Trafikfaran Lelle
2011-10-30
19:33:18

Jag är verkligen en sån där "jävla kärring som inte borde ha körkort"... hahaha... Har nog aldrig gillat att köra bil... och jag gör det inte lättare för mig själv genom att stressa upp mig... Imorse skulle jag iväg och fixa fransarna... och det började med att jag hade typ mardrömmar om resvägen inatt... sen klev jag upp i god tid... tyckte jag... Men det blev knasigt direkt... kom iväg hemifrån lite för sent... stressade iväg... kom till Södertälje och klart som fan att det var broöppning... Det tog visserligen inte lång tid... men så fort bron började gå ner kände jag det där panikdunkandet i bröstet... med motorstopp som följd... helt jävla otroligt... det var inte ens uppförsbacke... jag och bilen Bettan kommer bara inte överens när det gäller dragläget... hade inga större problem med föräldrarnas bil... men den här rackarn... det bara går inte... Hur som helst så kom jag iväg... tomatröd i nyllet... åker Gamla Södertäljevägen för jag skulle ändå stanna till hos päronen innan... då är det en älg som springer runt som en yr höna... jättestressad... och kommer inte in i skogen pga att det var ett stängsel i vägen... Kvart i tio när jag kom fram var jag så sjukt stressad och slut i kroppen så jag bara låg där på britsen och flåsade... och för vad... en jävla bilresa... jag säger det igen... jag ska nog inte ha körkort...



Rihanna
2011-10-29
19:30:46

Sitter här och poppar Rihanna-låtar... ska ju på konsert på onsdag... förväntar mig en grym show... det man läst i tidningarna så verkar det riktigt lovande... :tongue:



Pippin
2011-10-29
18:14:30

För ett gäng veckor sen tog jag med mig kameran och gick ut för att försöka fota alla små pippin som flyger fram och tillbaka till vår fågelmatplats... (eller vad det nu heter)... Har ingen större koll på vad det är för fåglar som hälsar på... när vi flyttade in i huset fick vi i present en sån där stor trädgårdsbok... tror vi skulle behöva införskaffa oss en fågelbok... småkrypsbok... ja eller en bok som innehåller alla djur man skulle kunna tänkas stöta på här i skogen... :biggrin:



Bara titta, inte klicka
2011-10-29
15:51:27

Är på extremt shoppinghumör just nu... sitter och surfar runt på olika sidor... och jag vill bara beställa... beställa... beställa... :tongue: Det gäller att hålla fingrarna i styr och att inte klicka hem nåt... får inte klicka... NEJJE!!



A penny for your thoughts
2011-10-29
15:28:11

Fick hem ett infoblad härom dagen om att Annika Östberg ska komma och berätta om sitt liv i amerikanskt fängelse under 28 år och sitt nya liv i Sverige... Av någon anledning kändes det som att jag skulle kanske vilja gå dit och lyssna... fast inte själv dårå... vore ju trevligt med sällskap... sambon är inte intresserad och tog genast upp diskussionen om att varför ska en sådan person... som gjort hemska saker... få sån kändisstatus... Och visst har han rätt i att det inte är rätt... men det är inte mycket man kan göra åt det... jag menar... så länge folk fascineras av det kommer det att vara så... och nu är jag lite nyfiken... vad tycker ni om det här?



Dags vid minus?
2011-10-27
15:04:03

Vart går gränsen? När är det ok att ta på sig vinterkläder och skor? Alltså givetvis tar jag ju på mig vinterkläder när jag tycker att jag behöver det... jag bara undrar rent allmänt... Jag brukar vara tidig... fryser ju jämt... men än så länge hänger faktiskt dunjackan i garderoben... men däremot vinterskorna som jag köpte för ett tag sen har använts ett par gånger redan... Jag är ju för en gångs skull förberedd... vinterjackan köptes förra året... vinterskor köptes för ett tag sen... och även en sån där täckkjol... vintern kan komma nu... :biggrin:

RACE MARINE W VIK BOOT Kängor/RACE MARINE W VIK BOOT från stadium.se




Lite ljus i mörkret
2011-10-27
14:47:39

Hallå där! :biggrin: Två veckor sen sist... har säkert hänt en del sen sist... men med mitt minne är det ingen större idé att försöka komma ihåg... :tongue: Hur som helst... var en sväng på Classe på lunchen... och visst är det ju så att när man skaffar sig ett nytt hem behöver man ju köpa nya prydnader och så... framför allt när det är höst och snart jul?? Kunde inte låta bli att köpa dom här... passar perfekt i sovrumsfönstret... :biggrin:
Clas Ohlson - BORDSDEKORATION LEAF LED 2-P



Cassie och Dixie
2011-10-14
15:03:22

Dessa två tjejer är i akut behov av ett nytt hem!!

