Februaribilder
2011-02-28
23:55:22

http://greger.grigorii.se/#38



Senilsnöre
2011-02-28
14:39:38

Tror det snart är dags för mig att införskaffa mig senilsnören till mina glasögon... nu händer det ju inte dagligen att jag inte hittar mina glasögon... men det har hänt tillräckligt ofta att jag t ex glömt dom hemma... Som imorse... kom på när jag satt på T-banan att jag nog glömt glasögonen hemma... och när jag kom till jobbet gick jag igenom handväskan två gånger... och kom fram till att ja så måste det vara... för jag hittade dom inte... Så när jag pratade med T så bad jag honom leta efter dom och ta med sig glajjerna när han ändå ska in till stan idag... stackarn kröp omkring på knäna där hemma... (enligt honom själv) men kunde inte hitta dom... Så när jag efter lunchen gick igenom handväskan en tredje gång... hittade jag ju dom givetvis... oooops... :tongue:



Fynd?
2011-02-28
11:32:38

Jag ska inte påstå att jag "råkade hitta" ett par jeans när jag rotade efter sommarkläder igår... visste ju egentligen att de låg där... men jag hade bara inte använt dom... Alla mina andra jeans som jag använt har ju gått sönder... så jag har känt mig väldigt jeanslös... men inte orkat ta tag i det där med att gå och köpa ett par nya... Så igår när jag då dök ner i den där klädhögen hittade jag ett par helt nya byxor... med prislapp och allt kvar... i påsen låg till och med kvittot... jeansen är köpta i januari... 2010... hahaaha... Men jag kan säga att jag är väldigt glad för det nu... ett par jeans som är nya och som passar... plus att jag inte behövde stå i ett litet trångt och varmt provrum... kunde ju liksom inte blivit bättre... :biggrin:
Lindex Shop Online - Jeans



Jag förstår, men gillar det inte!
2011-02-28
10:29:03

Nu har "chocken" lagt sig efter gårdagens besked... Den där dealen på dansskolan som jag la upp förra veckan... innebär nu då att den kursen kommer att "sno" våran lärare... vilket gav en hel del protester igår från eleverna... Skolan anser ju att vi köper kursen och inte läraren och att då alla lärare är behöriga så ska det inte spela någon roll ifall vi byter lärare... jag kan förstå skolans resonemang... men nu har ju vi vant oss vid vår lärare och vill ha honom kvar... jag har ju precis börjat vänja mig vid att dansa med vår lärare... och sedan få en ny som man inte känner känns faktiskt rätt jobbigt... den nya läraren är säkert jättebra... och självklart så måste vi ju ge honom en chans... men vi elever måste faktiskt få gnälla och smälta det här också... det finns elever som bytt till vår grupp enbart för att få ha den läraren... de var inte på plats igår så de lär väl inte bli speciellt glada när de dyker upp nästa vecka... Hade vi vetat säkert att vi får tillbaka honom efter de fem veckor som den här special-kursen gäller... hade det väl varit ok... de kan få låna honom den tiden... men när de säger att de inte vet ifall vi får tillbaka honom blir man ju rätt besviken... man känner sig lite bortknuffad på nåt sätt... För min egen del känns det extra tungt att först och främst veta att jag missar en massa veckor... men att jag dessutom missar en hel del med en ny lärare som jag inte alls vet hur han kommer lägga upp lektionerna... är inte så kul... Men som sagt... det är fortfarande en behörig lärare... så det kommer säkert gå bra i alla fall... vi får väl i alla fall hoppas det...



Kjol-mani
2011-02-27
21:37:55

Ja... det verkar som att jag har åkt på det nu... det här var det jag shoppade i fredags...


Visit hm.com


Visit hm.com




Lön = shopping
2011-02-25
17:34:15

På lunchen var jag och Eva inne på HM och kom ut med varsin kasse... vad det blev ska jag försöka ordna bild på i helgen... och efter jobbet men innan dansen så ska vi ut på en liten repa till... :biggrin:



Just chillin'...
2011-02-24
20:47:35

Det känns som att jag måste göra nåt... alltså som om jag glömt att göra nåt eller att jag åtminstone borde göra nåt vettigt... men vet ni vad... idag behöver jag faktiskt inte det... jag kan bara sitta här i soffan och slappa... och äta en bit tårta... :biggrin: Tårtan är för övrigt en White Lady från Sergelbageriet... den godaste tårtan ever!!! Den ska helst innehålla jordgubbar men då det inte direkt är säsong för det så fick det bli med hallon... MUMS!!



