Vad göra?
2010-08-31
16:05:24

Från ingenstans började olika klädesplagg att hoppa på mig... jag försökte... jag verkligen kämpade emot... Eva kan intyga... men när lunchen var över kom jag tillbaka till jobbet med tre tröjor... jag lovar... heeeeeelt oskyldig... :whistle: Och nu fick jag mail om att E.L.F har 20% rabatt på all mineralsmink fram till kl 10 imorgon med koden LOVEMINERALEU... alltså... vad gör man... jag har ju redan använt färdigt en del av det jag beställde därifrån förut... men plånboken är inte direkt vänligt inställd till det förslaget... :ermm:



Pank!!
2010-08-30
15:12:23

Jag blir alltid lika chockad när det är dags att köpa nya underkläder... Nu hade jag inget val... min BH höll på att ramla av i farten... så jag var ner till Details på lunchen... Notan? Jo... baaara... 1597kr... tack och bock... nu var det i och för sig för tre stycken... typ utgående modeller... "billigaste" jag kunde hitta... men i alla fall... det är helt sjukt... men det är så när man inte har standardstorleken som finns på tex H&M... En annan grej jag tycker är helt sjuk... det är att även om jag gått ner i vikt... så får jag köpa en BH med större kupa än gången innan... hur fan går det ihop? Antoinette Pollyanna Tango Classic



Måndag
2010-08-30
12:22:29

Wiii... jag har löst problemet jag haft på jobbet sen förra veckan... nu kan jag komma nån vart... nu kan jag börja jobba ordentligt... :happy: Morgonen började lite sisådär... T snarkade rätt duktigt halva morgonen så när jag klev upp kändes det som att jag inte sovit mer än några minuter... men när jag vaknat till ordentligt var jag inte så trött som jag i sånt fall borde ha varit... så jag har nog bara blivit väckt nån timme på morgonen... nog för att det är tillräckligt jobbigt... men det kunde varit värre... :tongue: Regnar gör det också... men men... shit happens... har äntligen kommit ihåg att boka ny tid till Sessan för andra rabies-vaccinationen... och ikväll är det meningen att jag och M ska gå på ett Yogapass... vi får väl se hur bra det går... hahahah...



Helgenär över
2010-08-29
22:47:14

Det har inte hänt så värst mycket idag heller... en sväng till Skärholmen... åt lunch i Brunna... ett besök hos Ts kompis... och så danslektion... ja.. och så har vi försökt gosa lite extra med Sessan då hon fyller år idag... men det har hon ju givetvis inte gått med på... :wink: Det är nog det som är värt att nämna... Idag fick vi läroplanen för danskursen... jättekul... inget avancerat men man kan följa vad det är meningen att vi ska lära oss den här terminen... har faktiskt varit duktig och skrivit ner lite anteckningar för en gångs skull... Förra terminen var i stort sett bara nya steg och att öva på dem... den här terminen blir det givetvis samma saker... men med mer teknik och så... och så givetvis armrörelser... hahaha... vi körde cha cha idag... och skulle då lägga till armarna... det såg ut som att jag skulle flaxa iväg... eller slå knut på mig själv... inte fasiken såg det graciöst ut någonstans... och när jag försökte få ordning på armarna... ja då glömde jag fötterna... :biggrin: Den här terminen kommer man nog inte hänga med och utvecklas som det är tänkt ifall man inte övar lite hemma... så Eva... det är väl terrassen på jobbet som gäller... :tongue:



Grattis Sessan på 1-års dagen
2010-08-29
21:54:30

IMG_0075

NAMN: S*Magica De Vil's Carmina Grigovna

FÖDD: 2009-08-29

RAS: Sibirisk Katt

VIKT: 3,6kg




Slappardag
2010-08-28
23:30:49

Idag har vi inte gjort så värst mycket... Greger har fått vara hos mina föräldrar en stund på dagen... och Sessan har fått vara med oss... vi var till Ts lägenhet och tömde lite skåp och så... dit fick hon också följa med... vi har försökt ge dem lite kvalitetstid... ska förklara lite mer en annan gång... :biggrin: Sen har vi varit och ätit på Sonarga och besökt våra föräldrar... och resten av kvällen har det varit knappande på mobilen och datorn... och lite TV tittande... Vägde katterna idag också... Greger har äntligen nått upp till hela 6kg... och Sessan 3,6kg... mattes "små" missar... :wink: Sen har jag nog inget mer att rapportera för idag...