Se annonsen här

Hjälp gärna till att sprida annonsen :biggrin:




Vill synas lite
2011-10-14
14:40:37

Och när vi nu ändå snackar om att vara redo... så har jag även förberett mig för att synas i mörkret... :smile: Kommer ju se för jävla hemsk ut i västen men det är ett billigt sätt att försöka hålla sig vid liv när man går i mörkret... nu borde ju bilarna se mig i alla fall... :w00t:



Redo
2011-10-14
13:19:22

Igår insåg jag ett "nytt" litet roplem när det gäller att åka hem från jobbet och ifall jag missar den vanliga bussen... vilket jag kommer att göra när vintern kommer... :angry: Det är att den bussen går liksom inte ända fram... vilket jag hade fått för mig... ok nu blir det ju inte nån jättekatastrof... då får jag gå ca 1 km... det är inte långt... men det hänger på skorna man har på sig... :dizzy: Så idag är jag förberedd... i och med att jag valde att fira att det är fredag med att ta på mig kjol och stövlar... så slängde jag faktiskt ner mina promenadskor i väskan för säkerhets skull... Så nu "du" SL... BRING IT!! :tongue:



TGIF
2011-10-14
12:09:47

Det är fredag! Äntligen fredag! IGEN!! :biggrin: Att man kan bli så glad för samma sak... varje vecka... om och om och om igen...



Livet på landet
2011-10-10
11:28:35

Det här med att bo på landet har ju både bra och dåliga sidor... :tongue: Det som är bra är ju att det är tyst... inga störande grannar (nu bortser jag från gräsklippning och allt sånt som hör till liksom)... typ inga avgaser... djur och natur... det är lugnt och skönt helt enkelt... det finns alltid nåt att göra men livet är sådär "enkelt" ute på landet... som imorse såg jag en farbror gå ut och hämta morgontidningen i tofflor... pyjamas och en jacka... Att bo i ett (gammalt) hus på landet... det finns som sagt mycket att göra... stor tomt att ta hand om... man hinner inte vara uttråkad vilket i och för sig är ganska skönt... men när man inte hunnit samla på sig "hus-saker" så blir det jäkligt dyrt... för allt ska ju inhandlas... så hål i plånboken är ju bara att räkna med... det är mörkt ute på landet... vi har ju lampor och så på tomten... men det finns ingen gatubelysning... och det fick jag känna på imorse... kändes lite sådär att stå på busshållsplatsen ensam i mörkret... och värre kommer det bli... Men det absolut värsta hittills... måste vara att det luktar sååå fruktansvärt illa när de gödslar... när man ska hemåt så känner man på lukten att man börjar närma sig hemmet... helt sjukt... inte nog med att det då stinker om vi dessutom har oturen att det blåser åt vårt håll... så känns det som att lukten fastnar i näsan... så nu går jag omkring och är nojig för att jag luktar grisbajs... och det ska tydligen vara det som luktar värst... så inte ens koskit kunde det vara... hahahah... men men... det börjar faktiskt bli bättre redan... det har minskat... så det ska väl förhoppningsvis vara över snart... :wink:



En tung dag
2011-10-05
17:12:30

En tid med sjukdom och smärta är nu över för vår kollega L... bara 60 år gammal somnade hon lugnt in igår kväll... vi tänker på henne och hennes familj...



Med lite tur så
2011-10-04
13:49:38

Borde förmodligen inte säga nåt... för då går det väl åt skogen bara för det... :tongue: Hittills har jag haft sån tur med resorna till och från jobbet... ja ok... det är bara totalt sju dagar än så länge... men i alla fall... antingen har det fungerat på morgonen med mindre förseningar pga att folk slitit i dörrarna eller så har jag fått skjuts nånstans... Däremot har jag inte inte behövt åka kommunalt ända hem ännu... inte en enda gång... det har tajmat så bra med sambon så han har kunnat plocka upp mig vid verkstan eller Östertälje... Men idag lutar det åt att jag ska åka hem kommunalt heeeela vägen... så håll tummarna i eftermidddag att jag inte missar bussen i Östertälje... :biggrin:



Vänaward
2011-10-04
11:48:00

Ååå fick den här söta vänawarden utav Alisa idag... Den går ut på att att fullfölja några meningar och sedan skicka awarden vidare.   När ingen ser/hör mig så brukar jag göra groteska dancemoves om jag nu är på det humöret... :tongue: Jag går aldrig hemifrån utan kläder givetvis... men utöver det måste jag nog säga min iPhone... Min blogg heter som den gör för att alla andra förslag jag hade var upptagna... och så för att jag lever liksom i ett eget litet "land" ibland... :wink: Vågade jag så skulle jag släppa alla hämningar... bara vara... inte bry mig om vad andra tycker... Om tio år kommer jag förhoppningsvis vara nöjd med livet... ja som Baloo... :biggrin: Härmed lämnar jag över stafettpinnen till de beundransvärda bloggerskorna:

Åsa

Kristin

Eva




Mer husbilder
2011-10-04
00:22:56

Här kommer några före och efter bilder igen... sorry för de dåliga bilderna... jag bara orkade inte bry mig om inställningar... jag bara knäppte liksom... :biggrin: Före-bilderna är som vanligt visningsbilderna... som är tagna i dagsljus... och mina tagna "mitt i natten"... :tongue: Och sen några mysbilder bara... är väldigt förtjust i vår öppna spis... :biggrin:



Jagär ett monster
2011-10-03
16:49:33

Jag vet inte vart det kommer ifrån riktigt... men när det gäller vissa saker så är jag så jäkla petnoga så det slår slint i hela huvudet på mig när det inte blir som jag tycker att det ska vara... jag blir galen... :whistle: Saker och ting ska vara rakt... det ska vara i mitten... det ska vara symmetriskt... ja allt beroende på vad det är vi pratar om såklart... Och när man ska hänga upp gardiner så tycker ju jag att det ska vara rakt... i det här fallet gäller det hissgardiner... och då ska det ihoprullade vara rakt... punkt slut... Efter några tappra försök från min sambos sida... ungefär tills jag bokstavligen skrek på honom... så gav han upp och gick till nedervåningen medan jag svor på övervåningen... fick ju givetvis avsluta jobbet på egen hand då jag inte direkt var trevlig... hahahah... Jag vet inte hur jäkla lång tid det tog för mig att få till tre hissgardiner... sådär som jag vill ha det... till saken hör ju också att inte nog med att rosettjävlarna bråkade med mig... alla sex... så var jag till slut tvungen att ta fram tumstocken för att mäta ifall de hängde rakt... gardinerna... inte rosetterna... heeeeelt sjukt är vad det är... men så fort de hängde på plats... och rakt... så var det dåliga humöret också borta... :wink: De är fortfarande inte raka på millimetern... men det är inte så sneda heller så det syns... :tongue:



Dyrt med flygbild
2011-10-03
14:26:13

När vi flyttade in i huset fick vi ett vykort där det stog att man tagit en flygbild på vår fastighet och ifall man var intresserad av att köpa bilden så skulle man kontakta företaget och så stog det ett namn och mobilnummer... Hela förra veckan ringde jag... och kom inte fram... där emellan hade jag mailat och fick svaret att jo men det är rätt nummer... sen i slutet på förra veckan kom det ett mail igen där det stog att säljaren hade varit bortrest och inte haft telefonen på... ja men vad bra att de sa att jag skulle fortsätta ringa... morr... Hur som helst... jag fick idag äntligen tag i den här nissen... fick svar på pris och hur det funkar... för det står det såklart inget om varken på kortet eller på deras hemsida... och då säger han att han kommer hem till en och visar upp bilden i lite olika varianter osv... och så gör man en beställning... Vi tänkte ju att det skulle ju kunna vara en lite rolig grej... att få en bild på hur det såg ut precis innan vi flyttade in... bilden togs i augusti... och sen kanske man kan köpa en ny bild om några år ifall vi nu gjort nåt med tomten och så... När jag fick höra att priset ligger på mellan 1500-8000 spänn höll jag på att trilla av stolen... sa att nää jag vill inte boka in att han ska komma... måste först kolla hemma ifall vi ens vill betala så här mycket... varpå han kontrar med att själva besöket kostar ju inget... Men det känns ju som att om jag inte vill betala det priset är det väl lika bra att inte ens se bilden... för det får man inte förrän han kommer och hälsar på... urdumt... men jag vet inte... måste nog fundera lite till på det här... Hade ju för allt i världen inte kunnat tänka mig att en bild skulle vara så dyr... :sad:



Hur gör ni?
2011-10-03
10:56:06

Ja det här börjar säkert bli jävligt tjatigt... men jag fattar inte hur folk gör... Hur hinner ni blogga... twittra och facebooka? Jag gör det då inte... hinner tänka tanken att det där borde jag blogga om... men jag har inte tid att greppa datorn eller telefonen för att faktiskt göra det... sen att det i slutändan inte tar många minuter att göra det men det blir liksom inte av ändå... :w00t:








 

RSS 2.0