Värsta problemet...
2011-02-24
14:07:09

Jag har ett dilemma... vet inte vad jag ska göra med mobilen på semester... ja värsta i-landsproblemet... men trots allt ett problem... :tongue: Vi kommer att ha tillgång till trådlöst internet på hotellet... mot en avgift såklart... så då vore det ju mer än trevligt att kunna använda allt som vanligt på iphonen... däremot finns ju risken att den kanske går sönder på ett eller annat sätt... fukt... sand... ja allt vad det nu kan vara... och sen är det då det här med att kostnaderna kan flyga i taket... men då kan man lägga ett saldotak på abonnemanget... men det betyder också att når man det taket spärras allt och kan inte låsas upp när man är utomlands... eller ska man helt enkelt köpa nån form av kontantkort... och  i sånt fall... ska man göra det här eller där... Ja jag kan då inte bestämma mig för vad som vore bäst... har ni några tips?



Förberedelse
2011-02-22
22:30:45

Sen jag kom hem har jag inte gjort annat än städat... är helt slut nu... men fasiken vad duktig jag har varit... :biggrin: Vi ska ju ha lite kalas här hemma imorrn... T fyller år... men det är bara vi och våra föräldrar som ska fika lite... Det blir förresten första gången som bägge mina föräldrar får träffa Ts föräldrar... :wink: Men nu tänker jag inte göra så mycket mer än gå och lägga mig... Natti natti...



9 dagar kvar
2011-02-22
11:52:37

Jag har nog inte riktigt fattat än att vi åker snart... har ingen panik än att fixa massa saker... känns som jag inte har nåt att ordna... men det kommer nog nästa vecka... heheh... Här kommer några bilder att drömma sig bort med så länge... :cool: Bilderna lånade från www.kohchang.se



Han tar hand om mig
2011-02-22
11:28:10

Igår när jag kom hem efter kören så hade T lagat mat... jag frågade vad det var för smarrigt han hade lagat... och till svar fick jag först ett litet flin... och sen sa han köttbullar... Då har han varit så gullig och gett sig på ett försök till att laga min mammas köttbullar... som han vet att jag älskar... tack älskling!



HoN - Awakened
2011-02-21
13:31:16

Vet inte hur det gick till... men på nåt sätt hade jag glömt att 8e boken i House of Night-serien skulle släppas i januari... Och nu när jag och Eva var ute på lunchen gick vi in på Pocketshop... och där var den... och bara väntade på mig... Har varit riktigt dålig på att läsa ett tag igen... men nu ska vi nog få ordning på det också... :biggrin:



Vuxenpoäng
2011-02-21
10:32:54

I lördags hann jag inte mer än skriva det förra inlägget... medan jag låg i sängen med håret i tofs och pyjamasbyxor... så fick jag studsa upp ur sängen och göra mig i ordning... det blev en tripp till ett lokalhak lite spontant... jättetrevligt... det blev en del vuxenpoäng för mig den kvällen... :whistle: Först och främst så dricker jag egentligen inte vin... tycker inte att det är sådär jättejättegott... men av någon anledning har jag varit rätt sugen på det i alla fall... så vin blev det... faktiskt inte mer än två glas på hela kvällen... men i alla fall... några extra poäng bara för det då... Sen var det dags att gå på damernas... givetvis var pappret slut... men som tur var... och det är här vuxen/pensionärspoängen kommer in... så hade jag näsdukar i handväskan... tadaaa... :biggrin: Söndagen startade lika segt som lördagen... tog mig inte ur morgonrocken förrän på dan nån gång... och sen var det dags för danslektion... insåg att jag nånstans på vägen tappat en del av grunderna i t ex rumba och cha-cha... har liksom dålig balans... så när jag kom hem stog jag och övade i säkert en timme... utan några större framsteg... :dizzy: Efter det blev det inte så mycket vettigt gjort... jo jag lyssnade på stämmorna till kören visserligen... men det var väl i stort sett allt...