All by myself
2010-08-28
00:51:00

Jag blev själv till sist... en av grabbarna har svårt att hålla tider... så de kom inte iväg förrän ca två timmar senare än planerat... hahaha... värre än kärringar... Och vad har jag gjort för vettigt... nada... kollat lite på TV... och knappat lite på datorn... men mest pratat i telefon... börjar bli riktigt trött så det blir nog att gå och lägga sig om en liten stund... Natti natti :sleeping:



MORR!!!!!
2010-08-27
17:40:19

Jag är såå arg och frustrerad just nu... :devil: Försöker läsa in bokföringen i ett avstämningsprogram... och för att jag ska kunna komma vidare måste saldot vara lika mycket på bägge ställen... det är inget fel på bokföringen... men av någon anledning får jag inte saldot att stämma i avstämningsprogrammet... och jag vet inte vad det är för fel... JAG BLIR GALEN!!! Angry_woman_with_computer



Känner mig positiv idag
2010-08-27
11:01:12

Det är fredag! Äntligen är det fredag! DET ÄR FREDAG!! :biggrin: Är eventuellt ensam hemma ikväll... först tänkte jag att ååh va tråkigt att sitta själv hemma en fredag... men sen så insåg jag att jag i stort sett inte varit själv på snart tre månader... Jag trivs bäst när jag har sällskap... så det är inte så att jag längtat efter att vara själv... kommer förmodligen vara sådär jobbigt rastlös som jag brukade vara innan jag blev sambo... men det blir väl bara som en påminnelse om hur bra jag har det nu istället... och det är ju aldrig fel att uppskatta det man har... :smile: Skulle jag nu inte vara ensam... så gör ju inte det heller nånting... det där mysiga jag skrev om några dagar sen har hållt i sig... och att mysa lite är ju inte heller helt fel... :tongue:



The LXD
2010-08-26
23:41:09

Har nu sett de två första avsnitten utav The LXD - The Legion of Extraordinary Dancers via Voddler... väldigt korta avsnitt på typ 10-15 minuter... har inte fastnat för serien än... men om ett par dagar när man får tillgång till avsnitt tre... då tänker jag titta... :biggrin:




Finns ju roligare saker
2010-08-26
22:28:30

Sådär då... då är räkningarna betalda... skönt att ha det gjort... synd att kontot tömdes... skulle verkligen behöva hålla i pengarna den här månaden... den förra blev det ju en del shoppande... inte för att jag kan komma ihåg vad det var... heheh... :whistle: Vi var en sväng till mina föräldrar idag... allihop... jag, T och katterna... i helgen är det väl dags att hälsa på hos Ts föräldrar... :smile: Men nu närmast... titta på TV eller nåt...



Det funkar igen
2010-08-26
15:34:20

T ringde igår och gjorde en felanmälan på internet och telefon... och idag fick jag ett sms om att felet ska vara åtgärdat... tjohoo... saker och ting ska alltså funka när jag kommer hem... Eller jag vet att det ska funka... mina föräldrar har haft samma problem och när jag ringde till dem för en stund sen gick det att komma fram... Det är bara att betala räkningarna ikväll då... :wink:



Nu räcker det
2010-08-26
09:33:27

Tredje dagen utan telefon och internet... Nu börjar till och med jag bli irriterad... T höll på att gå i taket redan i tisdags och igår gick han och köpte sånt där kontantkorts-internet... Och givetvis ingen information på hemsidan... Igår i alla fall... :o( Morr!!!



Daim Summer Dream
2010-08-25
18:05:34

Jag har ju så himla dåligt minne... så jag kommer inte ihåg ifall jag tipsat om den här redan... men jag gör det för säkerhets skull... :smile: daimsummer Det här är ytterligare en sån där Limited Edition... hur länge vet jag däremot inte... men den är faktiskt god... det smakar som vanlig Daim med en "skvätt" av päronmintsmak... vet inte hur jag ska uttrycka mig... men det är som att den är lite fräschare än vanliga Daim... Prova... jag gillar den i alla fall... :biggrin:



Detär nåt i luften...
2010-08-25
12:21:29

... kan det vara nåt i stil med "Love is in the air".... :tongue: Egentligen borde jag väl inte skriva nåt... men med tanke på att fler än jag svävat på små rosa moln på sista tiden så kan jag inte låta bli... :smile: De sista dagarna har varit helmysiga och gosiga där hemma... har inte vågat påpeka det på något sätt...vill ju att det ska fortsätta... så nu bara för att jag skriver om det så blir det väl bergis tjafs eller nåt... ja jag vet... är inte speciellt positiv... :wink: Men mer rosa moln åt folket!! :wub:



Ordning och reda
2010-08-25
12:05:00

Hmm... jag har ju haft både Runkeeper och Funbeat kopplade till Twitter... men det blir lite knasigt... Runkeeper uppdaterar direkt... och Funbeat när jag registrerar på deras sida... och det gör man ju inte alltid på en gång... Så nu har jag ändrat så att Funbeat inte skickar något till Twitter... Här kommer alla ställen man kan följa mig på... igen... :biggrin:

Twitter

(uppdateras i stort sett dagligen)

Gowalla

(ställen jag checkat in på)

Runkeeper 

("bara" promenaderna)

Funbeat

(all träning jag registrerat)




Det händer en del i höst
2010-08-25
11:21:53

Ja förutom dansen... så har nu jag och Eva då anmält oss till Sjung Nu kören... Nivå: Avancerad... jepp... om vi fixar det är en annan sak... men den här gången blir det lite mer av en utmaning jämfört med den andra kören som vi gick på förut...  :whistle: Det ska bli jättekul... har verkligen saknat sången... nu när man är sambo brister man inte ut i spontan sång längre... ;o) Snart är det dags att börja träna också... jag och en annan kollega brukar träna på Friskis... och för att göra livet lite enkelt och smidigt så har vi valt att gå på City-anläggningen... och den öppnar nästa vecka... ett pass är redan bokat till på måndag... fast inte just där... men i fortsättningen blir det i City... Så hösten kommer väl se ut ungefär så här... på söndagar blir det dans... måndagar kör... och träning förhoppningsvis två gånger i veckan... och om jag är riktigt riktigt duktig så kanske jag lyckas klämma in en och annan promenad också... :biggrin:



Kunde varit bättre
2010-08-24
10:38:32

Sitter på jobbet... helt död... och vägrar ta av mig jackan... Hela morgonen har jag drömt sjukt mycket... och om det sjuka innehållet ska vi inte ens prata om... så när det var dags att kliva upp var jag helt färdig... Kallt är det också... långärmad tröja och jacka åkte på idag... känner mig sådär burrig fortfarande så jag vill inte ta av mig jackan...   Är det verkligen sant att det redan ska bli höst?



Mycket att göra
2010-08-23
15:58:17

Ordningen återställd... alla på avdelningen är tillbaka på jobbet... nu ska jag bara jobba ikapp tre veckor... :silly:



Dance, dance, dance
2010-08-23
00:15:00

Idag startade då danskursen igen... Nybörjare 2... det blev inte Galina Karpenko som förra terminen... utan nu har vi Dmitri Barilo... ska bli jätteroligt... och det ska bli kul att se hur svårt min "danspartner" kommer att ha att behålla fokus på lektionerna... heheh... :biggrin: Givetvis var det lite rörigt första dagen på terminen och folk befann sig i fel studio och så vidare... men vad jag inte kan förstå är varför vissa människor jämt ska tjafsa emot... vi hade en kvinna som var i vår studio fast hon skulle gå en annan kurs... hon stog och tjafsade med Tony Irving och bara vägrade ge sig... så där försvann nästan 20 minuter... :dizzy: dance



En riktigt rolig helg
2010-08-22
23:56:46

För att göra en lång histora kort... aaaah... vilken helg... :biggrin: I fredags var jag, Jenny och Kristin och åt på "En grek till på söder"... och efter middagen gick vi till Vampire Lounge... ett litet ställe på söder med fantastiskt goda glassdrinkar. Vi testade bara Chocolate Monkey... men den var hur god som helst... och som ett par pensionärer åkte jag och Kristin mätta och trötta hem till mig hur tidigt som helst... På lördagen fick jag och Kristin för oss att vi skulle försöka återskapa den goda glassdrinken... vi fick inte tag i alla ingredienser men det blev helt ok ändå... och för att göra det lite roligare så toppade vi våra drinkar med en maräng... :wink: IMG_0057 Kvällen avslutades med några fler drinkar på ett lokalhak med karaoke... en av drinkarna såg farligt grön ut... men var förvånansvärt god... jag höll mig borta från mikrofonen... men Kristin var uppe och sjöng lite med en annan tjej... :whistle: IMG_0060 Idag har vi fixat och donat lite här hos oss... och så var vi ute en sväng med katterna.... IMG_0065 IMG_0072 IMG_0075 Och när jag åkte till dansskolan så åkte Kristin hem... Tusen tack för allt den här helgen!! :biggrin:



Funderingar
2010-08-19
15:15:50

Har givetvis tänkt tanken att jag borde byta jobb... väldigt många gånger... speciellt när det är nåt jobbigt... och idag på lunchen när vi pratade om sånt... så slog det mig att jag faktiskt har funderat på det... på allvar... Och då kom ju alla tankar på allt det jobbiga... att man faktiskt inte bara kan sluta... man måste ju sitta kvar i tre månader och plågas... ifall jag säger upp mig vill jag ju gå... och inte komma tillbaka... men nu är det ju inte så det fungerar... Sen så är det ju det "lilla" bekymret med att hitta ett nytt jobb... hur gör man det? Det finns ju knappt några lediga jobb... och de som finns... de lär aldrig anställa mig... jag kan ju inget... jag kan bara det här med att sitta och knappa siffror på en dator... Plugga... näe... det finns inte... och vad skulle jag i sånt fall plugga? Jag vet inte... jag fyller snart 32 och jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor... Eller är det redan för sent? Har jag nått mitt bäst-före-datum när det gäller sånt? Ska jag sitta här för all framtid? Har svårt att se hur min arbetssituation skulle kunna förändras... i det stora hela går mitt jobb ut på att rätta andras fel... och nu mer än nånsing börjar jag känna sådär att "Hur jävla svårt ska det vara att göra rätt?!?" Betyder det att det är dags att röra på sig mot nya utmaningar... eller har jag bara en dålig dag... eller är jag bara stressad (semestertider)... och apropå (eller hur det nu stavas) stress... så upptäckte jag igår att jag är nog inte så stresstålig som jag trott... jag höll på att flippa ur totalt... ingen trevlig känsla... jag tror jag behöver semester... :wink:



Fira?
2010-08-18
15:52:02

Jag missade helt att igår var det två år sen jag slutade röka... duktiga jag... jaha... hur ska jag fira det då?  :tongue: nosmoke



Favorit i repris
2010-08-18
14:35:38

Sådär då... då har jag varit och fixat naglarna igen... Förrförra gången blev det ju som på bilden nedan... men så glömde jag att måla på mer överlack så det höll inte så länge utan såg rätt trist ut ganska snabbt... så jag ville ha likadant den här gången... och nu SKA jag komma ihåg... De hade beställt men inte hunnit få hem höstlacken ännu... tydligen så är det fina färger de väntar in... hade nog blivit nåt sånt annars... men nu ser de ut som på bilden fast lite kortare  :biggrin: 20100623157



"Framkört"
2010-08-18
12:24:06

När jag kom till jobbet imorse stog det en liten påse på mitt skrivbord... det var mina dermalogica produkter som vi beställde förra veckan... wiii.... Ikväll ska jag testa den där Overnight Clearing Gel... så får vi se vad den gör... :biggrin:



Inte igen, Tele2...
2010-08-18
11:28:01

Varför måste nåt alltid strula? Jag var ju så himla nöjd över att man kunde skaffa iPhone med Tele2... men såna här dagar som idag... då telefonen meddelar att "Du har inget abonnemang för mobildata" blir jag riktigt less... För tillfället har jag faktiskt två surfpaket på mitt abonnemang!!! Om man kan tro det som står på deras hemsida... så varför i hela fridens namn kan jag då inte använda det jag betalar för??



Törstsläckare
2010-08-17
23:39:09

I helgen fick vi såna där Vitamin Well drycker på skolan... och jag vart helt kär... eller vad man nu ska kalla det... Har smakat fyra olika hittills... och jag tycker att de är supergoda allihop... Det är precis lagom lite smak på dem och det är så jag vill ha det... :biggrin: Vet inte om de faktiskt är så nyttiga och innehåller allt de lovar... men när de smakar så gott som de gör är det ett mindre bekymmer... vitaminwell Har ni inte provat nån ännu... så gör det!!



