår var jag riktigt duktig... stog på vår Orbitrek i en halvtimme... gick hyfsat bra faktiskt... det fick bli "titta-på-tv-medan-jag-tränar-varianten"... klarar inte riktigt av kärringen på DVDn som följde med apparaten... hon pratar på tok för mycket... men det känns i kroppen idag att man rört på sig... och det är ju inte helt fel... Men nu... jobba jobba jobba... :biggrin:



Feeling lonely
2010-11-25
23:04:53

Vintern har precis börjat... och jag är redan less på hur livet ser ut... sambolivet menar jag då... Igår till exempel... T hade redan åkt och jobbat innan jag kom hem... och idag hann jag knappt hem förrän det var dags för honom att åka... och han kommer hem mellan två och tre på natten... så har det i alla fall varit hittills... Det betyder att jag inte kan somna... även om jag är jättetrött... har hunnit vänja mig vid att han ligger brevid... och nu gör han ju inte det när det är dags för mig att sova... sen blir jag ju givetvis väckt när han väl kommer hem... är sjukt trött på morgonen... och försover mig... som jag gjort typ hela den här veckan...  Kan ju inte ens trösta mig med att det är helg snart... T har inga helger... allt beror på vädret... är såklart glad att han har jobb... men hans jobb gör så att jag sitter ensam hemma och gnäller... som nu... och det är inte så kul... :wink: Bla bla blaaa... nu har jag gnällt färdigt... för idag... ska ta och gå och lägga mig och hoppas på att jag slocknar snart... :sleeping: Saknar dig älskling... :wub:



Fortsätter med kören
2010-11-25
12:15:47

Då har jag anmält mig till nästa termin med kören... :biggrin: Jag hoppas på lite bättre engagemang från min sida... :wink: sjungnu



Min första tävling/utlottning!!
2010-11-24
22:28:57

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!

______________________________________________________________________

 

tävling Ursäkta den totalt fantasilösa bilden... men jag kände att om det ska bli nåt utav det här så måste jag få upp tävlingen... nu... eller utlottningen rättare sagt... :biggrin: För att göra det lite enkelt då det är första gången så har jag valt att det kommer att avgöras av slumpen... och för att se ifall det ens finns något intresse för det här... däremot så kommer det att vara en tvådelad tävling... en för bloggare... och en för de utan blogg... så att alla kan vara med... :smile: I potten finns tre par Beautysticks... två par i tävlingen för bloggare... och ett par för de utan blogg... För bloggare: Kopiera bilden och skriv ett inlägg i din blogg där du länkar till detta inlägg... lämna sedan en kommentar i detta inlägg  med en länk till ditt inlägg... Utan blogg: Skriv en kommentar om att du är med i tävlingen... det är allt... det går givetvis jättebra att skriva nånting mer också... :biggrin:

Tävlingen avslutas på söndag den 28 november klockan 14:00

och avgörs av slumpen i form av en utlottning

Dessa pinnar är superbra!! Så ta nu chansen att vinna ett eget par... :tongue:

Är bilden högst upp för stor? Kopiera den här istället... :smile:

tävling




Jag med då
2010-11-24
15:57:25

BLACK Jo... nu blir det väl så att den här blir min outfit till julfesten... Och ja... den som följer min blogg tänker nu att vänta lite... är det inte den klänningen som hon hittade till Eva... jodå... det är det... vi har nu en varsin... men då Eva i stort sett tvingade mig att köpa den... så får hon också avstå ifrån att ha den på sig på julfesten... hon har en annan fin klänning som hon ska ha på sig då... :wink: Jag älskar klänningen... den är skitsnygg... men jag kan inte låta bli att känna att jag kanske är lite för gammal för att gå omkring i en sån klänning... men men... det kommer att bli en liten liten modifiering av den... och så måste jag ha nånting upptill... en sjal eller nåt... men det kanske blir bra till slut... :biggrin:



Helt färdig
2010-11-23
23:13:19

Jag är så slut i kroppen just nu... Huvudet också för den delen... Först var jag och en kollega på kurs hela dagen... Och sen har jag hållt igång hela kvällen... tvättat och plockat... rensat både inne och i förrådet... kastat massa skräp... ja och så vidare... Nu ligger jag i sängen och tänker inte göra ett dugg mer ikväll... Det har jag förtjänat... :o) Natti natti



Spännande saker på gång
2010-11-22
19:59:17

Nu ska ni få höra... För ett tag sen så skrev jag ett inlägg om Beautysticks... och förra veckan blev jag kontaktad av ingen mindre än uppfinnaren själv... Dessa Beautysticks är svåra att få tag i enligt henne själv... och nu är det som så att jag fått äran att ha en tävling i min blogg där priset är just Beautysticks... hur häftigt är inte det då?!? Jag är superglad... :biggrin: Så håll utkik... tävlingen kommer igång den här veckan... beautystick Jag kunde bara inte låta bli att skvallra... :wink:



Resultaten
2010-11-22
14:22:29

Åååh jag har ju glömt berätta... Fick provsvaren på katternas blodprov redan förra veckan... och allting såg normalt ut enligt veterinären... så nu är de med i forskningen om diabetes och leversjukdom hos katt... :biggrin: Tänker inte lägga ut några värden... det är nog ändå ingen som förstår sig på dem... inte jag i alla fall... :wink:



Kort och gott
2010-11-22
12:06:22

Ja helgen då... :biggrin: Fredag: Dans Lördag: Kalas och besök hos våra föräldrar samt middag på O'Learys Söndag: Rep med kören och konsert på kvällen



Det snöar
2010-11-22
10:59:31

Ok... nu kunde jag inte hålla mig längre... :wink: Det snöar ute... så då får det även snöa på bloggen... Det börjar kännas som att jag vill börja julpynta lite grann... och det är nog inte annat än Ts förtjänst... men så är det ju roligare att pyssla om hemmet när man inte är alldeles ensam... Jag måste se till att vi åker och inspekterar Ts julgrejer... han ska tydligen inte ha speciellt mycket... men man vet ju aldrig vad man hittar... :biggrin:



Ny grej
2010-11-18
15:47:02

Hittade ett Wordpress-plugin hos Åsa som jag tänkte att jag måste testa... Den heter Simple Social - Sharing Widgets & Icons och kan hämtas här... simple social



Så sant så
2010-11-18
11:21:56

älska mig




Längtar
2010-11-18
11:16:24

Imorgon är det äntligen fredag... det är sista morgonen den här veckan man behöver kliva upp tidigt... det är sista arbetsdagen på veckan...men framför allt... så är det dags för fredagsdans igen... tjohoooo!!

Ballroomdance




Mys
2010-11-18
09:54:44

Sitter fortfarande med ett fånigt flin på läpparna... När jag kom hem efter träningen igår... blev jag glatt överraskad... sambon hade städat och fixat och dammsugit... att han skulle dammsuga visste/hoppades jag ju i och med att han på dan ringde och frågade vart det lilla munstycket till dammsugaren låg... men i alla fall... Sen låg vi i sängen resten av kvällen och hade det jättemysigt... kramades lite och pratade... och tittade på nåt skräp på TV... men det var verkligen jättemysigt... Mmmmm... mer sånt... :wub:



Lättad
2010-11-17
16:00:01

Har suttit på helspänn halva dagen... vi skulle ha ett möte med vår "nya" chef... där det var meningen att jag skulle försöka förklara vad det är jag gör på dagarna... på engelska... Nu hann han inte så jag och några till pustade ut lättade... men det betyder ju inte att vi slipper... bara att det inte blir förrän nästa vecka... Jag klarar mig med min engelska... när det gäller att typ snacka skit... men jag har ingen kunskap om alla termer vi använder på jobbet... så det är jobbigt... Men nu kan jag slappna av och försöka börja se fram emot träningen... var helpeppad igår kväll och tidigare idag... men det har liksom försvunnit under dagen... :ermm:



Dagens fundering
2010-11-17
10:45:01

Det verkar som att jag har en tendens att försköna saker eller överdriva lite... få saker och ting till något de inte riktigt är... Det här med kollegor till exempel... de är ju först och främst kollegor... men när man umgås sådär lite mer än på jobbet... ja då placerar jag dem i någon form av vän-fack... och sen när det visar sig att de inte alls är några vänner så blir jag ju ledsen och besviken... Det är inte så att de gör något speciellt... så det är ju inte med flit... för dem är jag ju bara en vanlig arbetskamrat... det är jag själv som inbillat mig annat... Men då är ju frågan... varför gör jag så... känner mig inte ensam eller utan "vanliga" vänner... oftast är det så att ifall jag inte umgås med folk så är det för att de får mig att må "dåligt" på ett eller annat sätt... Nog för att jag är rätt känslig just nu och så... men det här är ju inget nytt... det har hänt förr... så det går faktiskt inte att skylla dessa funderingar på senaste tidens moodswings... Har funderat många gånger på det här... men inte lyckats komma fram till nånting... och det gör jag ju inte nu heller... men man kan ju inte låta bli att undra hur man är funtad ibland... :wink:

thinking-cap




Stora tjejen
2010-11-17
07:00:19

GRATTIS

T-Bokstav-glitterI-Bokstav-glitterL-Bokstav-glitterD-Bokstav-glitterA-Bokstav-glitter
Tilda

på 7-års dagen!!




Provar lite nytt
2010-11-16
23:26:25

Bättre sent än aldrig... Här kommer en bild på novembernaglarna... eller ja på ett lillfinger då... som jag för övrigt redan halvt förstört... :angry: IMG_0225



Provtagning
2010-11-16
12:12:50

Igår var jag då till veterinären med katterna... Vi började med Sessan som inte lämnat något blodprov tidigare... och jag var säker på att hon skulle gapa och skrika och bråka... hon är ju lite av en primadonna som meddelar högljutt ifall det är nåt hon är det minsta missnöjd med... Veterinären gick igenom munnen och klämde och kände både här och där... allt såg bra ut... och inte ett pip... redan då var jag rätt fundersam... sen skulle det rakas lite på tassen... inget problem... sen var det dags för den där slangen som ska sitta runt benet (minns inte vad den heter)... det gick också bra... och sen då själva blodprovet... Jag fick visserligen hålla i henne lite lätt... men hon satt där så snällt och tittade på vad vi höll på med med hennes tass... jag stog och gapade och fatta ingenting... helt imponerad... såå himla duktig... prov Sen var det dags för Greger... han vart ju helt skogstokig innan vi ens kom igång... han ville minsann inte vara med... han protesterade i förebyggande syfte... det fanns ingenting som kunde göra ont... och till slut så lyckades vi få honom att lugna ner sig så veterinären kunde få ett blodprov... Det lustiga var att han bråkade som fan från början... men när nålen väl satt på plats så var det inga som helst problem... då satt han både stilla och tyst... Hur som helst... i det stora hela gick allt bra... veterinären hittade inget konstigt på någon utav dem... och provresultaten kommer mailas till mig så fort de är klara... och så har vi (katterna) bidragit till lite forskning... :biggrin:



Kånkat skräp
2010-11-16
11:51:50

Den här helgen har det verkligen rensats... har kastat en hel del grejer från förrådet... och det är faktiskt skitduktigt utav mig... jag är ju en j-a hamster... sparar på allt... bra att ha... Men nu kommer man faktiskt in i förrådet... :biggrin: Det ska givetvis rensas lite till... men jag tycker vi kom en bra bit på ett par dagar i alla fall...



