♥ Grigorii-kullen 2 år ♥
2011-08-29
22:28:05

Nu gjorde jag det igen... inte nog med att jag glömde att Sessan fyller år idag och blev påmind av hennes uppfödare... så när jag äntligen då lägger upp ett inlägg där jag grattar henne så gör jag precis som förra året... glömmer helt bort att gratta hennes kullsyskon... AJA BAJA LELLE!!

Grattis

Grigorii-kullen!

:heart:




♥ Sessan 2 år ♥
2011-08-29
21:17:28

Grattis

på födelsedagen

Sessan

:heart:

I och med att det är Sessans födelsedag så kunde jag ju inte låta bli att titta på bilder på henne när hon var liten... sååå sööt... på den här bilden är hon inte ens två månader... och nu är hon redan två år... :wub:




Out with the old stuff
2011-08-29
15:55:29

Jag gick ut på lunchen med målet att köpa ett vitt linne och leta efter en ny morgonrock... tänkte kasta ut gammalt och trasigt och ersätta med nytt... kom tillbaka med fyra linnen i olika färger... ett par träningsbyxor... och två träningströjor... :w00t: Det gick alltså inte helt enligt planerna... :tongue: Den andra träningströjan som jag köpte på Åhléns hittar jag ingen bild på... men dessa är från H&M...



Controlled lightening spray
2011-08-25
21:50:25

Alltså... jag är ju bra snål när det gäller att gå till frisören... jag tycker inte att det ska kosta närmare tusen spänn att få lite slingor för att slippa den groteska utväxten och få topparna klippta... Det går ju så fort när utväxten börjar synas... och det är fan inte snyggt... så utan att bry mig om ifall den är godkänd enligt balsammetoden... vilket den förmodligen inte är... så bestämde jag mig för att testa det här... Och det funkar! Man ska spraya på det ett antal gånger innan det syns någon skillnad... och det står att man får bäst effekt ifall man använder värme... som lock- eller plattång eller fön... men jag har inte använt nåt utav det och ändå har det blivit ljusare... Det är fortfarande en utväxt om man jämför med håret som blektes sist jag var hos frissan... men det mycket ljusare... och utväxten syns inte alls lika tydligt... vem vet hur bra det funkar om man verkligen följer instruktionerna... :biggrin: Finns på Åhléns för 135kr



Pessimist eller optimist?
2011-08-24
16:45:53

Jag är nog en glaset-är-halvtomt-typ av person... tänker mycket på de senaste dagarnas händelser... Så mycket bra har hänt... och jag kan inte låta bli att undra ifall det här är "belöningen" för tråkiga saker som redan skett... eller om det kommer mer tråkigheter sen... :w00t:



♥ Grattis Kristin! ♥
2011-08-24
15:32:06

Grattis på 30-års dagen Kristin!




En riktigt riktigt bra dag!
2011-08-23
21:18:35

Jag är så himla glad och tacksam och jag vet inte vad... Det är så sjukt många bra saker som hänt bara idag! :biggrin:



Myser lite
2011-08-20
15:13:09

Sitter här och värmer mig med en Latte Macchiato... det är ju sånt tråkigt väder... Men vi har i alla fall varit och kört över ett lass med grejer till huset idag... känns skönt... nu kan vi fylla kartonger igen och ställa dem i förrådet... :tongue:



Oväsen
2011-08-19
21:00:07

Jag brukar alltid försöka tänka på grannarna om jag till exempel lyssnar på musik och joddlar med... så tänker inte våra grannar... men nu när det bara är tre veckor kvar tills vi kommer härifrån känner jag mig inte lika "omtänksam" längre... hehe... Nu ska de få höra vilka toner jag klarar av och vilka jag bör undvika... :tongue:



Privatlektioner
2011-08-19
17:49:12

Det verkar som att det nu ska vara spikat... :biggrin: Från och med nästa vecka och tio veckor framåt ska jag och en tjej till gå på privatlektioner i tiodans på Tony Irving Dance Academy... och vi har turen att få ha vår lärare som vi haft tidigare på grupplektionerna... så glad... kan inte bli bättre... vi fick läraren vi ville ha... och vi fick lektionstiden vi ville ha... ibland har man tur... :biggrin: Nu ska man bara lyckas komma ihåg det man lärt sig tidigare och få kroppen att utföra stegen... :w00t: Håll nu tummarna att de inte ändrar på något...