Shoppat dansgrejer
2010-08-17
23:23:55

Jag är ju helt såld på det här med dans nu... och jag köpte ju dansskor förut... som för övrigt användes i helgen... så gott det gick då... fötterna är ju inte vana vid sånt där... heheh... dansskor Har ju jassat runt i skorna hemma också när jag försökt öva lite... så ytan under skorna har ju blivit alldeles blank... så nu är de hala... och vad gör man då... jo man går till en butik som säljer dansprylar och köper en Rumpf (märket heter så)... en stålborste för mockasulor... och så ruggar man upp ytan... sen är man good to go igen... :cheerful: rumpf Och när jag ändå var där så passade jag på att inhandla ett par nya byxor... :biggrin: SHOPPA! SHOPPA! SHOOPPAA! byxor



Dansär min grej
2010-08-17
23:05:21

Jag vet inte ens vart jag ska börja... den här helgen har varit heelt fantastisk... så jäkla kul... inge blod och inge tårar... men en väldans massa svett... :biggrin: Ska inte printa ner en massa detaljer... det blir ett alldeles för långt inlägg... Vi gick igenom alla tio danser som tillhör då tiodans... och några till lite grann... På fredagen och andra halvan av söndagen hade vi Veera Kinnunen och Stefano Oradei som lärare... svenska mästare i latindans... kolla in klippet... jag har väldigt långt kvar tills min rumba ser så där bra ut... :tongue: På lördagen och första halvan av söndagen hade vi Galina Karpenko och Dmitri Barilo som lärare... försökte leta men hittade inget klipp på någon utav dem... men de var väldigt duktiga... eller de är väldigt duktiga... Galina var vår lärare förra terminen... så det ska bli kul och se ifall hon fortsätter med nästa termin som för övrigt börjar nu på söndag... jippiii.... På lördagen efter allt dansande så blev vi bjudna på middag av självaste Tony Irving... han stog i köket och lagade mat till ca 30 personer... tre rätters middag... inte illa... jättetrevligt var det... På söndagen avslutades kursen med en liten uppvisning utav Veera och Stefano... rumba den här gången också... hur fint som helst... och jag filmade givetvis... mmmm... det gjorde jag... för jag tänkte att det ska upp på bloggen... men vad gör ärthjärnan... jo hon håller för den förbannade mikrofonen... så det är inget ljud med... :angry: Hur som helst... det har varit en kanonhelg... och jag längtar redan till nästa sommarläger... :biggrin:



Dans hela helgen
2010-08-14
09:27:34

För er som inte vet vad det är jag svamlar om på Twitter... Så tänkte jag bara berätta att det är den här helgen jag är på "sommarläger" på dansskolan... 2,5 dagar ska vi dansa... Och vi har än så länge klarat av den där halva dagen... Trodde att jag skulle ha bra mycket mer träningsvärk idag... Men det är rätt ok... Det kommer väl imorgon... Ifall Twitter-appen inte lägger av idag igen så ska jag försöka uppdatera lite mer där idag...



MBT
2010-08-12
16:51:40

Åååh jag är typ helt peppad nu... skulle så gärna vilja promenera min runda idag med... med MBT skorna... heheh... men jag tror nog inte att jag hinner det... :sad: Efter jobbet måste vi iväg och köpa kattmat... (glömde ju givetvis att köpa blötmat i helgen när jag ändå köpte torrfoder... såklart...) det ska väl ätas nåt... och sen så är det tänkt att vi ska gå på bio ikväll... På nåt sätt ska jag klämma in den där promenaden... och duschen... eller ja... försöka går ju i alla fall... :biggrin: mbt-effekter Det här stämmer verkligen... det är som om det vore mitt skelett på bilden... skelett MBT-skor är ju inte sådär jättesnygga... men jag tycker mina är riktigt sköna och förut använde jag dom som vanliga gympadojjor... nu var det ett tag sen så jag lär väl få börja om från början och lära mig att gå i dem... dyra är de också... men jag tror nog att det är värt det...



Vadär det för fel?
2010-08-12
15:33:12

Hela veckan har jag haft lite strul med kroppstemperaturen... eller vad man nu ska kalla det för... men man skulle ju kunna tro att jag åkt på klimakteriet eller nåt... :w00t: Jag brukar vara frusen av mig... men nu går det fram och tillbaka mellan kallt och extremt varmt... som just nu... känns som att jag ska dö utav värmeslag... och det är inte för att jag skulle ha på mig för mycket kläder... och jag har inte rört på mig speciellt långt från min plats heller... Så vad är det här? Stress? Har mitt promenerande fått fart på blodcirkulationen eller nåt? Har jag ätit nåt konstigt? Har jag gått och blivit så jäkla folkskygg nu så att jag blir helt nipprig bara av att någon pratar med mig? Vad????