Om jag bara hade vetat
2010-11-14
12:05:01

Cambridgekuren + Cerazette = jobbiga konsekvenser

I våras körde jag två bantningskurer (levde på pulver)... det funkade jättebra... med ett undantag... min mens spårade ur totalt... när jag var inne i omgång nummer två blev det katastrof och jag la av med kuren... min kropp ville verkligen inte vara med då...

Sen var det som vanligt under sommaren och så ända fram till för ca en månad sen... sen satte eländet igång igen... av tre veckor hade jag mens i två... ont i magen... värsta kramperna... katastrofala humörsvängningar... ja allt jobbigt... som jag inte besvärats av tidigare...

I fredags var jag då till läkaren... som i stort sett bekräftade alla mina misstankar... problemen jag har nu beror på de där förbannade kurerna i våras... han var lite smått irriterad och sa att när man äter Cerazette (minipiller) så rekommenderar de verkligen inte att man kör nån kur... men det visste ju inte jag...

Frågade lite försiktigt hur lång tid det kan ta innan kroppen blir återställd... och svaret blev typ... "Det är bara att vänta och se"... förstår ju att läkaren inte kan ge något exakt svar men jag hade ju hoppats på ett lite mer positivt svar än så...

Så alla funderingar kring att köra en ny kur är nu borta... måste få kroppen återställd...

Av all information som jag införskaffade mig innan jag började kuren så hittade jag ingenting om just det här... varför stog det ingenstans... och inte tänkte jag på att ringa runt till läkare heller... men nu vet jag bättre... och jag hoppas att jag kan "hjälpa" någon annan med mitt inlägg... om inte annat så för att man ska tänka sig för en extra gång...

 




Det sket sig
2010-11-11
13:57:00

Tar tillbaka det jag sa om mobilskal och play.com... det går inte att beställa mobilgrejer.... eller jo det är klart att det går... men då måste man ha det här: "Mobile content can only be purchased if you have a UK credit/debit card billing address." Och det har ju inte jag... :sad:



Oj då...
2010-11-11
13:45:35

Den här "råkade" följa med mig från affären på lunchen... :w00t:
537050



Vill haaaaaa!
2010-11-10
17:37:31

På något sätt har jag lyckats missa att play.com har massa annat roligt förutom tv-spel... alltså jag visste att det fanns... men har inte tittat på nåt... Nu har jag upptäckt att de har ju faktiskt massa grejer till t ex iPhone... och givetvis hittade jag några skal jag vill ha... de på bilderna kostar 7-8euro... och så är det fri frakt... hur bra som helst... Hur kunde jag missa det... måste kanske klicka hem nån sen när jag kommer hem ikväll... :wink: 17227146x 17230952x 17231244x



Sova ensam igen
2010-11-10
17:13:17

Skrev igår att sambon åkte iväg och jobbade... han kom inte hem förrän mellan två och tre nån gång... och jag vaknade av precis allt han gjorde innan han kom och la sig... så imorse var jag helt död... Ikväll ska han tydligen ut och jobba nån gång vid elva... typ när det är dags för mig att sova... ensam... igen... :sad: Har ju hunnit bli van vid att han ligger där brevid mig när jag ska sova... så det blir helknasigt när han inte finns där... Känns som att det kan bli lite ensamt den här vintern... om det blir som förra året med snö och så... men men... det är ju hans jobb... å andra sidan så hinner man verkligen sakna varandra... och det är ju bara positivt... :heart:



Härlig onsdag också...
2010-11-10
14:27:52

... ja inte med tanke på vädret då... men annars så... Jobbade några timmar... sen var det dags att åka och fixa klorna... sen lunch... sen jobba lite till... möte 14-16... sen är det nästan dags att sluta... alltså inte allt för mycket jobb idag... skönt... :wink: Däremot ska 1,5 timme spenderas på något sätt... för sen kl 19 ska det dansas... (ta igen den missade lektionen från i söndags)



