Aprilbilder
2011-04-30
15:56:59

http://greger.grigorii.se/#40



Cracked effect
2011-04-29
17:43:49

Alltså... jaa... näää... jag vet inte vad jag tycker... Effekten är ju lite ball... trots korta stumpnaglar... men jag vet... det hade väl kanske varit mer passande för typ 10-15 år sen... Vad tycker ni?



Dans med trasiga fötter
2011-04-28
23:32:03

Jäklar vad jag har svängt på höfterna idag... vet inte hur jag ska kunna röra på mig imorgon... :biggrin: Var alltså på Dans fuego-passet idag... och visst var det roligt... kan väl inte säga att det var som Zumba... men det hade ju ingen påstått heller... I och med att mina nya skor gav mig ilsket röda hälar med blåsor så hade jag inte klarat av att träna utan dessa... Hade tidigare inte testat Compeed... men dom funkade jättebra... tack och lov... :wink:



Knakig fot
2011-04-27
14:07:27

Är det någon som vet hur man knäcker den "knölen" som är inringad på bilden? Det är där jag har så jäkla ont och det spelar ingen roll vad jag har för skor eller om jag ens har skor på mig... När jag gör övningar som att stå på tå... ja ni vet... upp och ner liksom... då knakar det i den där rackarn... och det känns precis som det gör i händerna när nåt liksom låst sig och det skulle behöva knäckas...



Då kör vi igen!
2011-04-27
12:44:35

Det är återigen dags att göra ett försök till att röra på fläsket... Gymkortet är laddat och uthämtat... :biggrin: Friskis har ju ett nytt pass som de kallar för Dans Fuego... som kommit till då många efterfrågat Zumba... och efter en stunds lurpassning var det någon som avbokade sin plats på morgondagens pass... så den knep jag... så imorrn får vi se om det är så roligt som det verkar... :biggrin:

Bild och text från Friskis & Svettis

Klicka på bilden för mer info

Ösigt och hett med latinska rytmer
En av vårens stora nyheter är Dans fuego - ett renodlat danspass där latinamerikanska danser som salsa, mambo, merengue och tango blandas. - Dans fuego är ett danspass där vi leker med mängder av olika latinamerikanska rytmer, säger Helene Nilsson som är utvecklingsansvarig för jympa/gruppträning på F&S Stockholm.



S*Magica De Vil's
2011-04-26
20:30:01

Imorgon kommer bästaste Lotta och hälsar på igen!! :biggrin: Lotta är alltså Sessans uppfödare... och den som ALLTID försöker hjälpa mig så gott det går och kommer med tips och råd när det gäller katterna... ovärderligt! Så tusen tack till dig Lotta! :heart:

Hemsida

Blogg




Så tokigt det blev
2011-04-26
14:35:14

Fan ta Skopunkten!! :wink: Gick in där med Eva på lunchen för att leta efter några låga skor... och blev påhoppad av en massa skor som ville följa med mig hem... :biggrin:

Gröna pumps (jag vet, de ser inte gröna ut på bilden, och varför de kallas pumps fattar jag inte heller, men det är väl kanske så de kallas nudå)

Svarta (återigen) pumps

Svarta ballerina




Ute i solen
2011-04-26
11:26:22

Det var inte helt lätt att gå ut ensam med två katter... men för att göra en lång historia kort... så lyckades jag hur som helst... :biggrin: Att fota var inte heller det enklaste då bägge helst skulle dra åt varsitt håll... men en bild lyckades jag ta... som bevis på att vi faktiskt var ute i helgen... :wink:



I wish
2011-04-26
11:11:57

Ibland önskar jag att jag hade skapat mig en helt anonym blogg... så att jag hade kunnat skriva precis vad jag tycker och tänker... kunnat skriva av mig all irritation över en del människor som inte har mycket innanför pannbenet... men nu går det ju inte... det får ju konsekvenser... nu är det som det är... och jag får fortsätta muttra för mig själv... morr... God morgon förresten... :biggrin:



Erbjudande från cocoo.se
2011-04-25
23:31:19

Fram till den 14 maj 2011 får ni 15% rabatt när ni anger rabattkoden:

easter




Datorbygge och roadtrip
2011-04-25
23:14:40

Det blev faktiskt inget märkvärdigt gjort idag heller... men vi har varit iväg lite grann åtminstone... och det gör ju att det känns som att man i alla fall inte bara suttit hemma... Först tog vi en sväng in till stan... T skulle köpa nå datordelar... (har för övrigt agerat assistent i datorbygget här nu på kvällen... alldeles duktig) :wink: Sen körde vi en kompis till T till nånstans bortom Arlanda... han skulle hämta sin bil... så en liten roadtrip blev det... och sen åkte vi och käkade... En visit hos mina föräldrar klämde vi in också... Nu på kvällen har det då som sagt byggts dator... och vi har försökt ordna lite här hemma igen... det var nog allt... :biggrin:



Så fint så
2011-04-24
20:59:05

Titta... nu är det vår även i vår pyttelilla trädgård... :biggrin: Det börjar bli dags att rensa ogräs... klippa gräsmattan... laga "staketet"... och plantera lite nytt i rabatten och i balkonglådor... ja sånt där trädgårdspyssel... mitt i betonghettot... :biggrin:



Uppe med tuppen
2011-04-24
09:02:06

Japp... vaken... redan... T åkte till jobbet... annars hade jag nog sovit ett tag till... :wink: Det gör inget... det känns som att jag redan slösat bort två fina dagar... den första då med städning... och igår sov jag först bort halva dagen... och resten var jag inomhus... nja på balkongen då... men inte ute i det fina vädret... Ligger fortfarande i sängen och tänkte inte kliva upp riktigt än... men snart... :biggrin:



Glad påsk!
2011-04-22
17:25:06

Vi firar inte påsk... men vi är väldigt glada för ledigheten... Trots det fina vädret har den här dagen gått åt till att städa... det är så skönt nu när det är gjort... man kan göra vad man känner för utan att ha det hängande över sig... :biggrin: Nån dag i helgen ska jag försöka ta mig ut med katterna... det var länge sen sist... ska bli kul att se hur det går... :wink:



Fan
2011-04-21
14:55:44

Det är väl för jäkla typiskt... jag köpte nya kläder... kjolar och toppar... inga byxor... hur duktig som helst... vad händer då... jo min vänstra fot börjar bråka... kan inte ha nånting med klack på... helst ska jag inte röra foten alls men om jag ska kunna gå måste det vara ett par platta skor... eller vad det nu kallas... Hur många par såna har jag då??  Förutom gympadojjor då... Har ju fått för mig att om jag ska ha kjol eller klänning så måste jag ha stövlar till... ja jag vet... har ingen aning om hur jag hade tänkt lösa det till sommaren... men hur som helst... det är det som funkar just nu... men hur många par platta stövlar finns det i affärerna nudå? Plus att det börjar bli för varmt med stövlar... Vad fan ska jag göra nudå????



Happy
2011-04-21
12:02:32

Känner mig ovanligt positiv idag... och kände att jag ville liksom dela med mig lite utav det... :biggrin: Har haft sällskap utav Alisa på tuben ett gäng gånger nu på sista tiden (förutom det vi ses på jobbet)... och hon är alltid så glad så det smittar av sig... Kristin är också en sån där glad person som man blir glad av att umgås med... Så tack för att ni finns och får mig att må lite bättre... :wub:



Syskonkärlek
2011-04-21
11:53:54

Träffade ena brorsans sambo i några minuter igår... S: Ja, men jag hälsar honom att jag träffat dig och att du lever och så... Jag: Han skiter nog i vilket... S: Ja... Va? Är inte det kärlek?



Nuär han fast ;o)
2011-04-20
17:58:59

Nu finns det ingen återvändo... eller näe... så dramatiskt är det ju egentligen inte... men nu är Ts lägenhet såld... :biggrin: Konversationen efter att han i stort sett precis gått från mäklarens kontor: T: Det känns lite konstigt... inga nycklar kvar och så... nu är jag fast hos dig... hahahah... bäst att jag skärper till mig... hahaha... Jag: Ja, det är nog bäst så jag inte kastar ut dig... hahahah T: Jasså... säger du det... hahaha Ikväll blir det middag hos mina föräldrar och sen ska vi hem och hämta hårbollarna och åka till Ts föräldrar... vi har ju inte varit där med katterna på flera månader... och vi är ju nästintill knappt välkomna hos hans föräldrar om vi inte tar med oss dom... :wink:



Sol sol sol
2011-04-19
14:06:35

Det är såå underbart ute i solen nu... ville inte alls gå in och jobba...