Men hur gick det här till?
2010-08-12
13:18:07

Jag berättade på jobbet alldeles jättestolt att jag varit ute och promenerat i två dagar i rad... och visade appen (Runkeeper) jag har på mobilen... och vips... efter en liten stunds diskuterande bestämdes det att ja men då skapar vi alla på avdelningen ett konto hos Funbeat (alla har inte iPhone)... så kan vi följa varandra och peppa och tävla lite... Funbeat är en träningssajt där man själv fyller i vad man gjort för att röra på sig... det finns väldigt mycket olika alternativ... alltså olika träningsformer... den är gratis... och faktiskt riktigt bra... :biggrin: Jag blev tipsad om den av Evet och fyllde i den ganska duktigt i våras när jag höll på med min bantning... har inte testat någon annan sajt... men den här kan jag i alla fall rekommendera... funbeat Och vad skulle belöningen då vara... jo den där cheesecaken jag gjort ibland... ok att den är god... men det betyder ju att jag förlorar hur jag än gör... jag måste ju baka den... ;o) det är ju inte hugget i sten... så jag kanske kan lyckas förhandla belöningen till nåt annat ;o) Men det ska bli lite kul och se hur det går... eller om det bara rinner ut i sanden som vanligt när det gäller mig... :dizzy:



Nu försvann all energi
2010-08-11
18:42:30

Idag har jag faktiskt fått en del gjort... inte allt såklart... det hade ju varit för bra... :tongue: Har nyst en hel del de senaste dagarna... brukar inte göra det om jag inte är på väg att bli förkyld... inget jag känt nåt utav... men jag fick höra att på en avdelning på jobbet var det över 10st hemma idag pga förkylning... :w00t: Och så börjar jag bli riktigt nervös inför helgen... gjorde ett försök igår till att komma ihåg några danssteg... det gick inte alls... allt kändes helt onaturligt... så jag gav upp... men jag vill verkligen inte komma dit på fredan och vara helt borta... jag vet att jag går dit för att lära mig... men jag hade hoppats på att jag skulle komma ihåg nåt från kursen... (yeah right... med mitt minne... haha!!)



Greger igen
2010-08-11
02:00:47

En bild till på Greger... Måste väl varit i helgen... Han gjorde sig så liten som möjligt så han kunde gosa ner sig i mattes knä... Gosegubben...



Tokig kisse
2010-08-11
00:06:08

Inte den bästa bilden... Men kolla in posen Greger har... Hahaha...



Duktiga jag
2010-08-10
23:42:38

Från ingenstans fick jag sån lust att gå ut och gå... Så det gjorde jag... På med hörlurarna och fram med mobilen... Har skaffat en sån där app som räknar hur långt man gått och så via GPS... Det tog säkert tio minuter innan jag fick den att funka men utan att räkna med den biten blev det ca en timmes promenad på 4,5km... Känner mig rätt så nöjd med mig själv ;)



Usel recensent
2010-08-09
18:28:15

I fredags läste jag äntligen ut boken Änglar... skriven av Marian Keyes... marian
Maggie Walsh är den ordentliga storasystern, som gift sig med sin ungdomskärlek och har ett arbete som sekreterare på ett advokatkontor i Dublin. Tills en dag då hon får nog och bestämmer sig för att lämna sin man för att resa till sin väninna Emily i Los Angeles. Här möter Maggie en helt ny värld där alla desperat jagar lyckan i form av ett filmkontrakt. Marian Keyes beskiver mycket humoristiskt och träffsäkert Maggies möten med skumma filmproducenter, kroppsfixerade vackra unga kvinnor med filmstjärnedrömmar och en massa wannabies. - Adlibris

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den... det tog mig en halv evighet att läsa ut den... så den var ju inte sådär jättebra... men den var inte dålig heller... den hade bara inte den där "jag-kan-inte-sluta-läsa" effekten på mig...

Känns som att titeln inte hade nåt med boken att göra... men det kan ju vara så att jag missat nåt eller glömt det i och med att det tagit så lång tid... Betyg: ett Njae, jag vet inte, det finns ju bättre... :biggrin:



Saknad
2010-08-09
16:48:14

Gjorde "misstaget" att läsa Kristins och Busters blogg idag... inget misstag att läsa den... men att läsa den på jobbet kanske inte är så bra... jag är ju så blödig... Kristins inlägg fick ju givetvis igång sprinklersarna på mig... :cwy: Det är helt sjukt vilket intryck den där jycken gjorde på alla... han var verkligen speciell... :wub: version-05df6b0e80582525212f89b23cd4bac8