Det bara kryper...
2011-08-19
17:29:36

... i kroppen just nu... jag vill åka hem... jag vill ha helg nu... :smile: Har dessutom lägenheten för mig själv en stund ikväll... inte för att jag vet vad jag ska hitta på... men det blir nog bra oavsett... Och sen så verkar det som att det blir som jag har planerat... att det blir flytt den 9/9... :biggrin:



Mer skor
2011-08-19
16:56:35

Nä men ett par skor råkade följa med från affären... igen... :whistle: Men de är faktiskt snyggare i verkligheten än på bilden... :biggrin:



Dagens fundering
2011-08-18
15:16:20

Det här är en grej jag inte förstår riktigt... och om jag ska vara ärlig så gör det mig rätt förbannad... Nu är det ju som sagt mycket husprat... och när man pratar om det så får man kommentarer som t ex: "jamen då kommer jag och hälsar på sen", "det blir perfekt, då har vi nånstans att grilla", "ungarna kan springa ute i trädgården" eller nåt annat åt det hållet... och min första känsla är bara HELL NO! Passar det inte att komma och hälsa på där vi bor idag finns det väl ingen anledning att göra det sen... vi är lika tråkiga sen som nu... det enda som skiljer är vart vi bor... är det bara nåt som folk säger? Vi har inte köpt hus för att folk ska ha nånstans att grilla... varför duger inte lekplatsen utanför folks egna hem? Det är klart att det är trevligt när någon kommer och hälsar på... men det som stör mig är att det är inte en jävel som gör det nu... varför skulle det vara roligare sen? Jag hoppas ju att det är en sån där grej som man bara säger... för jag har nog ingen lust med att ha folk hemma bara för att de är nyfikna på huset... för det betyder med största sannolikhet att de inte kommer och hälsar på några fler gånger... och då kan de ju lika väl låta bli det helt...



Walk in closet
2011-08-18
01:35:31

Ligger i sängen just nu och försöker planera lite hur jag ska ha det i min garderob... som kommer vara ett eget rum.... LYX!! Om man ska göra det enkelt för sig så skulle det kunna bli nåt åt det här hållet... men jag ska glutta lite på de andra garderobsvarianterna också... :tongue:



Tjusigt på huset
2011-08-18
00:48:35

Åååå en sån här skulle jag vilja ha till katterna... kan inte nån bara bygga en åt mig eller sälja en typ superbilligt! :biggrin: Så mycket snyggare än bara en vanlig låda... :biggrin:



Tassimo
2011-08-17
22:03:55

Min nya pryl... :biggrin: Bilder från tassimo.se



Lägenheten ute på Hemnet
2011-08-17
21:40:46

Jag ligger så sjukt mycket efter med bloggandet... och jag har nog glömt hälften som jag hade tänkte skriva om... Men det viktigaste är i alla fall att lägenheten nu äntligen är ute till försäljning!!

Hemnet

[nggallery id=23]




Väntar och väntar och väntar
2011-08-13
20:41:25

Det känns verkligen som att vi inte gör annat än packar... flyttar möbler och städar... men lägenheten börjar äntligen bli redo för fotograferingen på tisdag... missförstå mig inte nu... det finns fortfarande massor att göra... :wink: Igår åkte vi ut till huset och träffade säljarna... känns inge kul att kalla dom för det för dom är verkligen så himla gulliga... så de får nu vara med som H & K... vi satt även och fikade hos dom i flera timmar i deras nya hus...jättetrevligt... Vårt hus står redan tomt och väntar på oss... så gissa om det känns surt att inte kunna flytta in ännu... H & K börjar med renoveringen av badrummet i det nya huset nu på måndag och behöver därför använda duschen i vårt hus under tiden... men så fort det är färdigt får vi flytta in... så håll nu alla tummar, tår och tassar att allt går enligt planerna och att det inte blir några förseningar... Jaha... nu har jag väl pausat tillräckligt länge... bara att fortsätta röja... :biggrin:



Pillertrillare?
2011-08-10
00:30:06

Förutom att vi röjt som fan här idag igen... så tog jag äntligen tag i att rensa medicinskåpet på gammalt skräp... Kolla in mängden piller som ska tillbaka till Apoteket för att förstöras på rätt sätt!