Slappardag
2011-02-19
22:51:24

Idag har vi inte gjort mycket... tror klockan var halv tre eller nåt innan jag ens kom ur morgonrocken... hihih... men skönt var det... Vi slapp till och med att laga middag... blev bjudna på mat hos mina föräldrar... MAMMAS KÖTTBULLAR!!! Nam nam... Nu på kvällen har jag tittat på melodifestivalen och jag tänker inte ens säga vad jag tyckte... men som vanligt funderar jag på att bojkotta hela skiten... Jahaja... och nudå... TV eller film kanske... baj baj...



Skynda fynda!
2011-02-18
12:16:36

Just nu och i ca 12 timmar till är det ett sjukt bra erbjudande hos Groupon!! Aktuellt erbjudande:

Lär dig dansa hos Tony Irving från Let's Dance! 5 gruppdanstillfällen à 2 timmar. Värde 2000 kr, betala 600 kr




Glad
2011-02-17
10:40:49

Idag känns det som att det kan bli en riktigt bra dag... är visserligen trött... men på ovanligt bra humör trots allt... Gav mig på ett litet fotoexperiment imorse också... det bara går inte att lyckas ta bra bilder på mig själv... men jag tänkte att jag testar i alla fall... mitt i fotograferandet upptäcker jag att tåget kommer... så det här blev resultatet... hahaha... :biggrin:



Earplanes?
2011-02-16
15:41:00

Det är ju snart dags för oss att åka på semester... och mina öron bråkar alltid när jag ska flyga... nu undrar jag ifall det är någon som testat Earplanes? Berätta vad ni tyckte... eller vad någon ni känner tyckte... :biggrin:



Det gick!
2011-02-15
20:17:04

Känner mig lite nöjd igen... jag lyckades med uppdateringen... och passade på att uppdatera temat också... men då försvann mina headers... som tur var så hade jag kvar dem på datorn... så nu är de på plats igen... men annars gick det riktigt smärtfritt den här gången... :biggrin:



Bloggbekymmer
2011-02-15
13:54:56

Ååå neeej... nu har jag alltså kommit till den punkt då jag måste uppgradera min WordPress version... Har hittat ett plug-in som jag skulle vilja ha men den kräver en högre version än den jag har nu... Den jag har är från stenåldern... 2.8.6 tror jag att jag fortfarande har... men alla de gånger som jag försökt uppgradera automatiskt (den manuella vågar jag mig inte på för jag vet inte riktigt vad jag håller på med) så har det aldrig fungerat... men så har jag tänkt att så länge allt funkar så får det väl vara ett tag till... Det är väl kanske det jag får roa mig med ikväll då... wish me luck!



♥ ♥ ♥
2011-02-15
10:20:47

Jag hade en superbra alla hjärtans dag igår... :heart: Inte nog med att jag fick byrån i helgen som jag verkligen behövde... när jag kom hem så stog T och städade... jag hade fått blommor... plus att vi åkte iväg och åt middag... vi la oss tidigt och smågluttade på nån film på TV... sen slocknade jag... Tack älskling! :wub: rosor Hur var er alla ♥ dag?



Riskakor med kanelbullesmak
2011-02-14
17:34:57

friggskanelbulleriskakor Idag köpte jag såna här... jag kunde bara inte låta bli... blev så nyfiken... riskakor med kanelbullesmak... jag trodde inte att de skulle vara goda... men vet ni vad... det var dom... Så passa på... smaken är bara på tillfälligt besök...



Alla♥ dag
2011-02-14
12:13:55

Ja nu blir det ju inget romantiskt för våran del... antingen går jag på kören och är inte hemma förrän vid nio ikväll... eller så åker jag hem direkt efter jobbet men då blir det för att jag inte mår så bra och tänker lägga mig i sängen... När det gäller att försöka komma på presenter... oavsett om det är födelsedagpresent... julklapp... eller alla hjärtans dag-present... så det det värsta T vet... så jag sa lite glatt till honom att han kan köpa den där byrån till mig i present... han nappade givetvis och jag fick min byrå i lördags... :wub:  Vi åker ju snart så vi kan fira lite på semestern istället... :biggrin:



Trasig...
2011-02-14
11:26:22

... ja idag finns inte så många bättre ord för hur jag känner mig... :sad: Fredag: efter jobbet men innan fredagsdansen var jag och hälsade på en snabbis hos J... för övrigt minns jag inte ens vad mer jag gjorde den kvällen... Lördag: 5 timmar dans... jätteroligt... stundtals lite väl svårt men det gick... blev hämtad från skolan... (helt trasig) åkte en sväng till IKEA... käkade... duschade... monterade ihop byrån... melodifestival... sen var det natti natti... :sleeping: Söndag: 6 timmar dans... lite för svårt så jag fick byta grupp... som istället var lite för lätt... åkte hem... (knappt vid liv) la mig på soffan och tittade på Let's Dance från i fredags... gick och la mig... Både igår morse och idag vaknade jag med huvudvärk... ont i halsen och nästäppa... tog mig till jobbet men nu ångrar jag att jag klev upp... träningsvärken kan jag ta... det är ju trots allt självförvållat... men resten har jag ingen ork för... Siktar in mig på lunch först och främst... sen får vi se hur jag mår på eftermiddagen... men jag tror nog inte att det blir någon kör för mig idag...



Vill ha ordning och reda
2011-02-11
11:38:24

Det är total katastrof i mina garderober just nu... den ena jag har är i sovrummet... där har jag kläder som inte används speciellt ofta... typ finare klänningar och just nu sommarkläder... och den andra garderoben är i hallen... och där är allt annat... och anledningen till att jag har garderoben i hallen är för att jag inte ska väcka T när jag rotar efter kläder på morgonen... Nu har det kommit till den punkten att det är alldeles för mycket kläder där i... och i en sån oordning så jag hittar ingenting... öppnar man dörren så blir man överfallen av kläder... det är inte så att jag har för mycket kläder... utan en för liten garderob... :wink: Tänkte lösa det lilla problemet med en sån här... kullen Vardagsrumsdörren får flytta ut i förrådet och då "bakom dörren" finns det ett litet hörn där den precis får plats... den kommer inte matcha in med något annat i vardagsrummet... men det är inget annat heller som passar ihop där just nu så det gör inget... bara jag får det lite organiserat bland mina kläder... Jag vill åka nu... :biggrin:



Rullehållare och tidningsställ
2011-02-10
13:44:53

Jag vet att jag inte borde shoppa... men när jag hittar så bra saker så kan jag inte låta bli... 5406218-origpic-0e7e1d

MIQUE

Den här hållaren är perfekt för vårt badrum... och jag har gått och sneglat på den i en annan butik där den kostar ca 460kr... det tyckte jag var alldeles för dyrt... så när jag hittade den här för 275kr kunde jag inte lämna kvar den i affären längre... :tongue:




Litchi
2011-02-09
23:05:11

Måste bara få säga att jag var lite duktig idag... jag är ju så kräsen med vad jag stoppar i mig och att prova nåt nytt är ju ingen favoritsyssla... Vi får ju frukt på jobbet och det har nyligen dykt upp små fula bollar... vid namn litchi... och idag blev jag ju tvungen att testa... Så när man skalat den... IMG_0459 ... dyker det upp en "slemmig" boll... med en stor kärna i... det är ju inte speciellt mycket frukt att äta på... och jag har inte lyckats bestämma mig för om jag gillar dem eller inte... men jag har i alla fall provat... :biggrin: IMG_0463



Dansa häcken av mig
2011-02-09
13:48:12

Jag är så glad... och ser fram emot helgen... inte för att det kommer bli någon vila som jag egentligen skulle behöva... utan för att jag ska få dansa hela helgen... Mamma gav mig en intensivhelg på dansskolan i present... tack snälla mamma... :biggrin: Fredag: Fredagsdans som vanligt 19-21 Lördag: 11-17 (1 timme lunch) Cha-cha, samba och rumba Söndag: 11-17 (1 timme lunch) Vals, foxtrot och tango Söndag: 17-18 den vanliga danslektionen Så totalt 13 timmar dans i helgen... tjohoo... jag kommer ha så sjukt ont i fötterna och förbanna att dans nånsin uppfunnits... men det kommer bli så roligt... 13 timmar i mina dansskor kommer kännas duktigt... :wink: dansskor