Liten men dyr beställning
2010-08-09
16:37:50

Förutom huvudvärken som jag vaknade med och som jag fortfarande har kvar... och vädret... så är det en rätt bra dag idag... Mamma och pappa kommer hem från Finland idag... jippii... har tagit hand om deras post och blommor i 2,5 månad nu... och det ska bli sååå skönt att slippa springa där... sen är det i och för sig skönt att de kommer hem i vilket fall som helst... :biggrin: Jag och några till brukar gå ihop och beställa Dermalogica produkter ibland... och idag var det dags igen... wiiiii... dyrt som vanligt blir det ju ;o)... kommer väl att hamna på en 1300 spänn i alla fall... :whistle: Beställde en ansiktskräm (Active Moist), en fuktgivande booster (Skin Hydrating Booster) och så ville jag testa nånting nytt så det blev en rengöringsprodukt till (Overnight Clearing Gel)... Att det kan vara så roligt att köpa/beställa :biggrin:



Tiden går fort när man har roligt
2010-08-09
16:26:25

Vart tog helgen vägen?? I fredags var det riktig pensionärsvarning på oss... jag kom hem från jobbet vid sex... vi var ute och käkade och det blev en film på kvällen... och sen låg vi bara kvar i sängen resten av kvällen... På lördagen var vi iväg och köpte en trimmer till katterna... och jag gjorde ett tappert försök till att frisera två kattrumpor... det blev inte snyggt... men det kunde varit värre... och nu bör det ju inte fastna alltför mycket grejer i pälsen... vi tänkte att vi börjar lite lätt och ser ifall de ens går med på att bli rakade... men det gick över förväntan... det blev tyvärr inga bilder tagna... medan jag rakade satt T redo att hålla i katterna ifall det behövdes... På kvällen körde T mig hem till S & D där jag och S satt och snackade lite skit och drack några Bacardi Breezer... alldeles lagom... jättetrevligt... vi satt och spanade efter blixtar... och så blev jag hämtad så jag var väl hemma till tolv nånting... På söndagen var jag och T en sväng till SKHLM och sen åkte jag med S till Bromma Zoo... köpte lite sand och mat till katterna... och S köpte lite grejer till deras hamster Filip (eller hur de nu stavar hans namn)... Söndagkvällen spenderade jag med att kasta grejer ur förrådet och städa lite hemma... fixade lite i sovrummet och tog in ett par lampor från förrådet... nu när det börjar bli lite mörkt på kvällarna så tycker jag det är så mysigt med lampor och sånt där... mm jag börjar redan inför hösten... ;o)



En vecka
2010-08-07
14:33:12

Då har det gått en vecka sen jag blev med iPhone... Och vad tycker jag då... Jag älskar den här prylen... Och jag måste hålla med om att det skulle vara rena döden att behöva gå tillbaka till nån annan mobil... Nu när jag börjat förstå hur allt funkar och blivit vän med iTunes (höll på att bli heeelt galen) så är jag väldigt nöjd... Givetvis är inte allt helt perfekt... Har små öron så hörlurarna klarade jag inte av så jag köpte ett par andra... Och så täckningen... Den är väl inte den bästa... Men man kan ju inte få allt... ;o)



Utmaning
2010-08-06
16:13:32

För ett tag sen var det andra bloggare som utmande folk till att visa vad man har i sin handväska... Och igår tänkte jag att det var dags att rensa i min... jag blev till och med tvungen att väga den... 3,2kg... fattar ni... 3,2kg går jag och släpar på... minst... dagen innan hade jag dessutom ett par skor i handväskan... :w00t: Det var så sjukt mycket skräp... på första bilden har jag bara slängt fram allt på bordet... och på den andra bilden har jag sorterat skräpet lite... IMG_0030 IMG_0031 Jag hade först tänkt att jag skulle skriva och speca lite vad det var jag hade i väskan... men bestämde mig ganska snabbt för att låta bli... :dizzy: Vet att tjejer är experter på att gå omkring med en välfylld handväska... men 3,2kg... ja jag har hakat upp mig lite... är det normalt?

Så nu undrar jag...