"Morfar och moster"
2011-04-18
22:16:33

Den tredje mars blev Greger "morfar" och Sessan "moster"... Sessans "syster" Celma fick tre små sötnosar... [nggallery id=21]



Ja nuär jag gnällig
2011-04-18
16:23:09

Det är jättekul att andra bloggare hakat på mitt inlägg Jag hatar inte... och att de vill göra det till ett återkommande ämne... men det jag inte riktigt gillar är att de ändrat det till "Jag älskar"... Anledningen till att jag valde att kalla det för "jag hatar inte" (vilket jag borde ha förklarat i det inlägget) är att det är svårt nog att säga saker om sig själv som man inte hatar... men att säga nåt om sig själv som man älskar är i alla fall helt omöjligt för mig... det finns liksom inte... Det är absolut inget fel med att älska sig själv... och att vilja lyfta fram det... det är inte alls så jag menar... Men det känns liksom att hela grundpoängen med det hela försvann... älska är ett starkt ord... och en stark känsla... och om man kan använda det ordet i ett sammanhang som har med en själv att göra... skitbra! Men nu är det nog många... som jag... som inte kan det... Ja det här är jättetöntigt att gnälla över... kalla det för vad ni vill... älskar/hatar inte... jag ville bara förklara hur jag hade tänkt det här... men jag är jätteglad att det spred sig... :biggrin:



Update
2011-04-18
10:56:44

Måndag morgon igen... fattar inte hur det är möjligt att helgerna försvinner så fort... Har försökt slöa och inte göra ett skit... därav inga inlägg i helgen heller... men den här förbannade jävla skit-huvudvärken är ju en ständig följeslagare och förpestar allt... I fredags gick jag på dansen... vilket var jättekul... mina fötter var helt slut... som jag skrev i ett tidigare inlägg... På lördagen åkte jag in till stan (trots huvudvärk och annat skräp) för att jag och några till skulle fira J då hon fyllde år helgen innan... vi tog en Chocolate Monkey på Vampire Lounge... namnam... och åt jättegod middag på Koh Phangan... kroppen tillät inget vidare firande så T kom och hämtade mig och jag var väl hemma runt elva... superskönt! Hela förmiddagen igår låg jag i sängen och slappade... tittade på TV och gjorde så lite som möjligt... inte för att det gjorde nån större skillnad... när S kom och hälsade på satt jag och gäspade käkarna ur led... T slutade tidigt för en gångs skull och vi åkte och käkade på O'Learys... sen var det dags för dans... Kan inte säga annat än att wienervals inte är "my cup of tea"... eller det skulle säkert kunna vara det om man inte blir så förbannat snurrig så fort... :silly: På kvällen åkte jag och T och fixade det sista i hans lägenhet... på onsdag är det meningen att alla papper ska vara påskrivna och vi blir av med lägenheten... :biggrin: Och nu... dags för huvudvärkstablett och jobb... God morgon!



Neeeej!!
2011-04-16
12:57:40

Vad fan är det här... Tänkte precis för ett par dagar sen att gud vad skönt att förkylningen gick över... och vad vaknade jag med imorse då?? Dunderhuvudvärk... slem och lite ont i halsen... och hosta... JAG VILL INTE!!