Tapatalk och glidslem
2011-08-07
17:35:38

Först vill jag tipsa om en app... Tapatalk... det är en app som gör det möjligt att läsa och skriva i forum... vet inte om det finns fler appar med samma funktion... det här är den enda jag testat... och den funkar faktiskt riktigt bra... Anledningen till att jag hittade appen var för att jag gick in på hemsidan lockig.se och deras forum... för att se ifall jag kunde hitta några bra tips på vad jag kan göra med håret som då är enligt balsammetoden... Det jag råkade snubbla över var att folk använder Apotekets ACO Glidslem i håret... och är helt saliga över det... för det ska tydligen fungera skitbra som anti-friss-medel... :w00t: Men alltså... vad ska man säga om det? Det diskuterades om att vissa inte ville han nåt med det namnet i sitt hår... och andra tyckte att det spelar ingen roll vad det heter så länge det funkar så bra som det gör... Och visst... man behöver ju inte gå omkring och säga att man använder glidslem i håret... men bara det att behöva gå in och köpa det känns tillräckligt jobbigt... men jag kan ändå inte låta bli att undra om det faktiskt är så bra som vissa säger... bra nyfiken är jag i alla fall... Tror inte att jag kommer att få något svar på min fråga... men är det någon som testat det? 

Om ACO Glidslem Special Care

Glidslem är avsett att användas som glidmedel till kateter vid tömning av kontinent stomi. -Apoteket




Gröna fingrar?
2011-08-07
17:01:56

Ok... jag är ledsen för alla urtråkiga inlägg idag... men jag är såå uttråkad och måste liksom göra nåt... Nu har jag gått igenom blommorna... och jag är nog inte så himla dålig blomvakt trots allt... det är flera som klämt fram nya blad och blommor... och bara nån enstaka såg lite deppig ut... men nu har alla fått lite uppmärksamhet så de ska väl piggna till nudå... :biggrin: Ville bara påpeka de två med mest skillnad...hihi... Blomman på bilden högst upp till vänster... den tog faktiskt mamma död på innan hon åkte... men med all min omtanke (not) och det faktum att jag nu plockade bort de döda bladen... så fanns det ju faktiskt lite liv där som ni ser på bilden längst ner till vänster... :biggrin: Och den på bilden till höger... den var jäääätteliten när mina föräldrar åkte... och nu är den ju riktigt stor... När jag nu uppenbarligen lyckats med blommorna hos mina föräldrar... varför lyckas jag inte hålla nånting vid liv hemma?



Rosa!
2011-08-07
16:32:14

Ja men vad händer när jag är uttråkad... oftast inte mycket i och för sig... men idag har det resulterat i det där badet jag skrev om... tjohoo... inga badande katter men Greger doppade tassen ett par gånger i alla fall... men nu var det inte det jag syftade på... Nu är då både finger- och tånaglar målade med ett galet rosa nagellack!! :biggrin: Och vad ska jag fortsätta denna händelserika dag med nudå? Jo jag ska gå igenom mammas blommor och se hur många jag dödat medan de varit på semester... och kanske lyckas återuppliva nån i sånt fall... :tongue:



Långtråkigt
2011-08-07
13:22:43

Idag håller T och hans kompis på att tapetsera om vardagsrummet och hallen... vilket betyder att varken jag eller katterna fick vara hemma... Så vi har varit hos mina föräldrar sen klockan tio... och säkert efter bara tio minuter var jag grymt uttråkad... suck... vad tusan ska jag hitta på att göra hela dagen... föräldrarna är inte hemma så jag sitter här helt själv och stirrar på väggarna... det kommer inget kul på tv heller... tråkigt väder... och jag har ju liksom inte packat med mig grejer för att ha nånting att göra direkt... MEN... nånting jag faktiskt ska göra är att ta ett bad... och det snart... vi har ju inget badkar hemma så jag ska ta och passa på nu när jag har gott om tid... synd bara att jag blir så rastlös på en gång så det blir ju aldrig något långt bad... Sen ska det bli lite roligt att se hur katterna beter sig... om de vågar komma i närheten eller inte... hihi... om jag inte minns fel så är det nån av Gregers kullsyskon som är helt tokig i att bada/duscha... där var de tvungna att stänga dörren för att inte katten skulle vara med och plaska... :biggrin:



En bra dag
2011-08-05
15:43:41

Jag vet inte varför men idag är jag på strålande humör... och jag har ovanligt mycket energi... även fast jag var grymt trött när jag vaknade imorse... :biggrin: Den energin lär i och för sig behövas ikväll och imorgon... vi ska nämligen tömma vardagsrummet på möbler så att man kommer åt att tapetsera om... på söndag påbörjas renoveringen i det rummet... Idag är badrummet målat för sista gången och ska då vara klart!! :biggrin: Så vem vet... nån dag nästa vecka kanske jag kan ta och ringa till mäklaren och säga att nu... nu kan vi äntligen lägga ut lägenheten till försäljning... :biggrin:



Skam den som ger sig!
2011-08-03
18:44:09

Har idag haft en sån där fan-vad-jag-är-bra-moment på jobbet... har haft ett par små skräpdiffar som stört skiten ur mig... men idag... efter att hela dagen ha gått igenom varenda liten transaktions-rackare... så hittade jag problemet... :biggrin:



Fransförlängning
2011-08-01
21:49:18

Yep... jag kunde inte låta bli... :biggrin: I lördags var jag och fick en fransförlängning gjord... visserligen är mina egna fransar långa... men utan mascara var det liksom inte till någon nytta... (trots tappra färgningsförsök)... :dizzy: Nu kliver jag upp ur sängen... och ser ut som på den nedersta bilden... och det är så jag glider omkring på dagarna nu... heeeeelt osminkad... har inte ens foundation... smörjer in ansiktet efter duschen... och det är allt... så jäkla skönt!! Kommer nog sminka mig lite om ett tag igen... nu är det ju lite av nyhetens behag som gör att jag blir extra slö och inte ens försöker.... :wink: Som sagt... det är inte så många dagar sen det här gjordes... men än så länge kan jag verkligen rekommendera det... helt underbart... :biggrin:

Vad tycker ni?




Missnöjd
2011-08-01
20:54:30

Jag är sååå less på att bo så här... det är trångt och jävligt... det är prylar precis överallt... och inte blir det bättre heller... Du sitter ner nu när du läser det här va? Hör och häpna... det har varit en hantverkare här idag och påbörjat renoveringen av badrummet.... HAAAAALLLLELUUUJA!!!!  Vilket i sin tur betyder att vi har fått flytta ut grejer från badrummet till resten av lägenheten... inte ett dugg jävla kul... ännu mer trångt... jippi... Längtar som fan till flytten... det kommer bli ett helvete innan vi kommer så långt... och det kommer att finnas att göra i huset också... men vi kommer ha mer plats... man kan vända sig om utan att ha ner nåt... vi behöver inte trampa varandra på tårna när vi passerar i hallen... ja ni fattar... Får panik av att vara i den här lägenheten... jag vill härifrån... jag vill slippa höra grannens ungar springa och stampa i golvet heeeeeeeeeeeeela jävla tiden man är hemma... jag blir galen... GALEN!!



Julibilder
2011-08-01
00:46:08

http://greger.grigorii.se/#43



Trött kisse
2011-08-01
00:44:11

Så här trött kan man bli när man fått vara ute med Sessan, husse och matte... :biggrin:








 

RSS 2.0