Rea på Monki
2011-02-08
22:24:11

Det här var vad jag kom hem med... totalt 360kr... inte illa... :biggrin: IMG_0447 IMG_0449 IMG_0453 IMG_0455



Hinner inte med
2011-02-08
15:25:18

Tiden går så fort... på dagarna... och nätterna räcker inte till... hade gärna haft lite fler timmar så man kunde få sova lite mer... men men... Det är plötsligt tisdag... såg precis att det var i lördags jag bloggade sist... vet inte vad som hänt... I söndags så låg vi i sängen hur sent som helst... igen... vi ligger och småsover på förmiddagen för vi är så trötta... sen fick vi ett samtal och kort efter det fick vi besök av Ts två kompisar... de var kvar i stort sett tills det var dags att åka till dansskolan... Jag valsade på riktigt bra på lektionen... lite jobbigt nu när vi blivit flyttade till det stora dansgolvet... men det var nog lika bra för det var ändå lite trångt stundtals... att folk står och tittar vänjer man sig vid antar jag... Igår började kören igen... det var jätteroligt... däremot tyckte inte mina stämband att det var lika roligt... det var som att de var sjukt otränade... vilket de säkert var också om nu bara termen är rätt... Efter kören var vi och käkade på Sonarga... och efter det var det bara att åka hem och lägga sig i stort sett... Så det är inte så att mycket hänt... men nu är det uppdaterat i alla fall... :biggrin: Råkade shoppa lite på lunchen idag... ska försöka ordna lite bilder ikväll... :tongue:



Härlig helg
2011-02-05
19:02:05

Igår gick jag och Eva till Vampire Lounge efter jobbet... "lurade" i henne att beställa en Chocolate Monkey... och det resulterade i att hon vart alldeles kär... den glassdrinken är bara såå god... hur som helst så hade vi lite tid över... (den första drinken försvann ju bara) så det blev ju givetvis en till.. Sen åkte vi till skolan och dansade loss... apbra gick det ju dessutom... heheh... Idag... inte lika "fartfyllt"... låång sovmorgon... så underbart... sen var vi och handlade kattmat och vanlig mat... sen blev det en liten skön paus i sängen... hade kunnat somna... så skönt var det... Utöver det har vi bara väntat och väntat och väntat... T skulle iväg med grabbarna... men vi fick liksom aldrig veta var när och hur... till sist åkte han iväg för han orkade inte vänta längre... Från början var det tänkt att de skulle iväg på dan... det var i alla fall så jag förstod det... men idag blev det till att det blir som en helkväll... jag hade ju sett fram emot att få vara ensam hemma på dan och sen försöka få T att se melodifestivalen med mig... men det blev att jag får titta ensam... om han nu inte kommer hem tidigt... Så nu sitter jag här och tittar på reprisen av Let's Dance... sen inväntar jag första deltävlingen av Melodifestivalen... måtte det vara bättre i år än vad det varit de senaste åren...



Erbjudande-sajter
2011-02-04
16:14:16

De flesta har redan hört talas om dessa sidor... men jag tänkte tipsa ändå... groupon_mycitydeal letsdeal Det är sidor som har en hel del riktigt bra erbjudanden... själv har jag köpt dagens deal på Let's deal... en färgning av fransar och bryn inkl formning för 150kr... det är jag värd och det blir perfekt inför resan... någon mascara och ögonbrynsdosa tänker jag då inte släpa med mig... :biggrin:



Nedräkning
2011-02-04
14:52:05

Snö... regn... och solsken... nån som inte riktigt kan bestämma sig där uppe kanske... :cool: Inte ens vädret kan förstöra min dag... nu är det lite mer än tre timmar kvar... sen är det dags för sluuuuuuuurp... man skulle ju nästan kunna tro att det är lite alkisvarning på mig då det är en drink jag suktar efter... men så är det inte... jag dricker inte många gånger per år så det är inget sånt att oroa sig för... men gott ska det bli... muuuums... :tongue:



En härlig fredag
2011-02-04
10:27:39

På nåt sätt blir man lika förvånad varje vecka... det blev äntligen fredag... men lite så känns det igen faktiskt... Det kommer bli en bra dag idag... det har jag bestämt... Först ska arbetsdagen klaras av... sen är det tänkt att jag och Eva ska hinna slänga i oss lite mat nånstans och en Chocolate Monkey (Eva kanske vill ha nåt annat, men jag ska ha en sån) på Vampire Lounge innan vi ska på fredagsdansen... det ska bli sååååååå gott... och det ska bli så roligt att få dansa idag... har faktiskt längtat... det enda tråkiga är att vi har ett sånt tajt schema... men men... det får gå... :biggrin: Har ni inte varit på Vampire Lounge så måste ni bara åka dit nån gång!! vampirelounge



Så fina
2011-02-03
14:34:05

En kollega fick blommor idag... och hela avdelningen (typ bara tjejer) vart sådär "naaaaaw va gulligt"...

Visst var det jättefina rosor hon fick?




Pausar lite i soffan
2011-02-02
21:31:46

Vilken dag... :biggrin: Jag behöver väl inte ens säga att jag är trött... det vet alla redan... :sleeping: En helt ok dag på jobbet... Jag och T kom äntligen iväg och vaccinerade oss inför resan... och så har vi städat här hemma nu på kvällen... Hade tänkte träna lite... men jag blev plötsligt så slö... skulle vilja ha Orbitrecken stående nånstans så att man bara kan hoppa på och börja trampa... men vi har inte plats för det... så nu står den i ett hörn och man måste tråckla fram den varje gång... bara det tar ju emot... får fundera vidare på en eventuell ommöblering... heheh...



Inte helt oduglig
2011-02-01
21:59:13

Jag har försökt sååååå många gånger att få klockslaget att visas när man lagt upp ett inlägg... och jag har bara inte fått det att funka med mitt nuvarande tema... samma sak med "högerklicksskydd"... Och idag helt plötsligt så har jag löst bägge problemen... what happened? Jag är ju givetvis glad... men fattar inte hur det gick till... :biggrin: Klockslaget blir kvar... men jag vet inte om jag ska ha kvar "skyddet"... det gör ju att flera bra funktioner försvinner... jag vet att det alltid går att sno bilder hur man än försöker skydda dom... men det är samtidigt så synd att "förstöra" bilderna med ett ©-märke... Dela gärna med er om vad ni tycker om "högerklicksskydd"... :biggrin:



Kunde varit duktig
2011-02-01
20:42:49

Jag var alldeles laddad... bytte om... tog på mig dansskorna... och tänkte att nu jäklar ska jag öva på cha-chan... med och utan armar... :tongue: Gick in i sovrummet... men hann inte ta många steg förrän jag nästan hade ner en lampa... några steg åt andra hållet och jag krockade med dörren... Så jag gick till köket... tog några steg och slog i bordskanten... Sen gav jag upp... nu har jag tappat all lust till att röra på mig... sitter visserligen i soffan och sneglar på Orbitrecken... men jag tror inte att den kommer användas idag... :ermm:



Snögubbe?
2011-02-01
13:41:29

I Metro imorse fanns det en liten artikel där en linbanevagn hade rasat ner... Det första jag såg på bilden var en liten springande gubbe med en fackla i handen... och fattade inte riktigt vad den hade med artikeln att göra... av någon anledning tog jag för givet att den var ditsatt... men det kanske bara är en tillfällighet... vad tror ni? metro Bildkälla Metro/Geir Olsen/Scanpix



Dagens fundering
2011-02-01
10:38:16

Ifall man kunde "säga upp sig" från det här livet och starta upp ett nytt... som man ofta önskar... skulle man våga göra det ifall det gick? Med risk för att det blir sämre än det man hade... eller för att det kanske inte alls blir som man trodde? Då börjar jag tänka på allt jag skulle sakna... och vips så är jag inte så säker på att jag skulle vilja byta ut mitt liv... visst... det finns en hel del skit man skulle vilja slippa... men i det stora hela... så är det nog inte så dåligt i alla fall... Med lite positiv inställning och ändra på det man kan så kan man säkert göra tillvaron lite bättre för sig själv... det tror jag att jag ska testa... :smile: thinking-cap



Ville bara...
2011-02-01
10:26:14

... säga tack till alla som röstade på mig i Veckans blogg-tävlingen hos Zarah-Lou... :biggrin: Jag vann inte den här gången... men det var ändå roligt att få vara med...








 

RSS 2.0