God natt
2011-04-16
00:25:42

Nu har jag gjort mitt... jag är fullkomligen helt slut... :biggrin: Det känns som att det inte finns en del i min kropp som inte gör ont... jo faktiskt... jag har inte ont i magen... men överallt annars... Huvudvärk givetvis... vad annars... armarna är förbrukade... ryggen är trasig... det värker i knäna... och mina fötter är helt enkelt döda... Det var jätteroligt att dansa... men det känns att man varit borta ett tag... hade ont i fötterna redan innan dansen... och quicksteppen tog ju slut på dom ännu mer... och jiven la in dödsstöten... Fredag... och klockan är inte ens halv elva... men nu checkar jag ut för idag... over and out... :sleeping:



Jag hatar inte...
2011-04-15
13:01:37

Jag har funderat lite... De flesta... bland annat jag själv... går omkring och är missnöjda med sig själva... eller vissa delar... man har dessa eländiga komplex... och ofta av ingen vettig anledning... många gånger är det faktiskt så att man själv är den enda som lägger märke till vad det nu än må vara som stör en... men man mår dåligt hur som helst... Så då tänkte jag som så... att jag lägger upp en bild... eller fler... och talar om vad jag inte hatar hos mig själv... ingen favoritdel nödvändigtvis... jag kanske fortfarande har åsikter och skulle vilja ändra på nåt om man kunde... men i det stora hela så stör jag mig inte på det... och hoppas på att ni med bloggar gör samma sak... eller i alla fall att ni som läser det här skriver en kommentar och berättar om vad ni inte hatar hos er själva... Ja... en sån där liten må-lite-bra-grej... töntigt kommer säkert någon att tycka... men varför inte... varför inte lyfta fram nåt positivt... kan väl knappast skada i alla fall... :biggrin: Och då väljer jag mina ögon... jag avskyr inte mina ögon... jag har rätt långa ögonfransar som oftast är medgörliga... tar emot glasögonen ibland... men jag kan leva med det... :wink:

Och vad väljer du? :biggrin:




Så bra det blev
2011-04-15
11:14:22

Ååå jag har ju helt glömt bort att berätta... Innan jag åkte iväg på semester var det ju en del strul på dansskolan med att de skulle "sno" vår lärare till en annan kurs och så... och jag var helt säker på att vi inte skulle få ha honom som lärare den här terminen (som började i söndags)... Men det fick vi!! Alla i gruppen är jätteglada... och det ska bli en jätterolig termin... :biggrin:



Curly
2011-04-15
00:31:29

Det är fan inte sant... Tänkte att jag skulle öva på att locka håret... och kolla hur lång tid det tar och så... allt gick jättebra... ända fram till ca tre minuter innan jag skulle ha varit klar med hela huvet... Ett ljud fick mig att tappa fokus och jag tittade upp när jag sträckte mig för att ta upp locktången... så jag tog tag i den varma delen istället för handtaget... så förutom alla andra brända ställen så har jag nu även bränt vänster tumme och pekfinger... jättebra... ont som fan gör det också... Men några bilder blev det i alla fall... :biggrin: Alldeles "nygjorda" lockar som inte lagt sig till rätta ännu... hihi...



Brazilian Blowout
2011-04-14
20:47:41

Är det någon som har testat Brazilian Blowout?? Och om någon har det... vad tyckte du?? Jag är jättenyfniken... men då det verkar kosta 2500kr och uppåt så är det inget jag har lust att testa bara för skojs skull... Har googlat och försökt läsa så mycket som möjligt om det här... och det är som med det mesta... det finns de som älskar det och de som hatar det... det finns äkta och det finns kopior... påståenden om att de innehåller cancerframkallande ämnen eller inte... och jag vet inte allt... och vad eller vem man ska tro på har jag ingen aning om... Men den här informationen (mer finns på hemsidan) och bilderna har jag lånat från www.thebrazilianblowout.se... och jag måste säga att om det verkligen är så bra som många påstår... så vet jag inte om jag kommer kunna låta bli att testa... :biggrin: Vad tror ni? "Brazilian Blowout är den mest innovativa och effektiva Professional Smoothing Treatment i VÄRLDEN… Genom att använda innovativa och banbrytande bindningsmetoder förbättrar BRAZILIAN BLOWOUT håret genom att skapa ett skyddande proteinlager runt hårstrået vilket eliminerar frizz (torrt hår) och jämnar ut hårstråets fjällskikt. Slutresultatet är ett smidigt, friskt och frizz-fritt hår med glans!"