Vinternär väl här nudå
2010-11-09
22:30:28

Ååå jag som hade tänkt hinna göra massor idag i och med att det inte blev någon träning... men så blev det inte... Ja ok... tvättat har jag ju i alla fall... men det som tagit tid var ju att jag och Kristin lyckades få Singstar att fungera så att vi sjöng mot varandra fast bägge var hemma hos sig... sen testade vi även Singstar Dance där man med PS3s Move-kontroll ska försöka följa med i en dans till varje låt... även det online... det var svårare än jag trodde... hahaha... men kul... :biggrin: Idag var det då dags för sambon att åka ut och ploga... får se när han kommer hem... förmodligen inte innan jag hunnit somna... :sad: Kommer nog bli en radikal förändring i rutinerna nu... man vet aldrig när han är hemma eller ute och jobbar... vädret bestämmer arbetstiderna... tufft jobb... jag skulle inte klara av det... Men nu är det dags för mig att vika tvätt och sen göra mig färdig för att gå och lägga mig... Natti natti



Vad ska jag göra?
2010-11-09
11:46:07

Jag behöver hjälp... Vet inte vad jag ska göra med håret... ska jag färga det mörkare igen eller ska jag bli blond? Som det ser ut just nu är inte speciellt snyggt i alla fall... Plockade ett par gamla bilder från bloggen lite snabbt bara... Min mamma och T tycker att jag ska vara blond... ett par kompisar tycker att jag ska fortsätta vara mörk.... Vad tycker ni?!?! p_600_448_E9BD37D7-B2A0-4770-BDBC-83026F5137F3.jpeg 20100428019



En härlig tisdag
2010-11-09
10:29:10

Känner mig heltöntig... jag blev på riktigt alldeles lycklig för en stund sen när min kollega meddelade att hon glömt bort att vi skulle träna och hade glömt träningskläderna hemma... Det betyder att jag kan åka hem efter jobbet idag... tjohoo... skulle kunna gå och träna själv men det är ju inte kul.... jag ska ju dansa tre dagar den här veckan så det är inte så att jag bara ska lata mig... Jag ska åka hem och börja beta av berget med all tvätt som på något sätt samlats... :biggrin:



Shoppoholic?
2010-11-08
13:38:09

Alltså... jag tycker inte att jag shoppar så mycket... men ändå känns det som att det har blivit en hel del shopping-inlägg... Hur som helst... jag och Eva kikade in på H&M... så här kommer ett inlägg till... :biggrin: Den längst ner köpte jag i mörkblått men det fanns ingen bild på den så ni får se den i svart...


Visit hm.com


Visit hm.com




To-do-lista
2010-11-08
11:31:28

Istället för att skriva inlägg om mina veckoplaner... som för övrigt har en tendens att ändra sig rätt ofta... så har jag lagt upp en liten to-do-lista i den högra kolumnen istället...  Egentligen så är det ju inget som någon annan bryr sig om... men den är mest för min egen skull... jag minns ju inget... och så för sambon... så han har en möjlighet att hänga med i svängarna... :biggrin:



Update
2010-11-08
10:38:26

Sådär då... då var helgen över... fort gick det också... Börjar bli en "tradition" med updates om helgen på måndagar... Fredag: Halvdag... jätteskönt... Eva följde med hem till mig... vi åt tårta och sjöng Singstar... sen åkte vi till dansskolan för fredagsdans... låter töntigt... men det var skitbra... två timmar lärarledd dans... det betyder att vi nu då måste dansa två dagar i veckan... från dansen åkte jag och hämtade Kristin... Lördag: Vi var uppe ganska sent på fredagen så vi sov ganska länge på lördagen... sen körde vi Singstar... åkte in till stan för att träffa Eva och gå på en sån där allhelgona-gudstjäns... jättemysigt... sen åkte vi hem och hälsade på hos mina föräldrar... sen blev det middag på Sonarga... på kvällen blev det ännu mera Singstar... och när klockan blev för mycket för skrålande så gick vi över på dans.... :wink: Söndag: Vi sov länge igår också... vi åkte och handlade frukost... men efter det gjorde vi faktiskt ingenting i flera timmar... bara hängde i soffan och pratade... skönt men ändå onödigt på nåt sätt... när det sen var dags för mig att åka in till stan åkte Kristin hem... jag, Eva och Madde var på en konsert i Katarina Kyrka igår... det var stundtals riktigt maffigt... under den här konserten så stog nog varenda hårstrå upp vid något tillfälle... då vi inte kunde gå på dansen så har vi bokat om det till på onsdag... Tusen tack till Kristin och Eva för en jättetrevlig helg!! :biggrin:



God morgon :o)
2010-11-05
10:02:05

Det är en riktigt bra dag idag... Fredagen med stort F... Har nedräkning.... 5 timmar och 15 minuter tills det är helg... underbart... Det händer så mycket roligt idag så jag kan inte vara annat än på bra humör... tjohoo....



Vad hände??
2010-11-04
21:24:38

Jo det blev ju lite shopping på lunchen idag... jag är inne i värsta kjol-perioden... fattar inte vart den kommer ifrån... men det är säkert nåt med åldern... :tongue: Jag köpte då två kjolar... syns inte så bra på bilderna men så ni ser lite i alla fall... de var skitdyra och jag får fortfarande lite andnöd när jag tänker på det... så vi struntar i att nämna någon prislapp... :wink: IMG_0221 IMG_0223



All by myself
2010-11-04
21:14:27

Jag vet... det haglar in inlägg nu... :biggrin: Är ensam hemma... sitter och lyssnar på musik... bloggar... tar det lugnt... sambon är inte hemma... han är på ett sånt där Lan (dataspelsgrej)... hela helgen... han kommer i stort sett bara hem och sover... så jag lär inte se mycket av honom förrän på söndag... Tänkte att jag hade ju kunnat lägga upp en del som tidsinställda... men jag gillar mer att skriva inläggen lite mer "live" om man nu kan kalla det för det... så då får det bli så... allt på en gång... :biggrin:



Räcker länge
2010-11-04
21:06:29

I ett inlägg förut skrev jag att jag är aromatoman... och det är jag... jag gillar aromat... så när jag hittade den största Aromatburken jag nånsin sett var jag ju tvungen att köpa den... Ja ni förstår ju att den vanliga burken är den till höger... :wink: IMG_0217



Fan för försäljare
2010-11-04
20:36:17

Hälsade på hos mina föräldrar efter jobbet... och precis när jag skulle gå ringer deras telefon... en försäljare... såklart... och min lilla pappa... hans svenska är inte den bästa... och han går på det mesta för på nåt sätt så blir han alltid överkörd och vips har han ingått ett avtal av något slag... Jag stog kvar och lyssnade hur han försökte säga nej och att han inte var intresserad... han ville kolla på nånting först... och att han sen skulle återkomma... osv... han försökte verkligen... han sa nej om och om igen... När jag hade lyssnat på det där en stund blev jag så förbannad... slet åt mig luren och meddelade den lilla snärtan i andra ändan av linjen att han vill inte ha nåt... han säger nej... hon visste inte riktigt vad hon skulle säga... så hon försökte liksom övertala mig... det gick ju inte... men samtalet avslutades väldigt artigt och trevligt men med en väldigt bestämd ton från min sida... pappa flinade lite lyckligt när jag la på... :smile: Att de inte ger upp... blir så arg... vet inte hur många gånger jag har fått blanda mig i och avsluta diverse grejer... har fixat det där NIX till mina föräldrar så de ska slippa de där samtalen... men är man redan kund nånstans så får ju de ringa... och så var det ju i det här fallet också...