Finns det någon som slår mina 3,2kg? :biggrin:




Min egna Chubby Angel
2010-08-05
22:46:49

Jag har ju heeeeeeeeeeelt glömt bort... Fick den för evigheter sedan... det är en present från Kristin... beställd från Loulei... IMG_0028



Floor-Barre
2010-08-05
22:13:46

Jag och Evet ska ju på sommarläger på dansskolan nästa helg... och idag fick vi då schemat för den helgen... Det var väl inga konstigheter förutom nåt som heter Floor-Barre... som då ska utövas i 1,5 timme på lördagen... och lika mycket på söndagen... Utan en minsta lilla aning om vad det var blev vi ju tvungna att googla fram det... och det här är resultatet... skrattade så jag höll på att kissa på mig... det är säkert nånting jättebra... men jag såg det framför mig hur jag och Evet kommer att ligga där och sprattla... Något sånt här ska vi då utsätta oss för... första tanken var ju sendrag för både mig och Evet... och nästa tanke då att hur är det meningen att vi ska kunna göra det här utan att bara ligga på golvet och asgarva... det kommer ju bara inte att gå... :w00t: floor-barre



Reklam
2010-08-05
21:58:31

Det är semestertider på jobbet och jag har fått jobba häcken av mig... jobbade över tisdag och onsdag... idag sket jag fullkomligen i det... och jag kan bara hoppas att jag inte behöver göra det imorgon... Så när jag har kommit hem på kvällarna har jag inte suttit framför datorn... men med mobilen... heheh... så det har uppdaterats rätt dåligt på sista tiden... har inte riktigt blivit vän med WordPress-appen jag har i telefonen... men det är väl bara en tidsfråga innan jag fått kläm på den också... Däremot har jag uppdaterat desto flitigare med Twitter... nåja... försökt i alla fall... så här kommer då alternativen till hur man kan följa mig... ifall det nu skulle finnas någon som inte vill missa något...  ;o)

Och jag heter Lelleland i princip överallt :biggrin:

 
bloglovin
twitter



Test
2010-08-02
22:32:01

Då ska vi testa wordpress-appen... Gjorde ett test för en liten stund sen och det blev inte alls bra.. Man kunde bara skriva några ord sen försvann resten, det blev bara vitt... Men efter en ominstallation av appen verkar det funka mycket bättre... :o)



Lelle + iPhone = sant
2010-08-01
12:41:49

I fredags släpptes ju då iPhone4... T stog i Skärholmen och köade i ca 3 timmar för att få tag i en... jag jobbade så jag hade ju ingen möjlighet till att delta i det "roliga"... Igår morse gav vi oss ut på jakt efter en iPhone till mig... vi trodde att det skulle vara helt kört men chansade ändå... vi åkte till Skärholmen i tid... innan butiker ens öppnat... och vi möts av en stor lapp där det står att den på 32gb är slut men att den finns i 16gb... Vi tänkte att vi provar lyckan på Media Markt istället... vi åker dit och det är redan kö... vi var väl kanske där 10 minuter innan butiken öppnade... Efter ca 1,5 timmes väntan var det äntligen dags för vårt nummer... och vi fick höra att det fanns kanske 2-3 stycken kvar utan de med 32gb... tjohoo... vilken tur för mig... T frågade ifall de hade haft mycket folk där på fredagen och det hade det tydligen varit... men de hade inte fått sin leverans utav telefonerna förrän på natten mellan fredagen och lördagen... heheeee...  det var nog därför jag lyckades få tag i en... Men nu har jag i alla fall en... :biggrin: iphone4 Nästan hela dagen igår gick åt till att pilla på den nya telefonen... som två prylnördar satt vi med datorer och varsin iphone... vi städade visserligen igår kväll... men sen blev det lite Playstation också... :tongue:



Älskade Buster
2010-08-01
12:03:47

Det har varit en riktigt tung helg... Allas vår älskade Buster somnade in i fredags... buster Allt gick så snabbt... och jag kanske kommer ihåg fel nu... men på väldigt kort tid blev han märkbart dålig och hos veterinären konstaterades det i onsdags kväll att han hade en tumör i mjälten... han opererades på torsdag förmiddag och de tog bort mjälten... cancern hade inte spridit sig... och det verkade lite hoppfullt... men på fredag morgon hade han blivit betydligt sämre och hans husse och matte (Kristin) tog beslutet att han inte skulle behöva lida... så han fick somna in... Kan fortfarande knappt prata om det utan att börja gråta... och att skriva det här inlägget är inte lätt... gråter givetvis... jag hade Buster ungefär de två första åren av hans liv (tror jag det var) och är helt förstörd... och jag vet hur Kristin mår just nu... Jag är så glad och tacksam för att Buster fick hamna hos en sån fantastisk person som Kristin... jag fick en underbar vän och Buster kunde inte ha haft det bättre... och jag vet att han är saknad av många... Det finns så många fina bilder på honom och så mycket gott att säga om honom... men det får bli en annan gång... Vi tänker på Kristin och hennes familj och skickar en massa kramar till dem... :heart:








 

RSS 2.0