Djurskyddspolisen
2011-04-13
18:30:10

Nu finns det äntligen djurpoliser i Stockholm!! Klicka på bilden för att komma till artikeln... :biggrin:

Bild: Lina Dahl

Tack för tipset Millie! :biggrin:




Vårkonsert
2011-04-13
16:42:16




Gäspar käkarna ur led
2011-04-13
15:16:53

Nu är jag sådär trött så jag håller på och somnar framför skärmen... ögonen går i kors... eller ögonlocken går igen vare sig jag vill eller inte... och klockan är bara strax efter ett... det blir en låååång eftermiddag...



Shoppinghelg
2011-04-12
22:53:22

Här kommer nu äntligen ett inlägg om helgen... :biggrin: Då Kristin redan hunnit blogga om vår helg... och för att det här inlägget inte ska bli en halv roman... så tänkte jag faktiskt att jag helt enkelt länkar till hennes inlägg istället... så ni som vill ha lite mer info om vår helg kan läsa om det här... Däremot så tänkte jag visa vad som inhandlats den här helgen... ursäkta de dåliga bilderna... hade lite brådis när jag fotade... En hel del basplagg... men lite annat nytt också... ja och så locktången från ett tidigare inlägg idag... :biggrin: 1 Eltandborste till både mig och T från Netonnet 2 Klänning från BikBok 3 Sortimentskåp från Jula... innehåller nu sminket... Alisa har givetvis inspirerat igen... :biggrin: 4 Acer Aspire One Happy i tokrosa från Netonnet 5 Sänglåda från IKEA... fantastiskt bra idé utav mig... när katterna varit på lådan tvingas de gå på mattorna och sanden blir kvar i den stora lådan... 6 Leopardmönstrad tunika från Vila 7 Topp från Cubus 8 Extra långt linne från Vila 9 Kjol från Dea Axelssons 10 Kortärmad från H&M 11 Linne från H&M 12 2-pack Kortärmade från H&M 13 2-pack Linnen från H&M 14 Tights från H&M 15 Mörkblå (bilden ljuger lite) kjol från H&M Tusen tack till dig Kristin för den här helgen... och jag kan inte tacka nog för att du hjälpte mig att duscha katterna... :biggrin:



Mupparna
2011-04-12
14:13:58

Förra året när jag och T åkte till Teneriffa... lyckades vi ta den här gräsliga bilden på oss två... Så nu när vi var i Thailand gjorde vi det till en grej... att nån utav oss sa "Dags för muppbild" resulterade i dessa tjusiga bilder... hahaha... [nggallery id=20]



Thailand - Tredje veckan
2011-04-12
12:46:34

Sista dagarna på Koh Chang gick vi till en restaurang som heter Monkeys (eller Monkey's)... det visade sig att de hade bästa maten... så vi åt där rätt många gånger... och som grädde på moset hade de gratis wi-fi där... vi hittade även svenskt godis på en annan restaurang... Buffalo Bills... lite otippat på nåt sätt... :biggrin: Efter två veckor ute på ön började vi få nog... man visste vilka prylar som såldes i vilken butik... så vi bestämde oss för att sola och bada i ett par dagar till och sen åka till Bangkok de sista fyra dagarna... De fyra dagarna i Bangkok blev ju mest shopping... kommer ett separat inlägg om det... men vi hann med en sväng till Siam Ocean World... en båttur längs med Bangkoks kanaler och sen vip-bio... :wink: 110319-110325 [nggallery id=19]



Övning ger färdighet = färre brännmärken
2011-04-12
12:11:33

Ja ok... nu kommer det här ju låta knasigt... jag har självlockigt hår... och jag har gått och köpt en locktång... Men det är inte vilken locktång som helst... utan en jäkligt bra sådan... :biggrin: Kristin köpte en i lördags när vi var ute och shoppade... och så testade vi den på mig på kvällen... och jag ville ju givetvis ha en jag med... Så på söndagen innan vi skulle åka och köpa en till mig också tyckte jag att jag måste ju testa att locka själv... men i och med att jag inte är så duktig på det här med speglar och spegelvänt... så var det ju inte helt utan olyckor... Jag brände mig på handen... några fingar... bägge öronen... och pannan... jaaa... på nåt sätt lyckades jag bränna mig i pannan med den där mojängen... det hördes ett litet "tsss"... litet ljud... men ett "stort" brännmärke... :blink: Snyggt va? I fortsättningen tänker jag använda "skyddshandsken" som medföljer... men hur jag ska skydda öronen och pannan har jag inte klurat ut ännu... :wink:



Hett
2011-04-12
11:24:15

Ännu ett sånt där i-landsproblem... Igår när jag skulle sova frös jag sådant... så jag knäppte på värmemadrassen... och somnade uppenbarligen ganska snabbt... Vaknade inatt nån gång av att det var så sjukt varmt... det var som om nån tuttat eld på hela sängen och mig... och det tog en bra stund innan jag fattade att det var värmemadrassen som fortfarande var på... och på max dessutom... hua... skulle behöva en sån där med timer... så jag slipper bränna baken av mig när jag sover... :wink:



Dåligt!
2011-04-11
18:40:33

Åååå... jag veet... uppdateringen har varit jätteusel... Men jag har inte haft tid... det kommer inlägg... och det kommer lite bilder... I promise!! Men förmodligen inte idag... :ermm:



HISTORISK HÄNDELSE!
2011-04-08
15:26:53

Här händer det grejer... ja alltså... ingen annan kommer ju tycka det är märkvärdigt... men nu är det faktiskt som så... att jag har utökat ett personligt rekord... med över det dubbla... Den här veckan... vecka 14... eller ja i alla fall vardagarna... så de här fem dagarna... har jag haft kjol på mig... fattar ni... fem dagar i rad... :w00t: Det har liksom aldrig hänt förut... har möjligtvis haft kjol två dagar i rad som mest... Det ni! :biggrin:

_____________________________________________________________________

EDIT: Det blev faktiskt 6 dagar i rad till slut... :biggrin:




Marsbilder
2011-04-07
21:51:11

Varken många eller bra bilder... men vi var ju inte hemma så många dagar i mars... :wink:
http://greger.grigorii.se/#39



Ja, jagär tråkig
2011-04-07
20:33:55

Följde inte med på middagen... jag bara pallade inte... Jag får sån ångest för sånt där av nån anledning... hela kroppen bara skrek jag vill inte... Folk vill ju inte riktigt förstå varför... inte jag heller om jag ska vara ärlig... men jag tycker inte om middagar... med en massa folk... jag tycker inte om att umgås över en middag... en middag jag dessutom inte kan äta... Kollade in menyn idag igen... och det fanns inget som jag ens kanske skulle ha kunnat äta... först det... plus att jag inte vill... blir ju ingen bra kombination... jag vet ju att jag bara kommer sitta där och vilja åka hem... Det är inte sällskapet det är fel på heller... det spelar ingen roll vilka det är... jag klarar av en middag ute när det inte blir en grej utav det... när det finns mat jag kan äta... och... jag vet inte... Ååååh... det går inte att förklara... :sad:



Tiden går fort
2011-04-07
11:10:39

Vet inte vart gårdagen tog vägen... På jobbet fick jag färdigt bokslutet för mars... så där försvann ju arbetsdagen... :biggrin: När jag kom hem surfade jag runt lite på olika sidor... lagade mat... T kom hem från jobbet och vi käkade... sen tycker jag inte vi gjorde så mycket mer... sen var det plötsligt läggdags... Ikväll ska vi på middag med jobbet... inget jag ser fram emot... är inte så mycker för sånt där... plus att jag tittade på menyn igår... jag ska definitivt inte åka dit hungrig... :unsure: Men imorgon... imorrn händer det grejer... det är dags för en helg med Kristin... och vilken helg det kommer att bli sen då... :biggrin:



Celma
2011-04-05
23:13:38

Det här är Celma... Gregers "dotter" och Sessans "syster"... :biggrin:

S*Magica De Vil's Carmela Grigovna

Bilderna är tagna i september utav Lotta...