Inte bara skit
2010-11-04
20:24:01

Säga vad man vill om SL... men det är i alla fall nåt som fungerar... I tisdags upptäckte jag att jag hade tappat mitt bussk0rt... som jag hade hunnit ha i typ tre dagar... skitförbannad blev jag... men efter tips på twitter så kom jag fram till att jag hade ju faktiskt registrerat mitt SL-kort på deras hemsida... så jag kunde göra en förlustanmälan så kortet spärrades och så skulle de skicka hem en ny... 4-5 dagar skulle det ta... Idag... två dagar senare kom mitt kort med posten... jag är sååå nöjd och glad... trodde inte att jag skulle säga dessa ord... men tack SL!! :biggrin:



Vattnas i munnen
2010-11-04
17:25:34

Det blir ingen träning idag... jag får väl ställa mig på Orbitrekken sen eller nåt... istället ska jag hem till mina föräldrar... och äta mammas köttbullar... det är nästan så jag blir lite tårögd... det ska bli sååååå gott... namnam...



Vi gör lite nytta också
2010-11-04
10:33:27

Greger och Sessan ska delta i två studier om diabetes och leversjukdom hos katt... jättespännande... så den 15/11 ska vi till djursjukhuset för provtagning... gregersessan DIABETES - Syftet med denna studie är att utvärdera en ny analysmetod för kattinsulin genom att mäta insulin på både friska katter och katter som skall påbörja sin insulinbehandling. Målet med detta försök är att förbättra diagnostiken av diabetes hos katt både före och under behandling. Detta kan leda till att fler katter blir friska vilket i sin tur är mycket betydelsefullt för både katten och dess ägare. LEVERSJUKDOM - Syftet med försöket är att genom blodprovstagning utvärdera om katter med leversjukdom har låga nivåer av IGF-1. Målet på sikt är att förbättra diagnos och behandling av katter med leversjukdom vilket kan leda till att fler katter blir friska.  



Cream Eyeliner från E.L.F
2010-11-04
10:03:14

I min förra E.L.F-beställning så köpte jag en svart Cream Eyeliner... och jag måste säga att jag börjar känna mig lite nöjd... börjar bli vän med den efter att jag köpte en ny pensel från MakeUpStore... den som medföljde kom jag inte riktigt överens med... penseln som jag köpte på MUS är lite böjd men hittade ingen bild på den... Eyelinern sitter där den ska och är lätt att applicera (när man väl fått in tekniken, jag var ju typ nybörjare) så den här kan jag rekommendera... :biggrin: cream eyeliner 102



Ursnygg klänning
2010-11-03
14:29:19

Kolla in vilken snygg klänning jag hittade till Eva idag (som hon köpte)... och den satt jättefint på henne... tänk om man själv kunde ha sånt på sig... *helt avundsjuk* :smile: BLACK Från Vila och kostade 500kr om jag inte minns fel...



Tips!
2010-11-03
14:05:15

Fick det här tipset från Kristin... Jag är inte direkt känd för att förklara saker på ett bra sätt så man förstår vad jag menar... men här kommer ett försök till ett hett tips... :biggrin: För att göra en lång historia kort så gjorde jag en beställning på en utländsk sajt som heter play.com i måndags förra veckan... de har filmer och spel och allt möjligt... (hade gjort en beställning på söndagen också men det hände nåt konstigt och felet låg i min dator)... Hur som helst... jag beställde fyra spel till Playstation 3... jag är inte alls pigg på idén att behöva betala 500kr och uppåt för ett tv-spel... jag har varit ute efter Singstar spel... och har lyckats köpa en del billigt då de är gamla och nån har jag köpt begagnat... men de har legat på max 200kr... det kan jag gå med på... De jag beställt har varit både gamla och nya (en av dem står det releasedatum 5/11 på) och totalt så har dessa kostat mig ca 930kr... och det delat på fyra spel blir ca 230kr... det tycker jag är väldigt bra... Det som är så bra med den här sidan det är att det är fraktfritt... väldigt trevligt... jag beställde då förra veckan på måndagen... ett spel kom hem i brevlådan i måndags och ett igår... varför de inte kommer samtidigt vet jag inte... och det är alltså två kvar... det spelet som har releasedatum på fredag fick jag ett mail om inatt att det är skickat... så de två sista borde jag ha snart... tjohoo... Till poängen... det är en bra sida med bra priser... iaf det jag tittat på... finns säkert undantag som med allt... :tongue: pop motown sports dance