Thailand - Andra veckan
2011-04-05
22:03:03

Efter att ha latat oss den första veckan tyckte vi att det var dags för lite utflykter... Vi hyrde moppe och åkte runt på ön... åkte till två vattenfall... stannade på utsiktsplatser som alla andra turister... besökte ett tempel... åkte på två snorkelutflykter... åkte till Bang Bao-hamnen... red på och badade med elefanter... En helt fantastisk vecka... givetvis blev det sol och bad även den andra veckan... Vill inte tråka ut er med en massa detaljer... så titta på bilderna istället... :biggrin: 110312-110318 [nggallery id=18]



Alltidär det nåt
2011-04-05
11:18:12

Fågelkvitter i all ära... och visst är det bra mycket trevligare att väckarklockan kvittrar stigande på morgonen än att behöva vakna till ett ilsket pip... Men det blir liksom lite problematiskt när man är sjukt trött... som jag är på mornarna... och jag inte riktigt kan skilja på pippina utanför fönstret och väckarklockan... Ska man vakna eller ignorera... snacka om i-landsproblem... :wink:



Söndag=vilodag
2011-04-04
11:14:50

Vet inte ifall min kropp protesterade igår mot att jag var så effektiv i lördags... hade huvudvärk hela dan... har i och för sig det idag med... Fick inte mycket vettigt gjort igår... satte igång en tvättmaskin... det var nog det... för övrigt låg jag i soffan... Men jag gick på dansen... vilket jag förmodligen inte borde ha gjort... tänkte när jag åkte att nä nu orkar jag inte sitta här hemma nå mer och att jag fasiken skulle dansa om det så var det sista jag gjorde... det var jättekul... men jobbigt... Var ju då helt slut när jag kom hem... så det blev lite mer vila sen... :wink: Har lite träningsvärk i låren idag... det känns lite skönt...:biggrin:



Städdag
2011-04-02
17:44:37

Har ju som sagt sovit en del... så jag vaknade rätt tidigt imorse... Sen åkte T och jobbade strax före åtta... och sen dess har jag röjt här hemma... känner mig så nöjd med mig själv... det finns hur mycket som helst kvar att göra... men allt tar sån tid... måste ju pausa hela tiden så jag orkar... :wink:



Nu får det vara nog
2011-04-02
16:15:18

Igår blev jag tvungen att gå hem lite tidigare från jobbet... den här förkylningen är inte att leka med... och givetvis fick jag ju "nya" krämpor... Det började med att det blev helknasigt i ögonen... ni vet ifall man råkar titta in i en lampa eller solen eller nåt så blir liksom ljuspricken kvar över synfältet oavsett vart man tittar... så blev det igår... fast det var inte en prick utan det var massor med prickar överallt... plus som ett kaleidoskop i yttre ögonvråna... fast utan färger... hänger ni med? Det började iaf med det... sen kom huvudvärken... och några på jobbet tyckte det verkade som att jag hade migrän på gång... jag har ingen aning om vad det var och har inte upplevt nåt liknande tidigare... inte så här starkt iaf... men jag skyndade mig hem... När jag väl kom hem hade jag gräslig huvudvärk och mådde illa... så jag dök ner i sängen på en gång... sov i kanske 2,5 timme... var uppe en stund och sen gick jag och la mig igen... Inte mycket till fredagkväll alltså... :sleeping:



Är huvet dumt får kroppen lida
2011-04-01
12:43:39

Jag har ju missat så mycket på dansen... och så gick jag inte på lektionen i söndags för jag var så dålig... så jag hade bestämt att jag ska fasiken gå på dansen ikväll... Mår fortfarande inte speciellt bra... men jag vill så gärna... packade med mig kläder och skor... och bara för att så blev jag tvungen att göra ett litet test imorse... istället för hissen så tog jag trapporna upp till jobbet... Det skulle jag inte ha gjort... trodde jag skulle avlida ögonblickligen... flåsade som en galning och lät smått astmatisk... borde kanske inte gå ikväll... Mina tre alternativ:
  1. Åka till dansen... delta... ta kål på mig själv och eventuellt göra allt värre...
  2. Åka till dansen... bara titta på för att kanske lära mig steg... jättetråkigt...
  3. Åka hem och ta det lugnt och kurera mig... och missa ännu mer...
Vad göra?!? Jag vill ju dansa... men jag vill ju bli frisk snabbt också...

__________________________________________________________________

EDIT: Det blir alternativ nummer 3 :sad:









 

RSS 2.0