G Verdi: Missa Di Requiem
2010-11-03
12:03:12

På söndag ska jag, Eva och Madde gå på det här... det ska bli jättespännande... :smile: verdi_requiem



4 saker
2010-11-03
11:29:03

Jag har blivit utmanad... av Alisa... tycker att sånt här är lite kul så det är bara att försöka svara... :biggrin: 4 TV-program jag ser: (tittar knappt på TV längre)
  1. 2 1/2 män
  2. CSI
  3. How I met your mother
  4. Mythbusters
4 saker jag gjort idag:
  1. Klivit upp
  2. Ätit frukost
  3. Köpt bussremsa (tappade mitt busskort igår, morr)
  4. Stressat
4 saker jag längtar efter:
  1. Lunch... jag är redan hungrig
  2. Föreläsningen i eftermiddag, ska bli intressant
  3. Helgen som kommer för då kommer Kristin!!
  4. Nästa helg, då är jag ledig fredag och måndag
4 saker på önskelistan:
  1. En resa
  2. Harmoni mellan katterna
  3. Ett nytt hem
  4. En ordentlig vinter, hellre kallt än slaskigt
4 personer jag utmanar: (Hmm det blir oftast samma personer jag skickar till, måste börja följa fler bloggar tror jag)
  1. Kristin (måste få fart på hennes bloggande)
  2. Eva
  3. Åsa
  4. Zarah-Lou



Update v44
2010-11-02
12:07:04

Det har redan ändrats... :biggrin:
  • Tisdag - Ingen träning... jobba över som gäller... sen baka Chocochip Cheesecake till Eva (som ett antal gånger pikat om att det är dags)
  • Onsdag - Föreläsning
  • Torsdag - Träning men inte på morgonen utan kvällen
  • Fredag - Halvdag, umgås, äta tårta och gå på fredagsdans med Eva + hämta Kristin
  • Lördag - Sång sång och sång… i form av Singstar med Kristin :biggrin:
  • Söndag - Förmodligen lite mer sång med Kristin och sen gå på konsert med Eva och Madde
calendar



Ny vinterjacka
2010-11-01
14:58:20

Vi pratade vinterjackor på jobbet förra veckan... och jag hade liksom inte ångat upp mig över det för jag har ju min gamla... tänkte jag... men mina kollegor talade om att det var ju den som gick sönder förra vintern... Och visst var det så... så då blev det ju plötsligt brådis att hitta en jacka... jag spanade in en svart jacka förra veckan men den fanns givetvis inte i min storlek... visserligen skulle det komma in fler i slutat av den här veckan... Men jag har i helgen funderat en hel del på den där jackan... och jag kom fram till att ja jag ska ha den... men hör och häpna... inte i svart!! Jag kan inte minnas när jag skulle haft en jacka som inte är svart... men nu sörrö... nu har jag det... :biggrin: vinterjacka

Stadium Everest W Down Parka F10 1 299kr




vecka 44
2010-11-01
11:17:32

Som det ser ut nu då...
  • Måndag - Ingen kör... hem och mysa :biggrin:
  • Tisdag - Träning... vi ska testa Core Bosu
  • Onsdag - Föreläsning om kattbeteende
  • Torsdag - Träning på morgonen men ledig på kvällen
  • Fredag - Halvdag... kanske fredagsdans på skolan, Eva?? Sen hämta Kristin
  • Lördag - Sång sång och sång... i form av Singstar med Kristin :biggrin:
  • Söndag - Förmodligen lite mer sång med Kristin och sen lyssna på konsert
calendar








 

RSS 2.0